Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk tv'lerindeki animeler

Sam

Öne çıkan mesajlar

:D Hatırlayamıyorum şu an. Lİse öğrencileriydiler... Çocuk Gözlüklüydü galiba...
Evet evet çikoyu hatırladım o geyikti :D. Benm dediğim diğeri[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonball Z gelse keşke Türk TVlere RTL de izliyordum bir ara çok az alamancam var birşey anlamıyordum ama güzeldi.Dragonball'un bir 20 yıl sonraki versiyonu.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

Sosyal ağlarda paylaş

Dragon ball dışında çıkan adam gibi birşey yok ne o sailormoon
iğrenç bişey kardeşim hastası izlerken bir bakıyım dedim çok salak birşeydi nerde eskiden çıkan animeler nerede şimdi bu sümüklü şey benim zamanımda cobra vardı roboteks vardı voltran lazeryon yıldız şerifleri fazla sevmesemde tusuba
son zamanda red baron vardı hepsi babaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 30 April 2003 10:29 tarihinde demiş ki:
said:
ghaldszar, 30 April 2003 06:50 tarihinde demiş ki:
Bir cizgi film gormustum bir kac ay once TVde. Bir kac bolumunu yarim yamalak yakaladığımdan tam olarak konusunu billemiyorum ama cocukların elinde Magic kartları cinsi kartlar vardı. Bazıları bunların sadece kiart ve oyun olduguna inanırken bazılarıda bu kartların kendi gucunun oldugunu felan soyluyorlardı. Bir makina felan yapmısşardı ve kartlardaki yaratıklar virtual olarak dovusuyordu felan. Var mı o cizgi filmin adını bilen?? Bir de seyredenler in yorumu nedir?

gecn gun bi daha denk geldi adi:
YU-GI-OH

rtl2 alman kanalinda yayinlanio bu dedigin
adini simdi hatirlamioyomda bidaha denk geldiginde bakarim...magic oyunu gibisinden bisey ,bi kart oyununun cizgi filmi ....[hline]UYKUM VAR!
[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
MTV Türkiye "Anime Gecesi" kuşağıyla haftada 2 gün Anime yayınına geçiyor. (Salı 22.00 ve Cumartesi 09.00) Başlangıcı ise Basilisk ile yılbaşı gecesi yapıyorlar.

Basilisk'in bitmesinden sonraki zaman için bir serileri daha var ama bu henüz açıklanmadı. (Ben öyle diyormuşum sonradan Gundam falan çıkıyormuş! :) )

Hadi yine iyisiniz.

http://www.mtv.com.tr/pid_218_MTV_TR_ANIME_GECESI
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...