Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tim'e (di'ye) nasil ulasirsiniz ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Gidiyorum, alayiniza isyan uleyn topiginden cok iletisim bilgileri birakma topigi bu ama sonuc olarak ben de gidiyorum.

Buradan iletisim kurdugum hatiri sayilir kisi de mevcut oldugundan en azindan bir e-posta adresi yazip, bir de haber verip oyle gideyim istedim. Ozel mesaj falan atan olursa beklemesin bosuna.

Bu arada adettendir diye sebebimi de belirteyim;

Kopek gibi calismam gerekirken forum'da geziyorum ve bazi konularda inanilmaz geriliyorum. Oyle olunca da yazmadan duramiyorum. Kendimi baltaliyorum.

Neyse canlarim su asagidaki adresten ulasirsiniz bana gece gunduz. Lazim olursa telefonlasiriz da. Operim gidinizdan.

E-posta, MSN, Gtalk : tozluraflar -burayakoyyuvarlakzikikoy- gmail -burayanoktakoy- com
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik zamanimi olduruyor, zaten insanlara da sinirleniyorum diye gitmek cok sacma olmus.

Vakti zamaninda karakedinin direk sahsima ettigi bir ton salakca laf bile vardi, bak hala buralardayim. Hatta herhangi bir aciklama zahmetine bile girmeden.

Gerektigi insana gerektigi kadar deger vermek lazim, 1-2 insanla da tum bir toplulugu yargilamamak lazim.

Benim de zamanimi olduruyor Paticik, ama community olayinin amaci da bu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam kendine engel olamıyor ki çok zamanını yediriyor, aynı şekilde de her insan farklı olduğundan, forumda yazılanları ciddiye almadan edemiyor demek ki. Kendisi için doğru olduğunu düşünmüş, bi karar vermiş.

Saçma demeden önce , saygı duyup kendi kararıdır demek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...