Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS4?!!!!

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

nileppezdel said:

Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D

lol

beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm!

Yalan mı şu? Oyun yapımcıları da söylüyor bunu. Ha ama nilep dedi kesin saçmalamıştır hadi gülelim di mi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

nileppezdel said:

Abi of bariz homemade, daha PS3'ün tam kapasitesine değil %60'a bile ulaşmadılar ne ps4'ü? 4 sene daha çıkmaz ps4 zaten ps3'ün de ömrü en az 8 yıl olacak demişlerdi. Heyecan yamayın :D

lol

beynimizin %10unu kullanıyormuşuz olm!

sayilara emin deilimde
dogru bi bilgi bu
nedenide oyunlari xboxda ve pcde calisabilmesi icin
abarti yazilmamamasi
ps3 exclusivelerin dah aiyi rafik felan olmasi o nedenle
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ps3 ps2 kadar uzun ömürlü olmıycak diyo iste, bence haksızda deil

Olmazsa çocuğumu keserim, daha anca alabiliyorum bu yaz hayırlısıyla PS3. 4 seneden önce çıkartırlarsa PS4'ü çok üzülürüm =( çıkmasın, dertleri 3-d ise onu yapacak eklenti falan bişey çıkartsınlar atıyorum 200 dolardan onu takıp oynarız, yeni konsol için erken :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Cuce said:

ps3 ps2 kadar uzun ömürlü olmıycak diyo iste, bence haksızda deil

Olmazsa çocuğumu keserim, daha anca alabiliyorum bu yaz hayırlısıyla PS3. 4 seneden önce çıkartırlarsa PS4'ü çok üzülürüm =( çıkmasın, dertleri 3-d ise onu yapacak eklenti falan bişey çıkartsınlar atıyorum 200 dolardan onu takıp oynarız, yeni konsol için erken :(

PS3'e 3D desteği (hem oyun hem bluray için) firmware update ile gelecek zaten.. hem de beleş..

no worries..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...