Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otopark - kat mülkiyeti hedesi

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bir konuyu forumlarda falan denk gelir diye baya Google ettim ama iş çıkmadı, aramızda avukat/polis vb. varsa ona sorayım dedim.

Sitede hafiften çirkef bir adamla otoparkla ilgili bir problem yüzünden tartıştım, sonra laf anlamıyor diye dönüp arkamı gittim fazla uğraşmadan. Bu da büyük ihtimalle gidip arabasını benimkinin önüne çıkamayacağım şekilde park etti. Yine çok büyük ihtimalle yarın "al şu arabanı kardeşim" dediğimde problem çıkartacak.

Böyle bir durumda haklarım nelerdir? Son çare olarak çekilmesini isteme hakkım vardır herhalde, asayiş polisi mi bakıyor bu duruma? Adam kasten yaptığı ve/veya adam gibi söyleyince çekmediği için şikayetçi olma şansım var mı, yoksa polis gelene kadar beni bir güzel oyalıyor ve yanına kar mı kalıyor?

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

ps: Olay yol üzerinde değil, sitenin kendi otoparkında oluyor, hukuki olarak fark doğurabilir diye belirteyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

trafik şubesini arıyorsun, onlar gelip çekiyor arabayı.

polis tabii önce arabanın sahibine ulaşmaya çalışacak, ulaşabilirse ona çektirecek; ama şunu söyleyeyim çektikleri araba başına 3-5 sakal aldıkları için pek ciddi bir arama olmaz o.

sen tanıyor musun sahibini diye sorarlarsa, "kesinlikle tanımıyorum." de.

ha bi de benzer bi durum benim oturduğum sitede olmuştu. mağdur eleman sonraki toplantıda karar aldırmıştı herkesin arabasının yeri belli olsun diye. kabul gördü, daire numaraları yazıldı yere şimdi herkes oraya çekiyor. çekmezse, sabahın 4'de bile olsa görevli gidip kapıyı çalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sonucnda eğer birisi sırf gıcıklık olsun diye benim arabamın arkasına araasını çekip beni engellerse kusura bakmasın..

kaldı ki o andaki mevcut durumuma göre otoparkımın kapısına burnunu fala sokupta manevra kabiliyetimi azaltan araçların lastiğini indiren (muhtemelen ileride keserim de) biriyim..

o değil yöneticiye "şu otoparkın girişine iki beton saksı atın millet gliyor abuk subuk parkediyor" diyorum ama henüz yeterli baskıyı oluşturamadım..

yönetici annem bu arada.. ehr akşam başına ekşiyorum.. ama o saksılar gelecek o otopark girişi kurtulacak
Sosyal ağlarda paylaş

Otoparkta güvenlik kameraları var, pinstripe tasarlamak ya da lastik kesmek gibi seçeneklerim olsa o gün seve seve metrobüsle gezerdim merak etmeyin :p

Bilgi için teşekkürler huun.

Peki ben bu adama sinirlenip arabayla ortadan girsem ne olur? :p Eskiden trafik polisi otopark içindeki olaylara bakmıyordu ama şimdi kendimiz zabıt tutuyoruz zaten, o geçerli olur mu? Kasko öder mi böyle bir şeyi, yoksa düzmece veya kasıt diye reddedebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...