LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kermit said: LucifeL said: Bir de anlamadığım şey Schuster'e Sir Alex Ferguson muamelesi yapılması.Bu adam daha hiçbirşey yapmamışken neyi savunuyorsunuz. bekide bir aykut kocaman ve hagi olmadığı için savunuyoruzdur... çünki adam alex fergusendende baya iyi. şu cümlenden sonra önünde saygı ile eğiliyorum gökalp,ne diyim hacı ben sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben lucifel'in schuster için kontraatak oynatmaktan başke ne yaptı kısmında okumayı bıraktım. Fazla söze ne denir ki :) artık bundan sonra ne yazsa da boş yani. Çok fena kontraatak oynuyoruz aman dikkat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben baya iyi olduğum için futbolda alışkınım çok kişi saygıyla eğiliyor önümde tek sen değilsin yani dert edilecek bişide değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tamam abi haklısınız siz Beşiktaş über total futbol oynuyor. neyse bundan sonra tüm maçları yeri gelince,hem yorum hem de videolu bir şekilde gösterip öğreticem size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kermit said: ben baya iyi olduğum için futbolda alışkınım çok kişi saygıyla eğiliyor önümde tek sen değilsin yani dert edilecek bişide değilDoğru Gökalp,bir Alex bile sen değil abi dsadasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 LucifeL said: İbrahim Üzülmez 20 senedir kafasını bir kere yerden kaldırmadı. http://www.youtube.com/watch?v=TnMnIL_xHmU said: Şimdi soruyorum sana bu sezon İbrahim'in kaç ortası asist oldu? Tamam defansta iyi oynamaya çalışıyor,koşuyor,basıyor da ne kadar yeterli?He bizim Caner'den iyi orası ayrı. İbrahim'e şu sezonda iyi demiyosan zaten hiçbişey demiyorum. Hatta ibrahim'i geçtim ismail'de caner'i 3'e katlar. said: Karabük'de kendi sahasında önde oynuyor,madem bu kadar iyi takımsın çıkartsana Porto maçında deplasmanda defansı öne bak ne oluyor? Senin mantığına göre mourinho zaten bok gibi, şampiyonlar liginde atak oynatmadı. Tam bi hıncal mantığıyla taktik konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ben İbrahim Üzülmez'e kötü demedim,ama yeterli değil dedim. Ayrıca Caner'i 3 değil 5e katlar onu da biliyorum ve söyledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bize hırsı bile yetiyo işte. takımı için oynadığını belli ediyo. diğer takımın kaypak futbolcuları gibi ağlayıp sızlayıp, trip atıp staddan çıktıktan sonra son model arabasına binip diskolarda eğlenmeyede gitmiyo. daha ne isterimki. herkes üzülmez olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi yetersiz olan sağ kanadımızdır, sol gayet yeterli türkiye için, uefa'da da iyi gidiyo işte. Hani alakasız, saçma yerden saldırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bende o konuda seviyorum adamı ve dediklerinde haklısın ama biraz da teknik be abi. Hakan Ünsal ve Ergün'den sonra adam gibi bir sol bek yok bu ülke de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6bMLrA_0O5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kıskanmayın ulan yeter.. Dünyanın heryerinde taraftar protesto eder kötü gidişi.. Türkiyeden örnekler.. Adnan Polat a bu taraftar senin eserin diyen taraftarın istifa çağrıları.. Aykut kocaman istifa etsin küçük takımın küçük hocası yakıştırması yapılması. Alex koşmuyor maçı satıyor aldığı paraya bakıyor denmesinden daha 1 hafta geçmeden attığı goller sonrasında.. Hagi kim alexin yanında lafları.. (Bunları ben demedim diyebilirsin ama genel olarak ortada konuşulan konular olduğunu inkar edebilecek yüz yoktur heralde) Taraftar nasıl cahil veya çıkarcı oluyor ben onu anlamadım. Quaresma geldi, Guti geldi dahada gelenler var.. Benim cebimden bir kuruş para çıkmadı. Çıkar bunun neresinde. Cahillikten kastının futbol cahilliği olduğunu düşünüyorum, (ki zaten öbür konuda ahkam kesmek haddine değil) Bu ülkede herkes doktor, siyasetçi, ekonomist olduğu için futbol gibi basit bir olayı çözmemiz çok kolay o yüzden herkes takımını şampiyon yapar..(ironi var dikkat). Klubün borcuna gelince heralde sizleri kandırdılar takım taraftarları borçlara ortaktır diye. Kısaca söyleyeceğim, borçlardan SİZE NE!! Ben takımlar arası kıyas yapmayı pek sevmem yorum yaparkende kullanmamayı tercih ederim. Ama yönetime başka takım taraftarlarının Beşiktaş başlığında bu kadar vakit geçirmelerini sağladıkları için teşekkür ediyorum. Yalakalıksa evet yalakalık. Uefada üst tura çıkarak 10milyon euro (yada TL hatırlamadım şimdi)almaya hak kazanmışız. Misler gibi ara transferde harcarız onu :) Gelsin simao lar gitsin shaqlar.. Diğer yandan yaptığımız güzel transferlerde belki 12 puan önde olması gereken bizdik ama bu transferleri kullanarak istediğimiz oyuncuya çok kolay ulaşıyoruz artık. Sinan Engin Zapoyu transfer ederken 2 gün randevu beklediklerini anlatıyor şimdi gidip Simao için pat diye masaya oturabiliyor beşiktaş. Son bir konu, yok yabancı transfer yok arkada aurelio oynuyor fln diyorsunuzda. Kadrosunda en fazla genç oyuncu bulunduran takımda beşiktaş bunu unutmayın. İsmail, Cenk, Necip, Onur, Ali Küçik. Zamanında barcelonaya giden muhammmed A2 takımla antremanlara başlıyormuş. uzattım ama bir beşiktaş taraftarı olarak gidişattan memnunum bu sene 5. olsakta benim için problem değil doğru işler yapılıyor çünkü bu sene olmaz seneye olur. Ha şunada sonuna kadar inanıyorum. Minimum 2. olacağız. Not: Schuster fergusondan daha iyi diyen arkadaşta biraz ucmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Simao ve almeida gelirse bizi büyük bir problem bekliyor ama.. Freekickleri kim kullanacak? Guti, Quaresma, Almeida, Simao, Tabata pff.. Bu arada deminki genç oyuncu listesine. Rıdvanı unutmuşum ya Adanaspor dan gelen Ersanda çok yaşlı değil en fazla 22 yaşındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Tabata derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gellidus said: Kıskanmayın ulan yeter.. Dünyanın heryerinde taraftar protesto eder kötü gidişi.. Türkiyeden örnekler.. Adnan Polat a bu taraftar senin eserin diyen taraftarın istifa çağrıları.. Aykut kocaman istifa etsin küçük takımın küçük hocası yakıştırması yapılması. Alex koşmuyor maçı satıyor aldığı paraya bakıyor denmesinden daha 1 hafta geçmeden attığı goller sonrasında.. Hagi kim alexin yanında lafları.. (Bunları ben demedim diyebilirsin ama genel olarak ortada konuşulan konular olduğunu inkar edebilecek yüz yoktur heralde) Taraftar nasıl cahil veya çıkarcı oluyor ben onu anlamadım. Quaresma geldi, Guti geldi dahada gelenler var.. Benim cebimden bir kuruş para çıkmadı. Çıkar bunun neresinde. Cahillikten kastının futbol cahilliği olduğunu düşünüyorum, (ki zaten öbür konuda ahkam kesmek haddine değil) Bu ülkede herkes doktor, siyasetçi, ekonomist olduğu için futbol gibi basit bir olayı çözmemiz çok kolay o yüzden herkes takımını şampiyon yapar..