nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 İyi işte o zaman yenisini çıkarmasınlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 nileppezdel said: dasaaa said: nileppezdel said: Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D lol beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm! Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi bu yalan. uncharted 2niz varsa takin orda developerla soylesi kosesinde adamlar diyor bu sefer ps3 un butun gucunu kullandik %100 kapasiteye ulastik uncharted 1 de %30 unu kullanabilmistik diyolar baya oldu yani o gucu kullanali killzone2 zira o gucten fazlasini bile istiyor bazen fps 10 a falan dusuyor kasiyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben 2007 yazında aldım ps3 u aldıgımdada 4 5 aydır vardı dıye hatırlıyorum 3 yıl ı gectı yanı cıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 2006'da çıktı ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 en erken 2012 idi aciklama sanirim. ki ps4 ciksa bile ps3 daha cok uzun sure gider orasi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 BabacumMostors said: Vingthor said: Kojiroh said: PS3'ten tam randıman alınmıyo doğru. Bu da PS4 diildir, daha PS3 piyasaya çıkalı 2 sene olmadı. Bi de beynimizi %1 daha fazla kullansak saçmalamıyomuşuz bende ikibuçuk senedir var. ne aldım lan ben!? sana prototipini kakazlamışlar :( bende diyorum neden hd tetris dışında bişi çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Anelor said: nileppezdel said: dasaaa said: nileppezdel said: Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D lol beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm! Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi bu yalan. uncharted 2niz varsa takin orda developerla soylesi kosesinde adamlar diyor bu sefer ps3 un butun gucunu kullandik %100 kapasiteye ulastik uncharted 1 de %30 unu kullanabilmistik diyolar baya oldu yani o gucu kullanali killzone2 zira o gucten fazlasini bile istiyor bazen fps 10 a falan dusuyor kasiyo alet. killzone 2 berbat bi oyun oldugu icin %500 bile istese farketmez bide siz parmala sayabildiginiz surece bu oyunlari ps3 yeterli demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Anelor said: nileppezdel said: dasaaa said: nileppezdel said: Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D lol beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm! Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi bu yalan. uncharted 2niz varsa takin orda developerla soylesi kosesinde adamlar diyor bu sefer ps3 un butun gucunu kullandik %100 kapasiteye ulastik uncharted 1 de %30 unu kullanabilmistik diyolar baya oldu yani o gucu kullanali killzone2 zira o gucten fazlasini bile istiyor bazen fps 10 a falan dusuyor kasiyo alet. Ya PS2'de de Black oynarken kasıyordu mesela alet ama daha sonra ondan çok daha üstün grafiklere sahip Shadow of the Colossus çıktı ve kasmadan çalışıyordu. Sadece işlemci gücünü %100 kullanmakla olmuyor ki. İşlemciyi zorluyo olması PS3'ün maximum görüntü/fizik motoru potansiyeline ulaştıkları anlamına gelmiyor. Onu söylüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi killzone 2 yi 5 senede yapti adamlar ortada ps3 yokken adamlara sony gardas aha alet bu haydi bakalim dedi. yani izin verde maksimum optimizasyonu olsun. ayrica uncharted 2 diyorum developer diyorum cikip kendi biz %100 unu kullandik cCc diyor diyorum hala ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ya işlemcinin %100'ünü kullanmakla maksimum potansiyele ulaşmak aynı şeyler değil diyorum :) işlemci gücünü %100'ünü daha efektif kullanan çok daha güzel grafikli ve fizik motorlu oynlar çıkacak PS3'e. nilep demişti dersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 killzone kötü programlanmışsa, sony'nin suçu yok. yani kötü programlanmış derken, daha teknolojiyi görmeden kodlamaya başlamışlar anelor'un dediğinden anladığım kadarıyla, e normal o zaman. nileppedzel haklı olmasa da doğru bi noktaya parmak basıyor. %100'ünü kullanmak daima maksimum optimizasyona erişmek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pongla da kullandırırsın işlmeciyi 100%, aleti yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 HAkfljsnlşdgkj bi işlem hatası nelere mal olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 demek istedigim daha ps3 piyasada yokken adamlarin studyosunda vardi adamlar ona gore yapiyodu. yani ben en azindan oyle biliyorum guerilla games de calismiyorum. ha nilep dedigin cok farkli bisey gucunun kapasitesi farkli gucu nasil kullandgin farkli sen gucun farkli sekilde kullanilarak daha degisik belkide guzel bisey yapilabileceginden bahsediyosun sanirim en azindan ben oyle anladim orasina bende katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 İşte abi maksimum performansa ulaşmadı derken ondan bahsediyordum ki max gücünü kullanan oyunlar da bonepartın dediği gibi 3-4 tane falan. Daha çok gideri var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sonuc olarak ps3>xbox360 lulz *kosarak uzaklasir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bariz 3D için viral. o gözlük falan. çok çılgın 3D deneyimi yaşayacaksınız diyorlar. gerçi denek olarak japon var abi. sakat bu iş. adamların normali manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sony japon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 mani said: bariz 3D için viral. o gözlük falan. çok çılgın 3D deneyimi yaşayacaksınız diyorlar. gerçi denek olarak japon var abi. sakat bu iş. adamların normali manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ha tamam, pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 beni de aydınlatın noluyo, olay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aquila SONY zaten japon olduğu için senin denek japon adamların normali de manyak falan gibi yorum yapmanı anlamsız bulmuş, benim de kafam karıştı aquila'nın SONY'nin japon olmadığını düşündüğünü sandım. Sonra anlaştık biz. Aydınlandın mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dasaaa'nın postları= gereksiz, boş, zaman kaybı. esprileri= espri değil. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu bendeki sevda değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar