-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 küçük bir sorum olacak pvp hakkında. şimdi ben 59 level'ım 2 - 3 gündür ve level kasmayı bıraktım. sebebi, level 80'e kadar kasmam durumunda o levelda karşımdaki adamların über itemlı olması sebebiyle pvp level alamayacak olmam, pısırık kalacak olmamdı. ben de son günlerde pvp yapıyorum, her ne kadar minigame'lere fury serverında olmamıza rağmen arkadaşlarım ile hızlı giremesek de. pvp level'ım şu an 1, henüz %9'da. fakat şöyle bir durum var ki, ne talentlarım ( conqueror'um ) ne de itemlarım pvp için uygun değil. level 80 olmadan da alabileceğimiz adam akıllı pvp item'ı yok birkaç ring ve belt dışında. duyduğum kadarıyla 80'den önce 60 - 79 arasında da bir pvp grubu var. diyorum ki acaba level 79'a kadar kassam, 79. levelda dungeonlardan topladığım iyi itemlar ile mi dadansam bu pvp leveling işine ? yoksa 59'da kasmak bu kadar önemli mi gerçekten ? yorumlarınıza açığım kankutlar sdf. edit : belirtmeyi unutmuşum, 60. level olmama 3 bar kaldığı için dungeonlara ancak 80 level insan bulup girmem gerekiyor, aksi taktirde level 60 olma ihtimalim çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 80 lvl olana kadar bir kaç pvp lvl almanız çok güzel birşey tabi ama oyun hayatınızın büyük bir bölümünü lvl80 olarak geçireceğinizi varsayarsak 80 lvl olup pvp lvl kasmak bence daha mantıklı olur çünkü 80 lvl olduğunda comboların değişecek elin alışacaksa son combolarına alışmasını yeğlersin herhalde ve pvp bana göre ölerek öğrenelir o über adamlarla baş edebildiğin gün öğrenmiş olacaksın üstü başı olmayanları keserek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 80de adamların üstünde hayvan gibi pvp tier 3 armorları war bizimkilerin üstünde dungeondan çıkan dandik itemler ve sen 80de kasınmı diyosun? Pvp levelin warmı RRa senin hiç merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 evet lvl5 80den sonra kastım bende hemde world pvp olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 PvP serverında gelsin biri 80de pvp level 5 kassın sıfırdan elini öperim.Ya Pve serverındakiler pvpden anlamıyo 5 e kadar kastığına göre yada pvp sistemi yeni çıktığında kastın pvp levelini. Deniz seninde şuan pvp level kasamamanın sebebi premade grupla girmiyosun random girip dalıyosun istersen full epic giyin gene ezilceksin minigamelerde 79 ol gene kasamıcaksın pvp level.Random grupla kasılmaz pvp level falan karşına bi premade çıktığında dağılıyosun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kaan doğru diyorsun tamam da, world pvp'de dahi level 53-54 adamlar dungeon itemları sağolsun patır kütür kesiyorlar yani. ben teke tekte de sorun yaşıyorum, ilk defa bir mmo'nun pvp'sinde sıkıntı çekiyorum bu denli lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aslında benim esas dikkati çekmek istediğim nokta pvp lvl kasmaktan çok pvp yapmayı öğrenmek en hızlı nasıl öğrenirsin bana göre daha önemli en hızlı nasıl kasarsından fury serverından çok imba vatandaşlar croma geldiler tokens kasmak için grupla iyi oynuyorlar ama teke tekde aşırı kötüler çünkü hep premade girmişler hep massive yapmiş içlerinden bazıları epic khesde vakit geçirmiş onlarıda hemen anlıyorsun zaten şuanda bizim serverin lvl9 assasini var en yüksek o ama gel gör ki en iyi oynayan o diyemeyiz hangisini olmayı dilerdiniz iyi oynayan mı yüksek leveli olan mı ayrıca rus olsam ve ruscorpa başvurum kabul edilse heralde 2 ayda pvp lvl5 olurum borderda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mesela ben lvl 4 oldum ama hala öğrenemedim şu işi gitti rezil X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 minigamelerde oynadığın gruptaki classlar, itemlar, oynayanların hepsinin ventte olması kritik önem taşıyor. Bunlardan birinin eksik olması direk level kasamaman anlamına gelecek. Tek kişi girdiğinde premade bir gruba senin tarafında rastlarsan kazanırsın yoksa aklına bile getirme level almayı, AoC konusunda çok tecrübeli değilim ama olay direk böyle geçiyor minigamelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 çünkü borderda kastık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tamam kırk yılın başı bi defa üst üste 6-7 kez sac yapmış olabiliriz ama bu demek olmuyoki sac dan dolayı xp topladığımız deniyorum deniyorum grupla hareket etmeyi öğrenicem valla bak(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 narsor said: minigamelerde oynadığın gruptaki classlar, itemlar, oynayanların hepsinin ventte olması kritik önem taşıyor. Bunlardan birinin eksik olması direk level kasamaman anlamına gelecek. Tek kişi girdiğinde premade bir gruba senin tarafında rastlarsan kazanırsın