Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 teknikleri var baya ciddi, sadece okumuştum önceden alakam yok: kalp ritmini yavaşlatıyorlar daha az nefes tüketmek için Yoga, meditation, hypnosi... Many freedivers use these techniques to slow their heartbeat and breathing rate. Many practice visualization techniques to empower themselves with the belief that they can achieve their target. World-record diver Pipin Ferreras visualizes that he is being injected into the ocean's depths by a syringe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 The adaptations made by the human body while underwater and at high pressure include: Reflex bradycardia: Drop in heart pulse rate. Vasoconstriction: Blood vessels shrink. Blood stream directed away from limbs for the benefit of heart, lungs and brain. Splenic contraction: Releasing red blood cells carrying oxygen. Blood shift: Blood plasma fills up blood vessels in the lung and reduces residual volume. Without this adaptation, the human lung would shrink and wrap into its walls, causing permanent damage, at depths greater than 30 meters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Misirda calistigim zamanlar Kizil denize dalardim. Son zamanlarinda baya derine serbest dalmaya baslamistim (10-20m) Direk diklemesine degil, paralel hafif hafif kulagi alistirarak. Bir kac yil sonra yine deneyim dedim. Derinlik artip kulagi zorladikca, kulaktan "fisss, fissss" diye ses gelmeye basladi. Kulak zarim delinmis galiba hava kaciriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kızıldeniz'de dalabilmis olmak seni dunyanın en sanslı insanlarından biri yapar yalnız, baya kıskandım helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 +1 bunuda kıskanmıştım.. http://forum.paticik.com/read.php?13,4840637,page=2#msg-4854879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu dalma işine merak sarmaktayım.ne ciğerdir arkadas 4 dakika falan nsıl geliştirmişler acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 toggie said: Archive - You Make Me Feel sarkının adı.nayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 beyler adamda 250 gram ağırlık varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Nefes antremanına ilk basladıgımda 50 saniye veya 1 dakika tutabiliyordum simdi 1.50 rahat tutuyorum nefesimi ki daha yoga veya ileri ciger tekniklerine basladım yani 2-3 ay gunde duzenli antreman ile (yaklaşık 30 dakika yeterli) çok rahat 2 dakikanın uzerine çıkılır ama tek basınıza caslımayın sınırınızı zorlayacaksanız bi gözlemci olsun. Heleki havuzda falan calısıyorsanız kesin biri olsun bayılırsanız kurtarması için. BKZ:Sığ Su Bayılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Kıpırdamadan 16 (+-2) dk nefesini tutan adam var. Rekor kırdı kendisi. Ancak bu şekilde 4-5 dk nefes tutmak çok zor. Yürüyeceksiniz, dalacaksınız ve tırmanacaksınız. Bunlar çok oksijen tüketmeniz gereken eylemler. Tek seferde çekilemez böyle bir şey. Kamera açılarından da belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: 4 gün öğle vakti çekilmiş.. o çukur derin bayağı 202 metre. adam dünya şampiyonu, dalar yani video süresini rahatlıkla. ama işte bu işin görsel kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 şampiyonu geçin kamerayla dalanın hali nicedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kız arkadaşı diye hatırlıyorum dalış şampiyonu o da. hali iyidir.. güzel bi hanım kızımızdı kendisi yamulmuyorsam hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kadın olmasıyla benim de çok ilgimi çekmişti double oha demiştim. ikisine de helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gavur yapıyor. yalnız nasıl huzurlu nasıl huzurlu.. o surf kameramanında da öyle. acaip huzurlu ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 öyle bi çukura dalsam altıma sıçarım. çok korkuyorum ben derin sulardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 su güzel şey yahu.. karanlığı da güzel, sığı da güzel.. bi de ben çocukkene jawstan dolayı çok korkardım derin sulardan. sonrasında tehlikeli bişi olmadığını görünce bayağı bi eğlenceli bulmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kuveti doldur, biz de cekelim boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben direk bombalama atlayarak yapıcam aynı çekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 çok galiteli cekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ''This video is a FICTION and an ARTISTIC PROJECT, I don't claim to have reached the bottom of the hole (202m) without rope and fins, as the world record in no-fins discipline is 95m. We made this movie to show another approach in freediving videos. We wanted to express the strenght of the elements water-earth-air and the sensations of freedom, harmony, exploration.'' -Guillaume Nery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Absolut said: Nefes antremanına ilk basladıgımda 50 saniye veya 1 dakika tutabiliyordum simdi 1.50 rahat tutuyorum nefesimi ki daha yoga veya ileri ciger tekniklerine basladım yani 2-3 ay gunde duzenli antreman ile (yaklaşık 30 dakika yeterli) çok rahat 2 dakikanın uzerine çıkılır ama tek basınıza caslımayın sınırınızı zorlayacaksanız bi gözlemci olsun. Heleki havuzda falan calısıyorsanız kesin biri olsun bayılırsanız kurtarması için. BKZ:Sığ Su Bayılması 7-8 yıldır sigara içiyorum. Hala ben bile rahat 1.30 yapıyorum. Ama işte adam fransız su altında en uzun işeme rekoru kırsa bile adamlar sporcu branşı olarak kabul edilir. Bizden böyle birisi çıksa, kim ipler, kim ne eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adam dipten kum çıkario ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 zıpkına başladığımda ben de başladım nefes egzersizlerine 2 dk ya kadar statik apneada ok ama dinamikte 1 dakikayı geçince çıkıyorum :/ gerçi 1 dakikada 20 mt inim bir kaç mağaraya kapıdan bakabiliyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar