Friedman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yarın doktora gidicem ama şimdiden ne olduğunu kestirmeye çalışıyorum. Öğlen yatağımda uzanmış film izlerken bi anda sol ayağıma çok fena bir acı girdi. Kramp değil ama. Kaskatı kesildim resmen bi 10 saniye sonra geçti. Şimdi de arka arkaya 2 defa 10 ar saniyelik periyotlarla yaşadım aynı acıyı aynı bacakta. Sonrasında ayağımda bir ısınma oldu. Aklıma 2 şey geldi ya kan dolaşımıyla alakalı ya da bel fıtığıyla. Bel ağrılarım vardı ama bel ağrısının yada fıtığın bacağıma nasıl bir şekilde vurucağını bilmiyorum. Yaşayan var mı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 siyatik olabilir. fıtık da olabilir. hiç bir şey olmaya da bilir. tamamen başka bir şey de olabilir. Yine de üstteki iki ihtimal öncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 büyüme ağrısı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 büyüme ağrısı nedir ?. işin kötüsü tam ayırt edici özellikleri olmayan bi ağrıydı yani hani tek bildiğim fark kramp olmadığıydı. Komple böyle ayaktan kalçaya kadar bir acı söz konusuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 potasyum eksikliğinden kaynaklı kas erimesi. potasyum ihtiva eden besin maddeleri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesela muz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bel fıtığı olmasında nolursa olsun vallahi billahi. Bacağın gitmesine bile razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bana kılcal damar patlaması gibi geliyor özel isimi vardı. toplar damar ya da kılcal damar patlaması. hah hatırladım, varis gibi bir şeyin olabilir. Geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 varis sırf görüntü kirliliği demek değilmiydi yaw :S bu arada daha demin gene oldu ayaktayken, oturduğumda geçti of çok fena bieşy ya sabah uykulu bi halde kramp girmesinden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ekşi said: uzun sure ayakta durmak ve/veya dolasim bozuklugu neticesinde, kalbin kani geri pompalayamamasi ve damar ceperlerinde pihtilasarak deri uzerinden karayollari haritasi gibi gozuken olgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 varikosel. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evham olmuşsun.. teyze hastalığıdır o ama.. bazen gençlerde de görülebiliyor.. kafana takma geçicektir.. geçince bir şeyin kalmaz.. şimdiden geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Estel_Anorien said: büyüme ağrısı olabilir. hulka falanmı dönüşüyor cocuk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar