Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tim'e (di'ye) nasil ulasirsiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Gidiyorum, alayiniza isyan uleyn topiginden cok iletisim bilgileri birakma topigi bu ama sonuc olarak ben de gidiyorum.

Buradan iletisim kurdugum hatiri sayilir kisi de mevcut oldugundan en azindan bir e-posta adresi yazip, bir de haber verip oyle gideyim istedim. Ozel mesaj falan atan olursa beklemesin bosuna.

Bu arada adettendir diye sebebimi de belirteyim;

Kopek gibi calismam gerekirken forum'da geziyorum ve bazi konularda inanilmaz geriliyorum. Oyle olunca da yazmadan duramiyorum. Kendimi baltaliyorum.

Neyse canlarim su asagidaki adresten ulasirsiniz bana gece gunduz. Lazim olursa telefonlasiriz da. Operim gidinizdan.

E-posta, MSN, Gtalk : tozluraflar -burayakoyyuvarlakzikikoy- gmail -burayanoktakoy- com
Mesaj tarihi:
Biraz dikkat ettim yazilarina, o kadar diretme usulu yaziyorsun ki, hani sanki tartisilacak bisey yok, ustune laf soylemeyin seklinde varyasyonlar hep postlarin. Bide ciddi sekilde geriliyorum filan diyosun lole.

Raad ol genis al biraz, keyfine bak. Forum birakilcak bisey yok ortada.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

welcome to procrastination

asdf

patiden baska da yapacak bisey bulunur. en olmadi asma tavandaki karolar sayilir, mail kutusundaki en eski maillere bakilir nostaljik dusuncelere dalinir, evde bilgisayar karsisinda hic isi yokken gunes gozlugu cami silinir.
Mesaj tarihi:
Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus.

Vakti zamaninda karakedinin direk sahsima ettigi bir ton salakca laf bile vardi, bak hala buralardayim. Hatta herhangi bir aciklama zahmetine bile girmeden.

Gerektigi insana gerektigi kadar deger vermek lazim, 1-2 insanla da tum bir toplulugu yargilamamak lazim.

Benim de zamanimi olduruyor Paticik, ama community olayinin amaci da bu zaten.
Mesaj tarihi:
Abi adam kendine engel olamıyor ki çok zamanını yediriyor, aynı şekilde de her insan farklı olduğundan, forumda yazılanları ciddiye almadan edemiyor demek ki. Kendisi için doğru olduğunu düşünmüş, bi karar vermiş.

Saçma demeden önce , saygı duyup kendi kararıdır demek lazım.
Mesaj tarihi:
sharky said:

Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus.

şu:
di said:

Gidiyorum, alayiniza isyan uleyn topiginden cok iletisim bilgileri birakma topigi bu
Kopek gibi calismam gerekirken forum'da geziyorum
Mesaj tarihi:
sharky said:

Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus

bence olmamış paticik işsiz adam dolu zaten hemen boşluğu doldurulur
gitsin kendisine faydalı olsun bari
Mesaj tarihi:
hasta misiniz ?

Derdiniz Tim'in gitmesi ya da Tim'in kararina duydugunuz saygi ise, benim tepkime ve kararima niye cevap veriyorsunuz ? :)

Herkesin yorumu kendine. Bence hala sacma. Issiz gucsuz bir adam da degil Tim, burada yararli olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...