yoksa aklına bile getirme level almayı, AoC konusunda çok tecrübeli değilim ama olay direk böyle geçiyor minigamelerde. şuanda pek eskisi gibi değil cromda öyle deli gibi premade yok ayrica premade kurmak için illa guild de gerekmiyor ben genelde bir kaç maça tek giriyorum yada arkadaşimla o maçlarda iyi oynayanlara soruyorum group up diye yok diyende olmaz pek hani sende iyiysen ayrica pvp xp farm var resmen border kingdoma gidiyorsun biz geçen pazar öğlen 12 ye kadar 12 kere sacriface yaptik arada bonus olarak 1347 puanda veriyor ama hadi vermiyor desek 12*1200 = 14.400 puan yapar arada gankladığın vatandaşlar hariç ama işte sorun şurda bu şekilde kassan ne olur kasmasan ne olur oynamayı öğrenemedikten sonra napıcaksın leveli itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 RRa sen diyosunki 80de şamar oğlanı ola ola pvp öğrenelim?Millet pvp öğrenceğine oyundan soğur resmen senin dediğinle. Deno sanada benmi dedim abi 59un dibine kadar kas diye haklısın sende itemin yokta 79dada full item yapsan bile şuan tek başına olcaksın tek başına mini gamede kasma imkanın yok random girerek onu anlamıyosun sende 79dada yapamayınca 80 olıyım bari diceksin iyice döte pamuk hikayesine döncek. edit:farm olayıyla hiç uğraşmam bence çok lame bizden kimsenin öle kasmak isticeğini sanmamda belki deno zorlar o işi:P Yanlız farmlayıpta bana pvp level 5 im deme abi allah aşkına level 5 farmer ım falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Lasombra said: 80de şamar oğlanı ola ola pvp öğrenelim? öyle hiç gıkı çıkmıyo azimle mücadeleye devam ediyo, tabi benim gibiler varsa 10 kere ölünce mızmız edip of sıkıldım diip puflayanlar için zor tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bende 10k death oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 @Kaan,Deniz, Su pvp konusunda iki kisinin lafi birbiriyle ortusmuyor. Bence genel olarak bilinmesi gereken sey, pvp lvl vs disinda her pvp giris lvllari sonunda oturup yeni olusmus halinle oynaman gerekiyor, karakteri kullanmayi - takim olarak oynamayi pratik yapmak gerekiyor. Cat diye 59'a girsen yine ayni sureyi harciyacaksin, 39'da ogrenip 59'da yeni gelen macrolarinla da daha rahat ogreneceksin. Kisacasi temelde karakterini ogrenmen gerekiyor. Conc'a Op diyordunuz adam yakiniyor abi 80 olmam lazim diyor. Anlamadim ben bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İstediği kadar op olsun adam random gruba giriyo heralde tokatlıcak premadeler.Benim sana dediğim farklıydı abi 59da herkesi toplama imkanımız war diye dedim ben sana her karakterin az çok özellikleri belli diye. Tamam sen 39da öğreniyosun bs yide ranger,pom,demo neyi öğreniyoki bi melee geliyo kesiyo adamları daha hybrid build bile yapamıyosun 39da.Bizdede bu 3ünden olduğuna göre grupta 3 kişi eksik başlıyoruz oyuna ozaman.5 conq 1 bs grup kurarsın 39da pvp level kascam dersin tamam derimde.Şu kadroyla 39da pvp level kasamıcağımız kesin yani. Whatever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi 80de herkez epic diyosunuzda 39dada herkez epic.. adamlara 5 tane tane combo vuruyorum, cylone of steel 4-3 karısık. adamların %10 canı gidiyo görüyorum yanı hepsi oturuyor comboların, tıkrı tıkır dmg yazıyo ama nafile. adam dönüyo bi vuruyo yarı canım gitmis. merak etmeyin hiç lvl 39dada herkez epicli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Epic o epic diil abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 baya başlayan olmuş gerimi dönsem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yok bildiğin o epic abi, bakıyorum adamların üstünde hep aynı itemlar var, kac maca girdiysem hepsi twink karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Abi ölede 39daki en iyi itemler dungeondan düşüyo 80dekiler pvp levelle alınıyo iyileri millette hep pvp level 8-9 yani.Fark orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 e yanı bisi deismiyo diyorum bedne zaten, ha lvl 39de epicli adamlarla karsılasmısım ha lvl 59 da. cunku cidden 10 maca falan girfim hepsinde karsımdakilerin itemları standarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Abi şöyle bir durum var. 2 gündür konuştuğum, kapıştığım elemanlar oyunu 2 senedir oynayan adamlar. Herifler level 39 ve pvp lvl 3-5 arası. Herifçioğulları tek olarakta, grup olarakta milleti acayip kesen adamlar. Ben(HoX) olarak bearshamanı kesemiyorum ama konuştuğum eleman bearshamanı %50 hp altına düşmeden kesiyor. Yani siz level 80 olsanız dahi sopanın kralını yiyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 işte cüce'nin dediğini söylemeye çalıştım ben de bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar