Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hanfendi sağ olsun 5 yıllık vermiş oh oh
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Absolut said: Amerikan vizesi almak eğer bir sapkınlığınız yoksa dünyanın en kolay işi. bu pek doğru değil ya arkadaşım anlatmıştı gitmiş başvurmaya, 70 yaşında bir kadıncağız torununun mezuniyetine gitmek için başvrmuş reddetmişler gözünün önünde. kadının sorunu neydi bilmiyorum tabii ama Amerika'ya gidip yerleşmeye hafiften meğilli gördüler mi, işkillenip vermiyorlar. verdiler mi de 10 yıl veriyorlar artık genellikle. burada üzerine ev varsa, askerliğini yapmışsan, bir işte çalışıyorsan, alamama ihtimalin aşırı düşüyor, işte o zaman senin dediğin gibi bir sapkınlığın olması lazım heralde.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kafama takılan bir nokta var. Şimdi bazı sitelerde, vizenin kapalı bir zarfta i-20 ye zımbalı bir şekilde gönderildiği yazıyor. Bu zarfın açılması giriş yaparken sorun çıkartır deniyor. Bana direk bir kargo poşetinde zımbasız, paket lastiği ile sarılı bir şekilde geldi. Bu bir sorun mu acaba ?
Trias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abd vizesi en kolay vizelerdendir. Ancak hata yapmayacaksınız. Sizinle konuşan elçilik görevlisi beyninizi okuyabilen modda. En kritik soru, Abde de yaşayan akrabanız var mı? olmaması daha iyi. Bir sürü evrak hazırladım bende. hiç birine bakmadan 10 yıl verdiler.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 @Lelouch, Bir şey olmaz benimki de öyle gelmişti..
Öne çıkan mesajlar