(ironi var dikkat). Klubün borcuna gelince heralde sizleri kandırdılar takım taraftarları borçlara ortaktır diye. Kısaca söyleyeceğim, borçlardan SİZE NE!! Ben takımlar arası kıyas yapmayı pek sevmem yorum yaparkende kullanmamayı tercih ederim. Ama yönetime başka takım taraftarlarının Beşiktaş başlığında bu kadar vakit geçirmelerini sağladıkları için teşekkür ediyorum. Yalakalıksa evet yalakalık. Uefada üst tura çıkarak 10milyon euro (yada TL hatırlamadım şimdi)almaya hak kazanmışız. Misler gibi ara transferde harcarız onu :) Gelsin simao lar gitsin shaqlar.. Diğer yandan yaptığımız güzel transferlerde belki 12 puan önde olması gereken bizdik ama bu transferleri kullanarak istediğimiz oyuncuya çok kolay ulaşıyoruz artık. Sinan Engin Zapoyu transfer ederken 2 gün randevu beklediklerini anlatıyor şimdi gidip Simao için pat diye masaya oturabiliyor beşiktaş. Son bir konu, yok yabancı transfer yok arkada aurelio oynuyor fln diyorsunuzda. Kadrosunda en fazla genç oyuncu bulunduran takımda beşiktaş bunu unutmayın. İsmail, Cenk, Necip, Onur, Ali Küçik. Zamanında barcelonaya giden muhammmed A2 takımla antremanlara başlıyormuş. uzattım ama bir beşiktaş taraftarı olarak gidişattan memnunum bu sene 5. olsakta benim için problem değil doğru işler yapılıyor çünkü bu sene olmaz seneye olur. Ha şunada sonuna kadar inanıyorum. Minimum 2. olacağız. Not: Schuster fergusondan daha iyi diyen arkadaşta biraz ucmuş.Peki :) ayrıca cahillikten kastım futboldu ve normal anlamda ahkam kesmek kimseye düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 lay laa layy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dreagloth said: Tabata derken? Tabata da ayağı çok düzgün bir adam :) Sonuçta simao ve almeida da Tabata kadar patlayabilir. Guiza İspanya gol kralı olarak gelmedimi? Anelka geldi yapamadı İngilterede akıyor. Carew geldi yapamadı. Edit: Fransada kadroya alınmayan Pino GS de harikalar yaratıyor. Yani Türkiyeye gelecek her adamın patlama ihtimali, Tabata kadar var. Yada çok aykırı bir adam olacaksın Quaresma, Hagi gibi takım oynamasada, rakipler bunaltsada birşeyler yapacaksın. Ben Almeida, Fernandes, Simao transferlerinden (eğer olursa) garanti iş yapar dediğim tek adam Simao. Diğerleri %50 %50 kim ne derse desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Biraz sakin lütfen. Kermit, son 1 aydır ara ara futbol bölümüne girip burayı trollüyosun, bilinçli mi yapıyosun yoksa kendini mi kaybediyosun bilemedim ama takımının kötü gidişine veriyorum durumu. Geçen sefer gayet normal ve sıradan "beşiktaşın bu maçta işi zor, yenilebilir" mesajlarına beşiktaş kazanınca cevap verip rörörö ortam germiştin, şimdi de "liverpool kötü mötü demeyin yine üzer" mesajına rörörö demişsin. GS'nin uefada olması olmaması ne farkeder? GS UEFA kupasını da alsa liverpool beşiktaşı üzer GS ilk turdan elense de liverpool beşiktaşı üzer. Kusra bakma da feci saçmalamışsın. Bir de nedense takımının yenilgisinde kötü futbolunda seni bu bölümde hiç göremiyoruz? Ne zaman beşiktaş kaybetse, berabere kalsa ortadan kayboluyosun, sonra unutulunca tekrar çıkıyorsun ortaya trollük yapmaya. Beşiktaş geçen senenin Galatasaray'ından farksız değil. Farkı varsa performans olarak çok daha kötü bir performans çiziyor, o fark var, ama mantık ve mantalite tamamen aynı. Aynı şekilde yıldızlara yönelmeler, aynı şekilde sakatlık sorunları, yine ispanya liginde başarılı olmuş bir t.d. getirip onun yetersiz, daha doğrusu yabancı kalışını izlemek v.b. Daha düne kadar Demirören'e her maç ana avrat söven, her gün ayrı wot döşeyip gitmesini isteyen, yıllarca nefret kusan taraftar, 2 transferle, 2 derken abartı değil sayı olarak 2 transferle büyük başkan moduna giriyorsa, yetmezmiş gibi kalkıp da "stadınızı söktünüz olm" diye başkasına laf ediyosa gülmekten başka ne tepki verilir buna? Şöyle süper kadromuz var böyle inanılmaz kadromuz var diyosunuz, tarihinin muhtemelen en kötü dönemini yaşayan GS'den birazcık daha iyisiniz sadece performans olarak. Ama sanırım bu gerçekler yüzünden zaten sinirinden kudurmuşsun, bölümde deli danalar gibi sağa sola saldırmışsın. Anlayışla karşılıyorum, ama moderatör olarak bölümdeki huzuru sağlamak da görevimiz. Biraz sakin. İstediğin görüşü savun, ama şu üslupla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Rewendor said: Biraz sakin lütfen. Kermit, son 1 aydır ara ara futbol bölümüne girip burayı trollüyosun, bilinçli mi yapıyosun yoksa kendini mi kaybediyosun bilemedim ama takımının kötü gidişine veriyorum durumu. Geçen sefer gayet normal ve sıradan "beşiktaşın bu maçta işi zor, yenilebilir" mesajlarına beşiktaş kazanınca cevap verip rörörö ortam germiştin, şimdi de "liverpool kötü mötü demeyin yine üzer" mesajına rörörö demişsin. GS'nin uefada olması olmaması ne farkeder? GS UEFA kupasını da alsa liverpool beşiktaşı üzer GS ilk turdan elense de liverpool beşiktaşı üzer. Kusra bakma da feci saçmalamışsın. Bir de nedense takımının yenilgisinde kötü futbolunda seni bu bölümde hiç göremiyoruz? Ne zaman beşiktaş kaybetse, berabere kalsa ortadan kayboluyosun, sonra unutulunca tekrar çıkıyorsun ortaya trollük yapmaya. Liverpool bu sene galatasaray gibi son dönemlerdeki en kötü zamanını geçiriyor. Normal şartlarda yenebilir ama bir liverpool bjk eşleşmesi ilginç olabilir. Beşiktaş geçen senenin Galatasaray'ından farksız değil. Farkı varsa performans olarak çok daha kötü bir performans çiziyor, o fark var, ama mantık ve mantalite tamamen aynı. Aynı şekilde yıldızlara yönelmeler, aynı şekilde sakatlık sorunları, yine ispanya liginde başarılı olmuş bir t.d. getirip onun yetersiz, daha doğrusu yabancı kalışını izlemek v.b. Yıldızlara yönelmenin dışında, genç yeteneklerde var BJK nin kadrosunda 2 mesaj önce yazdım tekrar yazmayayım. Şuanda herhangi bir takımda bu kadar çok genç oyuncu yok devamlı rotasyona girebilen. Ayrıca GS yi GS yapanda bu yabancı yıldızlara yönelme değilmiydi. Hagi ler popescular gelmeseydi o altın jenerasyon dediğiniz dönem nasıl gelecekti. Emreler ardalar haginin eseri değilmi. Necipler, Onurlarda gutinin eseri olacak umarım. Schuster hakkında yorum yapmayacağım haddime değil. Gs devre arasında Hamit i alacakmış yeni stadın bombası oymuş. En azından bizim başkan biraz akıllandı yıldız deyince nereye gitmesi gerektiğini öğrendi Daha düne kadar Demirören'e her maç ana avrat söven, her gün ayrı wot döşeyip gitmesini isteyen, yıllarca nefret kusan taraftar, 2 transferle, 2 derken abartı değil sayı olarak 2 transferle büyük başkan moduna giriyorsa, yetmezmiş gibi kalkıp da "stadınızı söktünüz olm" diye başkasına laf ediyosa gülmekten başka ne tepki verilir buna? Adnan polat ilk göreve geldiği zamanı hatırlatırım sana. Kurtar bizi adnan başkan diye taraftarın yalvarmalarını. Şöyle süper kadromuz var böyle inanılmaz kadromuz var diyosunuz, tarihinin muhtemelen en kötü dönemini yaşayan GS'den birazcık daha iyisiniz sadece performans olarak. Ligde şampiyonluk için hala şansımız var ve bence yüksek bir şansımız var. (Fökstör bakımından) Kupada varız. Uefada üst tura çıktık.(Temiz bir 10milyon euro aldık) Süper ligde diğer 16 (Hatta bursa elendi diğer 17) takımın aksine her kulvarda varız yani. Ama sanırım bu gerçekler yüzünden zaten sinirinden kudurmuşsun, bölümde deli danalar gibi sağa sola saldırmışsın. Anlayışla karşılıyorum, ama moderatör olarak bölümdeki huzuru sağlamak da görevimiz. Biraz sakin. İstediğin görüşü savun, ama şu üslupla değil. Benim nacizane tavsiyem yani yabancıların IMHO dedikleri şey şudurki.. TS ve Bursa taraftarı değilseniz, Çuvaldızı önce kendinize batırın ondan sonra Bjk ye gelir sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ya niye herkes beşiktaş taraftarı isyan etsin istiyo, ben onu anlamıyorum? Etmiyo işte, umutlu bişeylerden. GS'nin geçen seneki kaosundan da çok daha iyi durumda şu anda. Aldığımız 2 yıldız da çok güzel tuttu, onların dışında kaliteli gençlerimiz de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kimse isyan edin istemiyor da,herşeyi toz pembe görmeniz saçma onu anlatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 El-Barto said: GS'nin geçen seneki kaosundan da çok daha iyi durumda şu anda. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 El-Barto said: Ya niye herkes beşiktaş taraftarı isyan etsin istiyo, ben onu anlamıyorum? Etmiyo işte, umutlu bişeylerden. GS'nin geçen seneki kaosundan da çok daha iyi durumda şu anda. Aldığımız 2 yıldız da çok güzel tuttu, onların dışında kaliteli gençlerimiz de var. bizde ısrarla etmiyoruz. Ne en fanatiği ediyor.. Nede benim gibi light taraftar ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Şöyle bir bakalım; Süper Lig 2009-2010 17. hafta puan cetveli O G B M A Y AV P 1.FENERBAHÇE 17 12 1 4 31 17 14 37 2.GALATASARAY 17 11 3 3 36 21 15 36 3.BURSASPOR 17 11 2 4 34 17 17 35 4.KAYSERİSPOR 17 10 4 3 28 13 15 34 5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 9 5 3 20 10 10 32 Süper Lig 2010-2011 16. hafta puan cetveli 1.TRABZONSPOR 16 39 2.BURSASPOR 16 34 3.FENERBAHÇE 16 30 4.KAYSERİSPOR 16 29 5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 27 Gruplardan biz de çıktık uefada, benficaya falan 5 sallamıştık hatırlarsanız. avrupada aynı yerde desen Galatasaray'ın geçen seneki performansından kat kat geridesiniz, aynı yöne doğru ilerliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ya Lucifel, herşeyi toz pembe görmeyin diyosun da. Gelip buraya atıp tutmakla olmuyo bu iş. Önce beşiktaş taraftarına cahil diyosun, sonra gidip kontraatak oynuyo bok gibi diyosun. Ben senin beşiktaş maçı izlediğinden şüphe duyuyorum cidden. Hadi izlemedin de hiç program falanda mı izlemiyosun, hani telegol'de bile söylüyolar bütün saçmalıklarına rağmen. edit: Doruk, gs'nin sezona 9 galibiyetle başlayıp ondan sonra aşağı çöküşünü unutuyosun sanırım. Sorun ordaki puanı diil, gidişatıdır. BJK'de aynı şekilde Lucescu'nun gittiği sezon 9 puan farkla öndeydi ama fener geçince adam kovuldu. Nerdeyse şampiyon oluyoduk denmiyo o sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar