KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Şimdi aldım aleti kutusunu açacam birazdan yanında 2 oyun aldım Assassin's creed 2 ve mgs 4 120 gb slim alet. Tavsiyelerinizi bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 pes2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Fifa 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fifa 10 tabıkıde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 LittleBigPlanet GoW 1 ve 2'yi oynamadıysan GoW Collection GoW 3 GTA IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Final Fantasy XIII GoW 3 Modern Warfare II Killzone II Uncharted 2 Gran Turismo 5 Prologue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bfc 2 cıkmısken konsola gidipte killzone oynanmaz :) mgs 4 ve assasin creed i oyna bitir bi bence :) uncharted serisi kesin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 gow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tek başına oynicaksan little big planeti bu saatten sonra alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Red said: bfc 2 cıkmısken konsola gidipte killzone oynanmaz :) mgs 4 ve assasin creed i oyna bitir bi bence :) uncharted serisi kesin oyna. bfc 2 oynıcağına gitsin mw2 alsın konsolda oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 peki bu psn kaydı olayı nedir ya türkiye sorun çıkarıyo falan diolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mw2 ile bfc2 arasında bir tercih yapabilir tabi ama killzone kesinlikle iyi değil.belki killzone 3 iyi olabilir cunku killzone 2 fps olarak adam gibi ilk cıkan oyunlardan biri ps3 e. fifa 10 oyna.gerçi fifa benim psikolojimi bozuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Uncharted 2 Heavy Rain Prince of Persia 2 Batman Arkham Asylum Heavanly Sword Guitar Hero Metallica God of WarIII ve tabikii son göz ağrımız Red Dead Redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Özellikle vaktin varsa benim yaptığım gibi yap. Infamous Heavenly Sword Brütal Legend gibi oyunları kap oynamaya başla. Ucuzlar zaten bulması kolay. Onları bitirene kadar zaten MGS falan seviyorsan onları bulursun. SOnra yavaşça şu an yeni olan oyunlara geçersin. Onlar zaten ucuzlamaya başlar o arada. Bu arada Lİttle Big Planet netten oynayınca çok zevkli. Arkadaşların varsa baya eğlenceli oluyor. Kendin oynayacaksan sıkar. Böyle böyle gidiyor. Yeni bi oyun alıp online oynamakta güzel olur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 gow3+pes2010 kilit bende 1hafta once aldim ps3, bilgisayarin yuzune bakmiyorum msn falan sadece. pes2010 fena tuttu online oynamak asiri zevkli wow gibi oynuorum :) gow da bitmek uzere bitince heavy rain alicam onu bitirmem lazim starcraft 2 gelene kadar pc de oyun oynanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Read Dead Redemption'ı ya oynama ya da en son oyna. Eger önce oynarsan diger oyunların yüzüne bakmayabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hele bi mgs4'ü oyna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 heavy rain i oyna bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sende bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben de istiyorum heavy rain, fiyatı bi makul seviyeye düşemedi /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tekken de lazım aslında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tekken ne abi soul calibur 4 varken ps de baska arcade oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 çok kötü calibur et ete değcek arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Revangelis said: ben de istiyorum heavy rain, fiyatı bi makul seviyeye düşemedi /: takas yapan yerlerden alirsan cok makul fiyatlara alabilirsin baya bi farkediyo biraz arastir netten. yoksa 180 lira cok hakkaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şu ara işte mgs 4 ve acII bitti üstüne gittim gow III'ü aldım oda bitti şimdi mgs online'a bakıcam biraz sonrasındada darksiders ve red deadle deiştirmeyi düşünüyorum bi oyun daha söleyin onuda alayım ekşın vurdukırdı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar