di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Selam, Gidiyorum, alayiniza isyan uleyn topiginden cok iletisim bilgileri birakma topigi bu ama sonuc olarak ben de gidiyorum. Buradan iletisim kurdugum hatiri sayilir kisi de mevcut oldugundan en azindan bir e-posta adresi yazip, bir de haber verip oyle gideyim istedim. Ozel mesaj falan atan olursa beklemesin bosuna. Bu arada adettendir diye sebebimi de belirteyim; Kopek gibi calismam gerekirken forum'da geziyorum ve bazi konularda inanilmaz geriliyorum. Oyle olunca da yazmadan duramiyorum. Kendimi baltaliyorum. Neyse canlarim su asagidaki adresten ulasirsiniz bana gece gunduz. Lazim olursa telefonlasiriz da. Operim gidinizdan. E-posta, MSN, Gtalk : tozluraflar -burayakoyyuvarlakzikikoy- gmail -burayanoktakoy- com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ev adresini ver, ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 aha gecenin bi yarısı bir fire daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya it köpek yüzünden forum mu bırakılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Biraz dikkat ettim yazilarina, o kadar diretme usulu yaziyorsun ki, hani sanki tartisilacak bisey yok, ustune laf soylemeyin seklinde varyasyonlar hep postlarin. Bide ciddi sekilde geriliyorum filan diyosun lole. Raad ol genis al biraz, keyfine bak. Forum birakilcak bisey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Krusty said: cam aç *titreşim gönderir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Lan niye gidiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 LAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 adamın işi gücü hafiflesin gelir geri telaş etmeyin ahaha adam işini gücünü yapamadığı için ara veriyrn foruma sakin :) bende de aynı durum var hiç bir şey yapmasam foruma giriyorum mal mal bakıp çıkıyorum fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 welcome to procrastination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 paticikteki en faydalı adam gidiyo ekliyim hemen msn'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mum_Chamber said: welcome to procrastination asdf patiden baska da yapacak bisey bulunur. en olmadi asma tavandaki karolar sayilir, mail kutusundaki en eski maillere bakilir nostaljik dusuncelere dalinir, evde bilgisayar karsisinda hic isi yokken gunes gozlugu cami silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 saat 3:00 da sı9navım var.. 10 tane soru ezberlemem gerek.. kopya hazırladım.. snaırsam kalırım iyi olur rahatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 albeit macht frei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus. Vakti zamaninda karakedinin direk sahsima ettigi bir ton salakca laf bile vardi, bak hala buralardayim. Hatta herhangi bir aciklama zahmetine bile girmeden. Gerektigi insana gerektigi kadar deger vermek lazim, 1-2 insanla da tum bir toplulugu yargilamamak lazim. Benim de zamanimi olduruyor Paticik, ama community olayinin amaci da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi adam kendine engel olamıyor ki çok zamanını yediriyor, aynı şekilde de her insan farklı olduğundan, forumda yazılanları ciddiye almadan edemiyor demek ki. Kendisi için doğru olduğunu düşünmüş, bi karar vermiş. Saçma demeden önce , saygı duyup kendi kararıdır demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ne demek saygı duyalım hani hiçbi düşünceye saygı duymak zorunda değildik. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sharky said: Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus. şu: di said: Gidiyorum, alayiniza isyan uleyn topiginden cok iletisim bilgileri birakma topigi bu Kopek gibi calismam gerekirken forum'da geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Krusty said: cam aç of ya geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 durumu eleştirenleri aklım almıyor yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sharky said: Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus bence olmamış paticik işsiz adam dolu zaten hemen boşluğu doldurulur gitsin kendisine faydalı olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hasta misiniz ? Derdiniz Tim'in gitmesi ya da Tim'in kararina duydugunuz saygi ise, benim tepkime ve kararima niye cevap veriyorsunuz ? :) Herkesin yorumu kendine. Bence hala sacma. Issiz gucsuz bir adam da degil Tim, burada yararli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 lan kuzenim gibi sevdiğim bi adam di.. yok msn'e olayını da ayda bi baktığım düşünülürse kötü oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar