Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

2 hafta önce yerden yere vurup asıp kesiyodunuz adamı, 2 maç iyi oynayınca "giderse çok kötü olur" oldu. E 2 hafta sonra tekrar performansı düşse "niye satmadı devre arasında ne güzel bursadan adam alcaktık" diyeceksiniz demek ki.

heh holosko'yu silen adamlar cidden teker teker dönmeye başladılar son 3-4 maçtır.

En başından beri diyordum bu adam silinmemeli diye, tekrar sağda oynatılmaya başlanınca adam kendini bulmaya başladı yavaş yavaş,

Şimdi takviyeler vs. gelsin Holosko sağdaki yerine geçsin çok pis işler yapacak. İnanıyorum buna halen,

ben en kötüsünden kiralansın, toplasın geri gelsin diyordum mesela, ama ona bile gerek kalmayabilir bu gidişle
Mesaj tarihi:
asıl quaresma iyileşti sanırım
sol taraf yeterince rahat olucak bu durumda
nihata şans vermesin artık ya
ayrıca volkan şen alınacaksa holosko verilebilir gayet
ben hala o adamın iyi işler yapabileceğine inanıyorum üstelik yabancı kontenjanınada iyi gelir
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

merak etme, az kaldı nihat iyileşiyo, bi iyileşsin nihat sağa geri döner, holoskoyu sola çeker şuster :)

ya nihat solda, holosko sağda oynatsın daha çok iş yapar o takım, Holosko sağda bir iki hafta daha yardırsın da orada kalıcı olsun, başka birşey istemiyorum ben
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

ayrıca volkan şen alınacaksa holosko verilebilir gayet

taraftara öyle el kol yapınca sanmıyorum gelsin
gelsede beter duruma sokar taraftar oynıyamaz
Mesaj tarihi:
aynen öyle, gerçek değeri belki karşılanır da Bursa o değerin 3 katına falan anca razı olur.

Hatırlarsanız tüm sezon toplam 4 gol atmış Sercan'a 10 milyon istedikleri dönem çok da geçmişte kalmadı. Şimdiyse Sercan'ı ilk 11'e bile zor alıyorlar.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa

BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Esnaf said:

sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa

BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı?

Türk oyuncunun fiyatı zaten 1-2'dir, fazlasını verenlerin mallığı biraz o afedersiniz. Galatasaray'ın transfer politikasını sonuna kadar eleştiririm ama bu konuda susarım
  • Yeni Oluştur...