Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Neyse ki Quaresma'nın durumu belli olmuş. CSKA ve Fenerbahçe maçlarında oynamasına engel bir durum olmadığı açıklanmış.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 q7 yedek çıksın bari sofyaya. fener maçında daha çok lazım.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bizim alman hocanın açıklamarı bu maçı çok önemsiyor yedek birakmaz gibi hani fenere yenilmeye razı gibi avrupa kupasına iyi başlamak adına
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ankaragücünden hallice bi takımla oynayacağız. bence q7lik bir maç olmaz bu
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Kadıköy'e tam kadro bekliyorum. balon patlayınca şu eksikti bu eksikti sezon sonu son maça 3 yedekle çıkar gibi çıkılmasın. delikanlı gibi çıkıp mücadele etsin, adını temize çıkarsın beşiktaş.
sinad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Başkan Aziz Yıldırım'ın forum paticik'te yaptığı açıklamada...
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Arkasokak said: Kadıköy'e tam kadro bekliyorum. balon patlayınca şu eksikti bu eksikti sezon sonu son maça 3 yedekle çıkar gibi çıkılmasın. delikanlı gibi çıkıp mücadele etsin, adını temize çıkarsın beşiktaş. o zaman şimdiden başlayalım adam olsaydı federasyon ptesiye alırdı maçı bursa bugün maç yapıcak taaa gidicek ptesi yapıcak maçını misal
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Arkasokak said: Kadıköy'e tam kadro bekliyorum. balon patlayınca şu eksikti bu eksikti sezon sonu son maça 3 yedekle çıkar gibi çıkılmasın. delikanlı gibi çıkıp mücadele etsin, adını temize çıkarsın beşiktaş. Adını temize çıkarsın diyen taraftara bak, geçen maçtaki çukur vs yi unuttunuz herhalde?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Group L 1 FC Porto 1 3 +3 2 Beşiktaş JK 1 3 +1 3 PFC CSKA Sofia 1 0 -1 4 SK Rapid Wien 1 0 -3
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 portoyu da asagi cekip birinci cikicaz insallah
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Schüster um Gottes Willen artık oynatma şu Nihatı ya. Denizli Nihatı kazanıcam diye bütün bir seneyi piç etti resmen, sen yapma şu hatayı. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış. Oynayamıyor adam işte. Koy holoskoyu, o da teknik olarak zayıf belki ama adam dağıtsın sağı hızıyla. Gerçek Nihatı bu sene göreceksiniz diyordu, çenesini ... Neyse.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 real sos. taki iyi senesinde kalmış beyni, hala öyle zannediyor kendini, halbuki bjk taraftarı, eminim benim gibi, sakatlanmasını istiyor kendisinin.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ekmek yiyor ne sakatlanması sadece gitsin yeter yada ne bilem bişey olsun yani bu adama
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sakatlansa da ekmek yiyecek merak etme
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Nihat'tan bir halt olmaz unutmuş top oynamayı sadece sinirli sinirli bakıyor etrafa. Yazık adam bir sakatlıktan sonra bitmiş resmen eskisi gibi topa falanda vuramıyor.
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Nihat'ı gördükçe, Guiza'ya şükrediyorum. galatasarayın gelecek transferlerinden biri olabilir nihat.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 serdar özkanın yedegi yada ası olur aslında
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu arada hakana ne oldu volkanda sakatlanmıs heralde trebzonun kalecisinde de form düşüklügü var cenk milli takım yolu hiç beklemedigi kadar erken acılabilir bu gidişle adam bjk ye 3 kaleci die alındı bu hızla tsl de alternatifi olmıcak
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 iyimis diye bir haber okudum ntvspor da, aniden midesi de bulaninca direk paniklemisler. bilinci acikmis vs vs..
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cenk birinci kalecisi olmalı bu takımın zaten.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi cok gaz veriyolar takıma,defans berbat durumda.stoper eksigi ve ekremin sakatlıgı ile defansın sagı cok kötü durumda. bu hafta antalyayla oynıcaz rahat geceriz die düsünüyorum ama belli bi kalitesi olan takımlara karsı cok kolay pozisyon veriyoruz. ya bunu görmek icin futbol dehası olmak gerekmez iste fb macı,yeni sezonla bugüne kadar oynadıgımız bütün maclarda ortada bu. fb ezikleri az basarılı olsa rahat 3-4 olurdu mac,muhtesem bi tramva yasanırdı takımda. schuster demeclerinde felsefem oturuyo aynı stil futbola devam edecegiz diyordu,yani yakın tarihte bjk bi tramva yasayacak büyük bir yenilgi ile.umarım cabuk atlatılır ve yolumuza nispeten kücük kayıplarla devam ederiz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Serdar Adalı takıma ceza vercez diye açıklama yapmış. yenemediğimiz için futbolculara ceza geliomş ahah
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bizim sahanın ceza sahası önleri aşırı berbat durumda cok bala bir mac olabilir antalya onlarda da iki tane gara var
Öne çıkan mesajlar