oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 necip arasıra maclarda basit hata dedigimiz seyleri yapıyor ben aureliodan cok tabata yerine oynamasını tercih ederim en azından ayakta kalır aurelio son 2-3 mactır hata yapmıyor tabata komple fail bu arada ali kucik bile nobreden daha ii duruyor nobre o derece gözümde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bile derken? çocuk zaten 3 maçta mı ne oynadı 2sinde fena değildi. Hatta ben şu nobre veya holosCort çıksada ali kuçik girse diyordum. Ama Cenk ile hakan'ın değişmesini istememiştim hehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 daha 2-3 mac oynamısken abartmıyım demiştim yoksa "bile" orada fazla ama nobre ciddi bosluk defansda dursa ara kedisi olsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 manuel fernandes'in fizik neymiş arkadaş dövüyor adam mücadelede :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 vaay helal, gencmis de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 umarim youtube topçusu değildir, yoksa çok kral görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ernst'e alternatif olarak alıyorlar bence bunu. Sonuçta Ernts 30+ bir oyuncu yaş olarak. Sırf o değil tabi Aurelio içinde aynı şeyler geçerli. Aurelio alındıktan sonra Necip'i Guti'nin yedeği olarak düşünmeye başladı Schuster. Sercan yazıyı dikkatli olursan anlarsın abi. Orta sahanın soğukkanlılığı vs o kısım işte. Necip'in öyle oynayabilmesi için zamana ihtiyacı var. Ha bana sorarsan Necip oynamalı, evet hatalar yapıyor, o kadar da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 fernandes hayvani sakatliktan sonra oyle oynayamadi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 güntekin stoper oynatabilir demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Manny? Stoper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Stoperden cok ne var Besiktas'ta yahu, Tabata-Nihat ikilisinin kanser ettigi yerde oynayacak iste, yani ideal olarak Q7-Guti-Fernandes olacak 4231'de. DM de oynayabiliyor sanirim ama o da zibil var zaten bizde. Bir de nokta atisi forvet sart ama. Buyuk kaptan birakinca da sol beke bir adam lazim sanki, Koybasi cok basarili durmuyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 güntekin yazmış bugün. Vatan'da okudum. Videolarda da stoperde iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kötü değildi abi adam cska maçında gayet olacak ismail zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Şu videoda bayağı stoper oynadığı gözüküyor. Ersanla yan yana çok deli 2li olurlar valla. -------------------Cenk---------------------------------- hilbert------------ersan--------fernandes---------köybaşı -----------------necip-----------ernst------------------- -----------------------Guti.Haz--------------------------- -tabata :( -----------Nobre-----------------Quaresma----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Olur insallah da alternatifi bile yok sanirim su an takimda ya da ben cikaramadim. Aslinda su Insua'yi baglasak iyi olcak Hagi takimi Rumen dolduracaga benziyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Önde oynarsa -----------Cenk----------- Hilbert--Ersan---Toraman--Köybaşı ----Fernandes---Ernst-----Necip-- --------------Guti--------------- ------------------------Quaresma -----------Bobo---------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sağda hilbert tek başına? orası elek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tenekeadam said: Önde oynarsa -----------Cenk----------- Hilbert--Ersan---Toraman--Köybaşı ----Fernandes---Ernst-----Necip-- --------------Guti--------------- ------------------------Quaresma -----------Bobo---------------- Su kadroyu hiçbir zaman görmeyeceğiz ya necip oynamayacak işte kabullenmek lazım artık görsekte bi işe yarayacağını sanmıyorum gerçi hilbert sıkıntı yaratır çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi manuel fernandes önlibero değil mi ? yanlış adamı mı hatırlıyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ön libero evet. Yukarıdaki kadroda beşiktaş sağ kanatsız, 3 ön libero ile oynuyor. Çok radikal bir sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tenekeadam said: Önde oynarsa -----------Cenk----------- Hilbert--Ersan---Toraman--Köybaşı ----Fernandes---Ernst-----Necip-- --------------Guti--------------- ------------------------Quaresma -----------Bobo---------------- bu da gayet kanatsız 442 sistemi iste q7 sürekli kanat degiştirecek cm-dmc oynayanlarda ona göre sekil alacak ha ne olacak attan inip esege bincez bobo sakat nobre guti sakat tabata quaresma sakat holosko sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bursa maçında guti den mucize beklemekten başka çare yok gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bizim takım kaymalı sistem oynuyor :P defansa çekildikleri zaman guti orta sahaya girip orta sahayı 4ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aman fazla kaymasınlar saha içinde tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 celal kolot denyosu gene birşeyler sıkmış almeida alıyormuşuz falan ahaha bunun kadar reklam peşinde koşan başka ezik adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar