Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadıköy'e tam kadro bekliyorum. balon patlayınca şu eksikti bu eksikti sezon sonu son maça 3 yedekle çıkar gibi çıkılmasın. delikanlı gibi çıkıp mücadele etsin, adını temize çıkarsın beşiktaş.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Kadıköy'e tam kadro bekliyorum. balon patlayınca şu eksikti bu eksikti sezon sonu son maça 3 yedekle çıkar gibi çıkılmasın. delikanlı gibi çıkıp mücadele etsin, adını temize çıkarsın beşiktaş.

o zaman şimdiden başlayalım
adam olsaydı federasyon ptesiye alırdı maçı
bursa bugün maç yapıcak taaa gidicek ptesi yapıcak maçını misal
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Adını temize çıkarsın diyen taraftara bak, geçen maçtaki çukur vs yi unuttunuz herhalde?
Mesaj tarihi:
Schüster um Gottes Willen artık oynatma şu Nihatı ya.
Denizli Nihatı kazanıcam diye bütün bir seneyi piç etti resmen, sen yapma şu hatayı. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış. Oynayamıyor adam işte. Koy holoskoyu, o da teknik olarak zayıf belki ama adam dağıtsın sağı hızıyla.

Gerçek Nihatı bu sene göreceksiniz diyordu, çenesini ...

Neyse.
Mesaj tarihi:
Nihat'tan bir halt olmaz unutmuş top oynamayı sadece sinirli sinirli bakıyor etrafa. Yazık adam bir sakatlıktan sonra bitmiş resmen eskisi gibi topa falanda vuramıyor.
Mesaj tarihi:
bu arada hakana ne oldu volkanda sakatlanmıs heralde trebzonun kalecisinde de form düşüklügü var cenk milli takım yolu hiç beklemedigi kadar erken acılabilir bu gidişle adam bjk ye 3 kaleci die alındı bu hızla tsl de alternatifi olmıcak
Mesaj tarihi:
abi cok gaz veriyolar takıma,defans berbat durumda.stoper eksigi ve ekremin sakatlıgı ile defansın sagı cok kötü durumda.
bu hafta antalyayla oynıcaz rahat geceriz die düsünüyorum ama belli bi kalitesi olan takımlara karsı cok kolay pozisyon veriyoruz.
ya bunu görmek icin futbol dehası olmak gerekmez iste fb macı,yeni sezonla bugüne kadar oynadıgımız bütün maclarda ortada bu.
fb ezikleri az basarılı olsa rahat 3-4 olurdu mac,muhtesem bi tramva yasanırdı takımda.
schuster demeclerinde felsefem oturuyo aynı stil futbola devam edecegiz diyordu,yani yakın tarihte bjk bi tramva yasayacak büyük bir yenilgi ile.umarım cabuk atlatılır ve yolumuza nispeten kücük kayıplarla devam ederiz.
  • Yeni Oluştur...