mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/14/Persons_unknown.jpg NBC nin yeni dizisi. Yaratıcısı Oscar ödüllü Christopher McQuarrie. O yüzden hikaye güzel olacaktır diye umuyorum. Gerçi karakterler öyle ahım şahım tipler değil. Birkaç tanesini dizilerden yan rollerden tanıyoruz. İlk sezon 13 bölüm. tek sezon mu yoksa devam edecek mi bilmiyorum. dün ilk bölüm yayınlandı. Lost,the prisoner, harper's island, saw karışımı gibi duruyor ama pek muallakta daha ilk bölümden. said: 7 kişi günlük hayatlarını sürdürürken bir anda kendilerini hayalet bi kasabada kaçırılmış olarak bulurlar. Her hareketleri kameralar tarafından izlenmektedir. http://www.personsunknown.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dedeler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bi özeti olsaydı keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 olmamış galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İlk bölümü yayınlandı sanırım. Yok mu izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 konuya giriş dışında pek bişe olmadı ilk bölümde; ama ilginç olaylara gebe bir şekilde bitti. klişe şekilde bir gizemli adam, bir kabadayı, sattığı arabalar gibi herkesi satmaya hazır araba satıcısı vs herkes burada. senaristler iyiyse güzel olabilir. gelecek bölümde anlarız onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mini seri olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ee peki bayılan 3 elemanı kim nezaman geldi aldı? Onlar alınırken kimse görmedi mi? Hotelin resepsiyonundaki eleman niye okadar rahat? Niye kendini kaçırılmış gibi falan hissetmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 konu ilginç ama ilk bölüm çok meh. karakterler uyuz ve silik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ilk bölümü izledim valla oyunculuklar tırt olabilir ama konu ilginç severim bu tip konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 evet 2.bölümü de izledim, heyecanla bekliyorum diğer bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 2'yi izledim, hiç heyecan yok. 3-5 bölüm biriktirip öyle izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 3. bölümü izledim şimdi. İlginç şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 1x04 abaav sonu resmen bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 1. bolumu izledim guzel baya ama bakalım devam ettirebilecekmi heyecanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Oyyy 4 hakakten guzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dizi arıyordunm başliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bugün 5.bölüm çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 izlerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 evet 5 i de izledim şimdi. spo -psikopat kız olarak bsg'den bildiğimiz D gelmiş. hoş gelmiş. çinlinin elinde joystick varken robot gibi kızı kontrol ediyo sandım bi an. :d -tori'nin her zaman saf umutlarından biri sanırdım babasının bu işleri yaptırdığını söylemesini. ama hakkaten de parmağı varmış. -bizim çinliyi ve joe'yu da izleyenler varmış. -moira asansör olayından bişiler çaktı gibi. -gazetecinin patronu feci milf. hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 güzelmiş dizi. gerçi karakter fazla olaydan kaçınan tipler.. ama iyi.. mini dizi olması daha da iyi. izleyicez. bitecek. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bif hafta ara vermişler. yeni bölüm 18 temmuzda çıkacakmış. bu arada resepsiyon görevlisi adam kadar rolüne cuk diye otruran biri seçilemezdi. herifin tipi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 buna başlasam mı dizi iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 iyi.. zaten mini dizi. 13bölüm izleyeceksin, bitecek.. temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 6. bölüm yayınlandı dün bugün düştü ortamlara. güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar