Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntihar

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Olivies said:

Dasaayı merak eden yok mu benden başka lan. Adam sanki irlandanın sessiz sakin bir köyünde hormonsuz domates yetiştiren 5 nüfuslu bir ailenin en küçük çocuğu. Pokemon filan da olabilir.

palau sonsorolluyum ben.. içindenim diyeceğim de zaten küçük yer.. ama 5çocğun büyük olanıyım..
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Dasaayı merak eden yok mu benden başka lan. Adam sanki irlandanın sessiz sakin bir köyünde hormonsuz domates yetiştiren 5 nüfuslu bir ailenin en küçük çocuğu. Pokemon filan da olabilir.

belki de şirinler köyünden gelmedir, bizi kandırıyordur.
olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

İntihar etmek salakça bişey bence.

Ölmeye o kadar niyetliysen extreme sporlara ada hayatını. Git sağa sola tırman, paraşütle atla filan. Ölmenin milyonlarca yolu var. Milliyetçiysen askere yazıl haritanın en sağ alt köşesine gidicem ben de, ne biliyim hümanistsen git afrikada yardım kuruluşlarıyla filan çalış işte. Gerçi şu son ikisi hayatın yükü yüzünden intihar etmeyi düşünüyosan daha saçma bi ölüm şekli olurdu...

Hmm en iyi seçenek extreme sporlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hayatından nefret eden varsa gelsin aban kölelik etsin de hayatı en azından bi işe yarasın lan..

irlanda'da patates tarlalarım var sürülecek..

mantık hatası var abi. insanların hayatlarından nefret etmelerinin genel sebebi yaşam standartlarının boktan olması, stres filan. kölelik yaparak hayatlarını daha da kötü hale getirmeleri amaca hizmet etmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...