Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat 9

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

MK ilk 92 de cikti, satis noktasi tamamen gore idi, o donem 80 lerden kalma nintendo standartlari hukum suruyordu, nintendoda konsollarinda gore u gectim kana bile izin vermiyordu nerdeyse

SF nin basarisindan sonra midway oturdu MK yi yapti iste, 1 sene bile surmedi oyunun yapimi ve sega genesis ile snes e sunuldu, ancak nintendo sansurle oyunu katletti, baya bi olayli oldu ordan cok kotu adini duyurdu KAFA KOPARABILDIGIN OYUN imajini ordan edindi, MK2 icin nintendo kendi prensiplerini bri tarafa birakip gore a snes de izin verince dahada buyuk olay oldu bu, burdanda baya musteri cektiler

MK2 den sonra seri zaten basasagi gitti, juggling in bokunu cikardilar, sifir inovasyon ve hala gore u satis noktasi kabul eden bir pazarlama anlayisi ile gelen her oyun bi oncekinden kotu oldu, SF ningeri donusu ve basarisi ile HAYDI GENCLER REBOOT diye gaza geldiler ve bu oyun cikti iste

deceptionda kredisini tuketti benim icin MK, dahada isim olmaz eheueh

bütün mk serilerini yalayıp yutmuş mk hastası olarak birisi söyleyebilirim ki, kesinlikle doğru. mk2 den sonraki ne kadar oyun varsa sürekli eskinin adını sürdürme ve özentilikle ve her eski seride yaptıkları hatayı affettirme adına daha büyük bir hataya kalkıştılar

ilk 2 mk, doğru düzgün karakterlere adam gibi bir hikayeye bağlı idi, dövüş sistemi vs vs. iyiydi. mk3 de yok brutality yok animality yok dünyayı patlatan smoke fatalitysi derken abartılı saçma japon animelerine döndürdüler, olay orada koptu zaten.

3d ye geçmeleri çok çok zor oldu, mk4 de en sevdiğim karakterlerle ilgili oyun sonu demolarıydı, mk5 ve 6 da iki satır iki screenshota, armageddon da salak bir tapınakta mal mal kata yapan karakter ve yazılara döndürdüler. 3-4 defa transforme olan reptile, başı kıçı belli olmayan karakter hikayeler...

demek istediğim geri kalan şeyleri viktor demiş zaten, 9 u daha oynamadım ama beklentim büyük iyi bir oyun olur umarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...