marksman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dakikada kalp atşını 30 a indirebilen ve su altında daha iyi görebilen insanlar var. biz de insanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Kalp atışını 15-20 arasına indiriyorlar uzun eğitimlerle ve yaklaşık 4 dakika falan nefeslerini tatabiliyorlar bu tip serbest dalış yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Görmeyenler varsa kaçırılmayacak bir video. Bkz: yeni başlık açmayan, bilinçli forum kullanıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fede said: öyle bi çukura dalsam altıma sıçarım. çok korkuyorum ben derin sulardan aynen abi izlerken bile tüylerim diken diken oldu birde geçenlerde bi tv kanalı yeni atlayış diye gösterdi bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İP VAR!!! gözüküyor bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lan adam deniz tabanında yürüyor videonun bir kısmında birileri hala ağırlık olmadan nasıl dalıyor diyor. çok mu wow oynadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2.40'ı bulmuştum nefes tutmada 8-10 sene önce ama durduğum yerde ve sadece yüzüm suyun içinde olarak yapıyordum. yüzerken falan bu rakam yarı yarıya iner herhalde. adama ohannes demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar