Cairne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 nerden alırım ? 2.el falan olabilir ama antikaya kacmasın yani cok pahalı olmasın cok zevkli oluyor dinlemesi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 istanbuldaysan eğer, beyazıtta biryer biliyorum sorarım fiyat istersen yolumun üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 alt alta yazsam şiir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Dönence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bende var. Ciddiyim bu arada istediğin özel bir plak varsa sorabilirsin. Koleksiyonu satacağım zaten bu yakınlarda, 500 civarı yabancı plak var 50-80 arası dönemden kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 @bella tesekkurler ne tarafta ki ? @holy zeki müren var mı hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 2 adet zeki müren olması lazım ancak bu haftasonu şehir dışına çıkıyorum. Ancak 1 hafta sonra bakabileceğim. Özel mesaj ile yollarım plakların adlarını ve yıllarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gerek kalmadı anneannemden buldum :D tesekkurler yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar