Khelben Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Burak sen böyle değildin, tatlı bi adamdın. Ne zaman yalanlara düştün :( /Taluntain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Masquerade said: pekaziz said: Longshanks said: abi yalan süper bişey ben de sınavı kaçırıp babaannem öldü onun cenazesindeydim diyip doktordan rapor aldım gözlerimi doldurarak lol Abi ben ölüm üzerine yalan söyleyemiyorum ya. Bir kere annem hastalandı ondan sınava giremedim demiştim hocaya, 3 gün uyuyamadım pişmanlıktan. Aynen. Sanki o hastalık yalanı pat diye gerçeğe dönecek gibi geliyor hep. beyler babaannem zaten ölmüş olmasaydı ben de söylemezdim lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi anlatma sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben hic yalan solemem. durustumdur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Son dönemde 2 kere babasının, bi kerede annesinin öldüğünü söyliyip finale sınava teslime hiç bi halta gelmeyen bi arkdaşım var.. Ondan ders ayarlıyabilrim. Edit:Ayıp bi kelimeydi utandım değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yalnız ne tırıvırı okulmuş bunllar arkadaş. Akrabam öldü yalanını çoğu zaman ölüm raporuyla desteklemen gerekiyor. Hoca getir raporu derse ya disiplin suçunu göze alacaksınız hocam aslında ölmemiş yaşıyor diyeceksiniz ya da katil olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hocayla muhattap olmuyosun ki doktora o yalanı atıp da raporu alıyorum hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konu ölüm filan olduğunda hocalar anlayışlı davranıyor.İnsanlar da sömürüyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Anne babayı karıştıramıyorum ben de, vicdan meselesi. Ama dayım yok o yüzden dayı yalanı geçmişim var 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Allah bilmiyo mu dayın olmadığını bu sefer teyzen ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi çok derin düşünüyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 allah mı?! allah ne arar la bazarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 marifaritiko said: allah mı?! allah ne arar la bazarda? bu olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben okulda ya da iste ne zaman yalan söylesem gercek oluyo. basim agriyo diyorum yarim saat sonra inanilmaz basim agrimaya basliyo. gecen yaz calistigim yeri birakcagim zaman eöö benim reflüm costu birakicam dedim, 2 ay sonra reflü oldum. yalan söylemeyi kaldiramiyo galiba vicdanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 senin vicdanına kurban olurung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahah seni capkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İnce hastalığa yakalandım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tanımam etmem ama cidden vicdanına kurban.aquilayıda boşver dünde neze sarmıştı. edit:türk olmama rağmen hala anlatım bozukluğu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aquila her kiza sariyo, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sdfhgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne şimdiki alla alla yalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 seviyorum hepsini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hepsini seviyosunda 1 tanesini seçmen gerek.ona yazayım buna bakayım olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hep o yüzden yalnızım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar