Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben trt'de sailor moon'u biliyorum sadece dişe dokunur, başka 12 yaş üstüne hitap eden anime oynuyor mu bildiğiniz tv'de? ("sailor moon şöle böledir" tartışmasına gireceklere şimdiden merkür tozu, uranüs yangını filan atıyorum)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 olur mu yahu? robotech, voltron, 2342 tane futbol dizisi, dragonball, star'ın gösterip iki hafta sonra kaldırdığı 743 dizi, flash tv'de yayınlanan 2 ya da 3 dizi. çok vardı benim bildiğim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sailormoon delikanlıyı bozar[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ha aklıma geldi pokemon zımbırtısı var bide o da anime oluyo di mi ?[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 dediğin gibi vardı şu an trt de sailormoon var starda hafta içinde dragon ball ve pokuman var galiba atv de de beyblade mi ne ole bişey varmış temizinden bi robotechle kobrayı falan yayınlasalardı bari yawf ya da rayearth.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 acaba tv kanalından gidip kişisel arşiv falan için şu eskiden olanları alabilir miyiz?[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arkeyn istanbulda mı oturuyosun sen bakiim? seni anime hastası yapcam görcen gününü :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 eet istanbul hastası olmama imkan yok çünkü capon tipli şeylere kılım ancak ghost in the shell ve spirited away i severim zaten çok izlemedim anime tv de ne gördüysek o, bi de birkaç download[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bi ara paticik animeciler toplantısı falan yapalım. herkes elindeki animelerden örnek çekip getirsin izlemeyenlere izletelim, takas edelim falan...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 şu topice mesaj atan insanların çoğu başka başka şehirlerde :) toplantı iyi olur aslında yahu bunların amerikame si falan yok mu capon tipli karakter barındırmayan ?[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 amerikan animeleri var aslında ama onnar da capon kopyası darkside blues var mesela amerikan çizgifilmi izliceksen roadrunner+tazmania rulz. ama tadları farklı tamamiyle. bi de madureira diye arat. battle chasers i çizen adam. manga etkileri var çizimlerinde ama ortayı iyi bulmuş. seversin sanırım çiziklerini...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 zed ben şu andakileri dedim, hentai bile oynardı eskiden :) sailor moon delikanlıyı döver.. 8) star çıkmıyor bizde digiturk sağolsun, beyblade de canavar tokuşturmaca sanırım bilmemnemon'lar hesabı, ilgili değilim o türe..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 o pokemon topuna sokucan minigunlı bi mutie bak bitane pokemon kalıomu ortamda :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 norak iyi dedin :D dorsia eheh benjamin'in tasviri çok iyi :) brt'de you are under arrest vardı 2 yıl önce, ona hastaydım mesela. o tarzda bişiler oynatsa ya pokecanlar..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pati Sistem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Clémentine, Sweet Clémentine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bir cizgi film gormustum bir kac ay once TVde. Bir kac bolumunu yarim yamalak yakaladığımdan tam olarak konusunu billemiyorum ama cocukların elinde Magic kartları cinsi kartlar vardı. Bazıları bunların sadece kiart ve oyun olduguna inanırken bazılarıda bu kartların kendi gucunun oldugunu felan soyluyorlardı. Bir makina felan yapmısşardı ve kartlardaki yaratıklar virtual olarak dovusuyordu felan. Var mı o cizgi filmin adını bilen?? Bir de seyredenler in yorumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Grudge, 30 April 2003 01:46 tarihinde demiş ki: amerikan animeleri var aslında ama onnar da capon kopyası darkside blues var mesela amerikan çizgifilmi izliceksen roadrunner+tazmania rulz. ama tadları farklı tamamiyle. bi de madureira diye arat. battle chasers i çizen adam. manga etkileri var çizimlerinde ama ortayı iyi bulmuş. seversin sanırım çiziklerini...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Süper fikir. Tüm animeciler bir ara bir şehirde toplansın. Buluşalım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: ShARkY, 30 April 2003 09:21 tarihinde demiş ki: Süper fikir. Tüm animeciler bir ara bir şehirde toplansın. Buluşalım.[hline] -ee Robotech grubunu temsil etmek üzere ben gelebilirim :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: ghaldszar, 30 April 2003 06:50 tarihinde demiş ki: Bir cizgi film gormustum bir kac ay once TVde. Bir kac bolumunu yarim yamalak yakaladığımdan tam olarak konusunu billemiyorum ama cocukların elinde Magic kartları cinsi kartlar vardı. Bazıları bunların sadece kiart ve oyun olduguna inanırken bazılarıda bu kartların kendi gucunun oldugunu felan soyluyorlardı. Bir makina felan yapmısşardı ve kartlardaki yaratıklar virtual olarak dovusuyordu felan. Var mı o cizgi filmin adını bilen?? Bir de seyredenler in yorumu nedir? rtl2 alman kanalinda yayinlanio bu dedigin adini simdi hatirlamioyomda bidaha denk geldiginde bakarim...magic oyunu gibisinden bisey ,bi kart oyununun cizgi filmi ....[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: ShARkY, 30 April 2003 09:21 tarihinde demiş ki: Süper fikir. Tüm animeciler bir ara bir şehirde toplansın. Buluşalım evet istanbulda :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Sam, 30 April 2003 01:51 tarihinde demiş ki: zed ben şu andakileri dedim, hentai bile oynardı eskiden :) lol Uçan Sam[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 arcane sen kısa pantolonla gezerken ben kısa pantolonla hentai seyrediyordum. :p acemi show tv içeriğine bakmadan tentacle biraderlerin erkekleri parçalayıp kızların ırzına geçtiği 'anime'ler (!) yayınlardı cumartesi sabahı. küçüktüm işte, seyredeceğime korkup ayıplıyordum.. :p rtük açılınca adamları şikayet ettiğim bile olmuştu.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya iki nesil futbol çizg filmleri vardı biri benjamin onda sezar fln vardı gerçi ikisi çok ama çok benzi birbirine benjaminin olduğunda sezar Tsubasanın olduğunda kojiro var diyince aklıma kojiro geldi ne karizma adamdı bea oduncu gömleği gibi yapardı böyle kolları kıvırıp sonra hayyvan gibi abanıp kalecinin bi taraflarını kırardı bide kalecileri ile ünlüydüler Wakabayashi Wakashimenzo falan :) peh be tabi türkçeleştirilmeleri iğrenç SÜPER GOLCÜ! :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Şeker Duvar... En iyikaleci.... Tsubasa zamanında İnterStar'da BasketbalL Animesi vardı adını hatırlıyamıyorum ama çok güzeldi... Arada ara sıra basketbal dersleri filan veriyordu çocuk halle canla başla öğrenmeye çalışıyordum[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: StRencher, 30 April 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Şeker Duvar... En iyikaleci.... Tsubasa zamanında İnterStar'da BasketbalL Animesi vardı adını hatırlıyamıyorum ama çok güzeldi... Arada ara sıra basketbal dersleri filan veriyordu çocuk halle canla başla öğrenmeye çalışıyordum[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel hani küçük bi çocuğumu diyosun böyle süper şut fln atmaya çalışıyo sapık biraz onu diyosan çiko o :D ha bide ciddisi vardı oda baya güzeldi[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar