Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

2 hafta önce yerden yere vurup asıp kesiyodunuz adamı, 2 maç iyi oynayınca "giderse çok kötü olur" oldu. E 2 hafta sonra tekrar performansı düşse "niye satmadı devre arasında ne güzel bursadan adam alcaktık" diyeceksiniz demek ki.

heh holosko'yu silen adamlar cidden teker teker dönmeye başladılar son 3-4 maçtır.

En başından beri diyordum bu adam silinmemeli diye, tekrar sağda oynatılmaya başlanınca adam kendini bulmaya başladı yavaş yavaş,

Şimdi takviyeler vs. gelsin Holosko sağdaki yerine geçsin çok pis işler yapacak. İnanıyorum buna halen,

ben en kötüsünden kiralansın, toplasın geri gelsin diyordum mesela, ama ona bile gerek kalmayabilir bu gidişle
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa

BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esnaf said:

sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa

BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı?

Türk oyuncunun fiyatı zaten 1-2'dir, fazlasını verenlerin mallığı biraz o afedersiniz. Galatasaray'ın transfer politikasını sonuna kadar eleştiririm ama bu konuda susarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...