Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 BAAAAW http://i625.photobucket.com/albums/tt335/In4matX/DSC07229.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 adam mk2 den sonra oyun düşüş yaptı diyor. fazla narutoculuktan kaynaklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oyunu oynuyorum da, grafikleri kötü geldi yahu nedense. story mode da chapter 5'teyim. tag team yapınca rakip zorlanıyor insan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Viktor said: MK ilk 92 de cikti, satis noktasi tamamen gore idi, o donem 80 lerden kalma nintendo standartlari hukum suruyordu, nintendoda konsollarinda gore u gectim kana bile izin vermiyordu nerdeyse SF nin basarisindan sonra midway oturdu MK yi yapti iste, 1 sene bile surmedi oyunun yapimi ve sega genesis ile snes e sunuldu, ancak nintendo sansurle oyunu katletti, baya bi olayli oldu ordan cok kotu adini duyurdu KAFA KOPARABILDIGIN OYUN imajini ordan edindi, MK2 icin nintendo kendi prensiplerini bri tarafa birakip gore a snes de izin verince dahada buyuk olay oldu bu, burdanda baya musteri cektiler MK2 den sonra seri zaten basasagi gitti, juggling in bokunu cikardilar, sifir inovasyon ve hala gore u satis noktasi kabul eden bir pazarlama anlayisi ile gelen her oyun bi oncekinden kotu oldu, SF ningeri donusu ve basarisi ile HAYDI GENCLER REBOOT diye gaza geldiler ve bu oyun cikti iste deceptionda kredisini tuketti benim icin MK, dahada isim olmaz eheueh bütün mk serilerini yalayıp yutmuş mk hastası olarak birisi söyleyebilirim ki, kesinlikle doğru. mk2 den sonraki ne kadar oyun varsa sürekli eskinin adını sürdürme ve özentilikle ve her eski seride yaptıkları hatayı affettirme adına daha büyük bir hataya kalkıştılar ilk 2 mk, doğru düzgün karakterlere adam gibi bir hikayeye bağlı idi, dövüş sistemi vs vs. iyiydi. mk3 de yok brutality yok animality yok dünyayı patlatan smoke fatalitysi derken abartılı saçma japon animelerine döndürdüler, olay orada koptu zaten. 3d ye geçmeleri çok çok zor oldu, mk4 de en sevdiğim karakterlerle ilgili oyun sonu demolarıydı, mk5 ve 6 da iki satır iki screenshota, armageddon da salak bir tapınakta mal mal kata yapan karakter ve yazılara döndürdüler. 3-4 defa transforme olan reptile, başı kıçı belli olmayan karakter hikayeler... demek istediğim geri kalan şeyleri viktor demiş zaten, 9 u daha oynamadım ama beklentim büyük iyi bir oyun olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 PTT'den kargosu falan gelen oldu mu, shopto'dan alan varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben sabah aradım, ellerinde yoktu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 PTT daha bu sabah sisteme geçmiş 0001 22/04/11 05:10 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 O zaman haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Herifler 18'nde çıkarmıştı yola ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 chapter 7 ye mi ne geldim, en sonunda biraktim ehue. story mode sariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Sen nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 son dönemlerde oynadığım en iyi dövüş oyunu bu bir, en iyi playstation 3 oyunları arasına girecek kadar da iyi bir oyun bu da iki. 7 saat aralıksız oynadık dün akşam. daha ne diyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bunun yanında bi oyun daha almayı planlıyorum ama alsak alsak ne alsak. Çok pis mortal kombatım geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 marvel vs capcom 3 al sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 street fighter x tekken al gerçi onu alıcaana hello kitty vs tele tubbies de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 tipik MK fani bole oluo iste adsf bi MK bide blood&blood 2 ve postal oyniyan adamlarin half life a quakee burun kivirmasi bizim jenerasyonun tipik klisesidir adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 GAME PAD şart mı pc için ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Daha fazla ağzım burnum kırılmasın diye sadece MK9 aldım şimdilik. "5dkda şip ediyoz" diyodu, yarım saattir processing :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 fanlıkla alakası yok street fighter x tekken nedir ya bana biri açıklar mı? otistik oyunlar çıkarmakta üzerlerine yok şu mk ile sf yi yapanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 nomsaR said: GAME PAD şart mı pc için ne diyosunuz? pc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Masquerade said: PTT daha bu sabah sisteme geçmiş 0001 22/04/11 05:10 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI bunu nereden kontrol ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr bidaha baktım da 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 22/04/2011 13:43:35 pazartesi gelir heralde. nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 barkod kodu bilgisini shopto mu veriyor bende sadece "FIRST CLASS COMPLETED/DISPATCHED" yazıyor tracking number'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 takipsiz almışsın sen. normalde orda RJ865431906GB gibi kod yazar takiplilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Hayır almamışsın sen barkod. Oyun pc de yok. Birde, yarın da kontrol edin, 14 e kadar sanırım, çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar