LA GET
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
PS4?!!!!
Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D
walla hacı ben bilmem... sonda yazan yazı işaretler falan... anlamam hacı ööle... ya 3D yada PS4...
bence godzilla
ps4'ü bilmem de...
:D heyecan yarattım mı ben? :D
Bence hayır, herkes anladı fake olduğunu =D
Abi hep bu konu kafama takılmıştır benim. Oyunu yapan adam %60'ını kullanabiliyorsa o aleti icat edende ne iq vardır.
SC3 YOLDA
Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi
sayilara emin deilimde
dogru bi bilgi bu
nedenide oyunlari xboxda ve pcde calisabilmesi icin
abarti yazilmamamasi
ps3 exclusivelerin dah aiyi rafik felan olmasi o nedenle
abi aynştayn %12sini kullanıyormuş bak öle aynştayn olmuş.
100% kullandığımızda kahve fincanını düşünce gücü ile havaya kaldırabilicez biliyor musun?
100% kullandığımızda kahve fincanını düşünce gücü ile havaya kaldırabilicez biliyor musun?
Bravo TW'ya çok yakışan hareketler bunlar, tebrik ederim :)
niye sacmaliyosun ki dasaaa?
anlamadim yane
ne yapmaya calisiyosun
anlamadim yane
ne yapmaya calisiyosun
PS3'ten tam randıman alınmıyo doğru. Bu da PS4 diildir, daha PS3 piyasaya çıkalı 2 sene olmadı.
Bi de beynimizi %1 daha fazla kullansak saçmalamıyomuşuz
Bi de beynimizi %1 daha fazla kullansak saçmalamıyomuşuz
ps3 ps2 kadar uzun ömürlü olmıycak diyo iste, bence haksızda deil
ps3 4 senedir piyasada lan
Olmazsa çocuğumu keserim, daha anca alabiliyorum bu yaz hayırlısıyla PS3. 4 seneden önce çıkartırlarsa PS4'ü çok üzülürüm =( çıkmasın, dertleri 3-d ise onu yapacak eklenti falan bişey çıkartsınlar atıyorum 200 dolardan onu takıp oynarız, yeni konsol için erken :(
PS3'ün işlemcisini tam kullanan oyunlar var, Uncharted 2 mesela.
Bonus videoları altında Cell işlemciyi 100% kullandıklarını anlatan video var.
Bonus videoları altında Cell işlemciyi 100% kullandıklarını anlatan video var.
Olmazsa çocuğumu keserim, daha anca alabiliyorum bu yaz hayırlısıyla PS3. 4 seneden önce çıkartırlarsa PS4'ü çok üzülürüm =( çıkmasın, dertleri 3-d ise onu yapacak eklenti falan bişey çıkartsınlar atıyorum 200 dolardan onu takıp oynarız, yeni konsol için erken :(
PS3'e 3D desteği (hem oyun hem bluray için) firmware update ile gelecek zaten.. hem de beleş..
no worries..
Öne çıkan mesajlar