Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rewendor said: 2 hafta önce yerden yere vurup asıp kesiyodunuz adamı, 2 maç iyi oynayınca "giderse çok kötü olur" oldu. E 2 hafta sonra tekrar performansı düşse "niye satmadı devre arasında ne güzel bursadan adam alcaktık" diyeceksiniz demek ki. heh holosko'yu silen adamlar cidden teker teker dönmeye başladılar son 3-4 maçtır. En başından beri diyordum bu adam silinmemeli diye, tekrar sağda oynatılmaya başlanınca adam kendini bulmaya başladı yavaş yavaş, Şimdi takviyeler vs. gelsin Holosko sağdaki yerine geçsin çok pis işler yapacak. İnanıyorum buna halen, ben en kötüsünden kiralansın, toplasın geri gelsin diyordum mesela, ama ona bile gerek kalmayabilir bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 merak etme, az kaldı nihat iyileşiyo, bi iyileşsin nihat sağa geri döner, holoskoyu sola çeker şuster :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 asıl quaresma iyileşti sanırım sol taraf yeterince rahat olucak bu durumda nihata şans vermesin artık ya ayrıca volkan şen alınacaksa holosko verilebilir gayet ben hala o adamın iyi işler yapabileceğine inanıyorum üstelik yabancı kontenjanınada iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rewendor said: merak etme, az kaldı nihat iyileşiyo, bi iyileşsin nihat sağa geri döner, holoskoyu sola çeker şuster :) ya nihat solda, holosko sağda oynatsın daha çok iş yapar o takım, Holosko sağda bir iki hafta daha yardırsın da orada kalıcı olsun, başka birşey istemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cicibeybe said: ayrıca volkan şen alınacaksa holosko verilebilir gayet taraftara öyle el kol yapınca sanmıyorum gelsin gelsede beter duruma sokar taraftar oynıyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Volkan'ı almak için zaten Holosko falan değil takımın yarısını vermesi lazım beşiktaşın. hayal o. Bi de Quaresma'nın orjinali de sağ kanat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ne kadarki ya volkan yada ne kadar ederki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Anadolu kulübünün yıldızları ormanda 10 kaplan parası eder ve 3 büyüklerin topçuları da onlara göre beş kuruş etmez takasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aynen öyle, gerçek değeri belki karşılanır da Bursa o değerin 3 katına falan anca razı olur. Hatırlarsanız tüm sezon toplam 4 gol atmış Sercan'a 10 milyon istedikleri dönem çok da geçmişte kalmadı. Şimdiyse Sercan'ı ilk 11'e bile zor alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 biz sezon başı fink + 5 milyonmu vermiştik öyle bişeymi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Adamlar tam mezarcı ya. 3 büyükler anlaşsa aralarında, üst sınır koysalar. bak nasıl adam oluyorlar. Ya da sınırlama kalksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3büyükler biribirine çomak sokmak için yarışıyor abi mehmet topuz olayında gördük en son yaşananları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İşte akıllansalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 akıllanmak mı abi haz alıncak bi durum bu oha nasıl koyduk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yıldız oyuncu kıtlığı, taraftar beklentisi ve rekabeti, yabancı kısıtlaması gibi eksi yönde faktörler varken böyle gelmiş böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 giren çıkan bize oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 takıma mı taraftara mı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Esnaf said: sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 3m edecek adama 8m verdiğin zaman oyuncu mallaşıyor takım dengesizleşiyor taraftar çıldırıyor yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 7 8 e almaz bizimkiler arık kimseyi hele ki bu sene sadece 7milyon harcamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 lan bu nobre gutiden daha fazla para alıyordu değilmi aklıma geldikçe çıldırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yönetim serdar adalıdan sonra cidden değişim yaşıyo, atılan adımlar nerdeyse tamamiyle doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rewendor said: Esnaf said: sercanı isteseler bi 7-8m a kitlerler bence galatasaray yada beşiktaşa BJK'yı bilmem de GS'ye kilitleyemezler, o para çıkmaz GS'den. Çıkacak olsa bile GS türk adama para vermiyo politika olarak. En fazla 1-2 milyon veriyo, genelde de beleşe topluyo. Son 6-7 senedir GS'nin büyük para hatta büyük olmasına da gerek yok 3 milyon üzeri verip getirttiği Türk hatırlayan var mı? Türk oyuncunun fiyatı zaten 1-2'dir, fazlasını verenlerin mallığı biraz o afedersiniz. Galatasaray'ın transfer politikasını sonuna kadar eleştiririm ama bu konuda susarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi bi tane sağ bek alalım ya türk yabancı farketmez.Orayı koridor yapsın.Şu defansımız gerçekten arıza veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar