Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Basketbol Maçı v1.12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gülbahçesine gittim 6-7 gibi 9.30a kadar ordaydım(pm) şunu fark ettim, güneş varken dışarda basket oynanmaz bence akşam oynayın gerçi o zaman paralı oluyor ama 7-8 kişiye böldügünüzde 2-3 liraya geliyor kişibaşı güneş altında telef olmazsınız.akşam adeta bir rucker park ortamı ışık altında :D
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

dün gülbahçesine gittim 6-7 gibi 9.30a kadar ordaydım(pm) şunu fark ettim, güneş varken dışarda basket oynanmaz bence akşam oynayın gerçi o zaman paralı oluyor ama 7-8 kişiye böldügünüzde 2-3 liraya geliyor kişibaşı güneş altında telef olmazsınız.akşam adeta bir rucker park ortamı ışık altında :D

ha çağırmadın yani.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Hotdog said:

ha çağırmadın yani.

Ben olsam ben de çağırmazdım. Kim neden seni çağırsın ki. Takımda handikap.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Khelben said:

Hotdog said:

ha çağırmadın yani.

Ben olsam ben de çağırmazdım. Kim neden seni çağırsın ki. Takımda handikap.

Emrah baskete de damlamışın. Hayırdır sen dolanmazdın buralarda.
  • Yeni Oluştur...