Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS4?!!!!

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

dasaaa said:

nileppezdel said:

Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D

lol

beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm!

Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi

bu yalan.
uncharted 2niz varsa takin orda developerla soylesi kosesinde adamlar diyor bu sefer ps3 un butun gucunu kullandik %100 kapasiteye ulastik uncharted 1 de %30 unu kullanabilmistik diyolar baya oldu yani o gucu kullanali killzone2 zira o gucten fazlasini bile istiyor bazen fps 10 a falan dusuyor kasiyo alet.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Vingthor said:

Kojiroh said:

PS3'ten tam randıman alınmıyo doğru. Bu da PS4 diildir, daha PS3 piyasaya çıkalı 2 sene olmadı.

Bi de beynimizi %1 daha fazla kullansak saçmalamıyomuşuz

bende ikibuçuk senedir var. ne aldım lan ben!?

sana prototipini kakazlamışlar :(

bende diyorum neden hd tetris dışında bişi çalışmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

nileppezdel said:

dasaaa said:

nileppezdel said:

Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D

lol

Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi

bu yalan.
uncharted 2niz varsa takin orda developerla soylesi kosesinde adamlar diyor bu sefer ps3 un butun gucunu kullandik %100 kapasiteye ulastik uncharted 1 de %30 unu kullanabilmistik diyolar baya oldu yani o gucu kullanali killzone2 zira o gucten fazlasini bile istiyor bazen fps 10 a falan dusuyor kasiyo alet.

killzone 2 berbat bi oyun oldugu icin
%500 bile istese farketmez

bide siz parmala sayabildiginiz surece bu oyunlari ps3 yeterli demek
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

nileppezdel said:

dasaaa said:

nileppezdel said:

lol

bu yalan.

Ya PS2'de de Black oynarken kasıyordu mesela alet ama daha sonra ondan çok daha üstün grafiklere sahip Shadow of the Colossus çıktı ve kasmadan çalışıyordu. Sadece işlemci gücünü %100 kullanmakla olmuyor ki. İşlemciyi zorluyo olması PS3'ün maximum görüntü/fizik motoru potansiyeline ulaştıkları anlamına gelmiyor. Onu söylüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

killzone kötü programlanmışsa, sony'nin suçu yok. yani kötü programlanmış derken, daha teknolojiyi görmeden kodlamaya başlamışlar anelor'un dediğinden anladığım kadarıyla, e normal o zaman.

nileppedzel haklı olmasa da doğru bi noktaya parmak basıyor. %100'ünü kullanmak daima maksimum optimizasyona erişmek değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istedigim daha ps3 piyasada yokken adamlarin studyosunda vardi adamlar ona gore yapiyodu. yani ben en azindan oyle biliyorum guerilla games de calismiyorum.

ha nilep dedigin cok farkli bisey gucunun kapasitesi farkli gucu nasil kullandgin farkli sen gucun farkli sekilde kullanilarak daha degisik belkide guzel bisey yapilabileceginden bahsediyosun sanirim en azindan ben oyle anladim orasina bende katiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...