Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Guildleri Neden Uzun Ömürlü Olamıyor

Byzantion

Öne çıkan mesajlar

Söyle o zaman Guild neden kurulur, insanlar Guildlere neden girerler?

Ha sanmaki insanlar sizin guildinize craft item yapabilmeniz için lazım olan Picatoyu instanceda sizin için farmlamaya girerler.

Sanmaki insanlar sizin guildinize raidlerde fırça yemeye girerler.

Belki ulu, hardcore bir oyuncu değilim ama oyunda aradıklarını Türk guildlerinde bulamamış oyunculara dil uzatıyorsunuz ya zaten yerin dibine giriyorsunuz aramızda ulu, kocaman bir farkı peşinen yaratıyorsunuz.

Ben engin bilgilerimi zamanında internet sitenize sayfalarca yazı yazarak ve sana attığım özel mesajlarla paylaştım. Sonunuzun böyle olacağınıda 7 ay önce söyledim zaten size.

Çok biliyorduysanız beni haksız çıkartsaydınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aramızdaki fark RRA :

- Sen 7 ay öncesinden uyaracak kadar kendini bir şey zannediyorsun, uyarıda bulunacağına bu oluşum yeni deyip sabretseydin, emek harcasaydın, bizimle vaskit geçirip bizi tanımaya çalışsaydın. En azından ben böyle yapardım.

- Sen ki guildden atılmış bir adamsın. Ama atılma nedenlerini ya sen unuttun ya da hatırlatmamı istiyorsun. Duyanda sanki guildi beğenmedin, işleyişi, politikaları işine gelmedi de öyle kendi isteğinle çıktın zanneder. Ben en azından ne olduğumu bilir ona göre konuşurdum.

Yazdığım yazı sana yönelik değildi. Neden bu kadar üzerine alındın. Bu kadar mı yaran vardı.

Sayın AoC'un gelmiş geçmiş en hardcore oyuncusu bir zahmet ayakların biraz yere bassın. Bir de Türk Guildi kurup onu 1 sene yaşat sonra gel buraya ahkam kes. Ama mümkünse 1 tuğlası senden olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Kankacılık,
Beceremeyen adamların officer olup işi kotaramaması,
Kankacılık temelli doğan gruplaşmalar,
Guildde hatun varsa bunun yavşayanları arasında gruplaşmalar.

Son maddeden disbanda giden bir guild vardı mesela bildiğim benim. Hatun item alamayınca drama çıkarıp yanında 6-7 yancı tiple çıkmıştı. Zaten bu yancı tipler de komiktir. Oyun içi hiç kimseye sallamayan main tankınız bu hatun kişisi arkadaşlar heroic mechanar farmlıcaz trinketim eksik =( yazınca at parti burcucum diyiveriyor. Oyun içi Meriçlik işte... Kabus lan.

"O konuda loot master'a ben de kırgınım."
Sosyal ağlarda paylaş

sinsisu said:

Sen 7 ay öncesinden uyaracak kadar kendini bir şey zannediyorsun

Sen 7 ay öncesinden gerekli önlemlerini alsaydın, beni haksız çıkartsaydın ya. Kendimi tabi ki birşey zannediyorum ama falcıda değilim görünen köy ne zaman klavuz istemiş ama siz ilk kez guild kurduğunuzdan size hava biraz sisli geliyor ama buradan bakınca günlük güneşlik.

sinsisu said:

Sen ki guildden atılmış bir adamsın

He doğru atılmıştım dimi. Pardon da yanılmıyorsam sadece ventten atıldım o anda ben zaten guildinizde değildim bana tell mesajıyla ulaşıp guildden atıldığımı söylediniz dimi pekte öyle kıçımda tekme hissetmedim hani hehe.
Aradan çok zaman geçti sahi niye atılmışdım. Ha hatırladım bir kız çocuğunu uyarmıştım şifreni verme kimseye diye çünkü birisine şifresini verirken görmüştüm. He doğru o verdiği kişide oyundan bir arkadaşımızın kredi kartı bilgileri ile kendi oyun taksidini ödemişti sonra kız Funcom'a mail atarak parasını geri almıştı demek o yüzden herife güvenmemişimde kızı uyarmışım insanlık işte naparsın.
Ha bişey daha hatırladım sizin guild liderinizde ventteki diğer arkadaşlara; kızı dur kızım sana sarkarlar diye uyarmışım gibi konuyu aksettirip, "ben onun babası yaşındayım nasıl böyle birşey düşünürüm" diye yalan söylüyordu dimi. Neyseki o zamanda guildinizde sağlam arkadaşlarım vardı size bir tarafları ile gülen ve neyseki PC'im sapa sağlam hiç format yemedi tüm loglar duruyor kapak lazımsa koyarım onlarıda.

sinsisu said:

Sayın AoC'un gelmiş geçmiş en hardcore oyuncusu bir zahmet ayakların biraz yere bassın. Bir de Türk Guildi kurup onu 1 sene yaşat sonra gel buraya ahkam kes. Ama mümkünse 1 tuğlası senden olsun

2008'de başladım AOC oynamaya sene 2010. 6 ay kaldı 2011'e.
2008'den 0 ları çıkart. Ne kaldı? 28. 2010 ile 6 yı çarp. Kaç etti? 12.060. Böl şimdi 28'e. 430! 2011'den de 430'u çıkartır 100'e böler 2 ile çarparım %31 daha güçlü bir guild kurarım sızlaşırsınız hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

2008'den 0 ları çıkart. Ne kaldı? 28. 2010 ile 6 yı çarp. Kaç etti? 12.060. Böl şimdi 28'e. 430! 2011'den de 430'u çıkartır 100'e böler 2 ile çarparım %31 daha güçlü bir guild kurarım sızlaşırsınız hehehe

ciddi ciddi okuyorum bende neyin hesabını yapıo diye töbee hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin kadar uzun süre oyun oyna, say, topla çıkar ama yine bir şey değişmeyecek.

Sen hala bu oyunda kendini bir şey zannedeceksin. Kendini olur olmaz yerde göstermek için çırpınacaksın. Yazık gerçekten yazık.

Olayları hala yalan yanlış, yarım yamalak bilip ayrıntıya giriyorsun. O zamanda böyle ortalıkta olur olmaz lafları çevirmiştin, hala aynısını yapıyorsun. Başkalarının ne yaptığıyla bu kadar ilgileneceğine, guildin bayanlarını özelden uyaracağına, kendi oyununa baksaydın. Oyun oynamayı bu kadar senede öğrenememişsin.

Burdan daha bir şey yazmam. Zaten ben ne yazdım sen neye çevirdin. Konu sen-ben atışmasına döndü. Forum üyelerinden de özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fury'deki Pati guildine gelin süper ortam herkes rahat. 1 dane iskoç, 2 tane ne olduğunu bilmediğim yabancı üyemiz var hahaha. Vent zaten leş gibi geyik hahaha. Sözüm sana Lordumuz Boaç dallaması hahaha, lan oğlum millet kız diyor, biz hala kız yüzü görmedik oyunda. Acilen ortama 2-3 tane recuit edelim lan böyle olmuyor.

P.S: Aman hatun duymasın dün akşam zaten paparayı yedim çok oyun oynuyorum diye!!11
Sosyal ağlarda paylaş

Alpago said:

GULUYORUM SADECE GULUYORUM
TURK GUILDLERINI BEGENMESSINIZ.GUILD LIDERLERINI BEGENMESSINIZ.RAID LIDERLERINI BEGENMESSINIZ.
DISIPLIN YOK DERSINIZ.SIKIYA GELINCE KACARSINIZ.YABANCI GUILDLERDE EN YAKIN AKRABALARINIZA KUFREDILIR.TURK GUILDINDEYKEN EN UFAK BIR LAFLA GUILDI TERKEDERSINIZ.
IMBA SINIZDIR.GELIN BIR SEYLER YAPALIM DEYINCE BIR TARAFINIZ KALKAR STRATEJIYI BEGENMESSINIZ.TURK GUILDINDE BAGLANTI HIZI YUZUNDEN DOGRU DURUST PVP YAPAMASSINIZ.GIRERSINIZ YABANCILARIN ARASINDA COGUNLUGUN ARASINDA KALIP BIR KAC PVP XP YE BURALARDA YABANCILARIN GUILDINI METHEDERSINIZ.
HALEP ORDAYSA ARSIN BURDA.BIR GUILD KURUN GORELIM.BEN CESARET EDEMEM.CESARET EDENLERIN ELINDEN OPERIM.BEN YAPAMAM.AMA SIZ COK BILIYORSUNUZ.IMBALAR,PROFESORLER,40 YILDIR MMO ILE UGRASAN ,YABANCI GUILDDE OYNAYAN DISIPLIN HAYRANI ARKADASLAR.BURDA YAZMA ILE GECEN ENERJINIZI BOSA HARCAMAYIN.HADI BIR GUILD KURUNDA GORELIM.ILK BEN KATILICAM GUILDINIZE.

http://media.photobucket.com/image/caps%20lock/emix2/Caps-lock-fury.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Fury'deki Pati guildine gelin süper ortam herkes rahat. 1 dane iskoç, 2 tane ne olduğunu bilmediğim yabancı üyemiz var hahaha. Vent zaten leş gibi geyik hahaha. Sözüm sana Lordumuz Boaç dallaması hahaha, lan oğlum millet kız diyor, biz hala kız yüzü görmedik oyunda. Acilen ortama 2-3 tane recuit edelim lan böyle olmuyor.

P.S: Aman hatun duymasın dün akşam zaten paparayı yedim çok oyun oynuyorum diye!!11

ben bizzat o kızıda getiricem size
Sosyal ağlarda paylaş

BIR YAZI YAZDIM YARIM SAAT ICINDE 10 kişi DOLDU.hakikaten TURKIYEDE BIR işsizlik VARMIS,ISI OLMAYAN INSANLAR FORUMLARA yazıyorlarmış. :)

RRA BIRADER,

SENI TANIMIYORUM,guildini DE TANIMIYORUM.

şimdi BU FORUMLARDA YAZDIKLARINA BAKIYORUM DA... HER YAZIDA SEN VARSIN BE ABI.. BIRI HARDWARE SORUYOR GUILDDE KAC ONLINE OLDUGUNU YAZIYORSUN.BIRI FEAT SORUYOR BOSSMAN I ANLATIYORSUN.ORAYA BILE GUILD REKLAMINI SOKMUSSUN,EN ILGISIZ BIR KONUDA BK MIZ VAR DA GUILD CITY FULL T3 TE SU KADAR ONLINE VAR DA EN IMBA BENIM DE GIBI YAZILAR YAZIYORSUN.INTERNET SITENIZE NEDEN GIREMEDIGIN BELLI.BURDA YAZILAR YAZMAKTAN ORAYA GITMEYE ZAMAN BULAMAMISSIN DOSTUM.BELLIKI AYNI FORUMDA ARKADASLARIN DA VAR ,SEN BIR SEY YAZIYORSUN, O BIR SEY EKLIYOR BOYLE BIRBIRINEIZE CANAK TUTARAK DEVAM EDIYORSUNUZ.

Byzantion said:

RRa haklısın bossman bıraktığında bende çok şaşırmıstım..hatta adamın yaptığı elbiseleri giyior benim demon halen..Böyle bir guildde olduğun için şanslı olmalısın..

DEVAM EDIN TABI..REKLAM BU KIMSE BIR SEY DIYEMEZ.

SIMDI A KITAPCIGINI B KITAPCIGINI BOSVER.SEN SU SORDUKLARIMA CEVAP VER.ARKADASLARIN DA YANITLAYABILIR.

ARANIZDA SIFIRDAN BIR TURK GUILDI HANGINIZ KURDU DA BURAYA KADAR GETIRDI.NERDE SULTANS,NERDE VICTORAE,NERDE HUNLAR.

HEP BASKALARININ GUILDLERIYLE GERDEGE GIRECEGINIZE SIFIRDAN BIR TURK GUILDI KURUN DA GORELİM.AMA DoT İSTER BU DoT.

RRa said:

aa sen de var mı yoksa? yap da görelim :)

SEÇME SAÇMALAR:
-bak ben hepinizden daha güçlüyüm.Kimse bana zarar veremez.Yine de ben kendimi koruyorum bazı şeylerden,bazı kişilerden. (!)
-yok ben paranoyağım (!)
-istersen sana başka ablalar da bulurum.(!)

Ben başta işsizlikten zannetmiştim.Acaba gerçek hayatta problemleri olan insanlar mı geliyor bu foruma acep?
Sosyal ağlarda paylaş

age of conan için nedeni bilemiycem ama, genel olarak türk guildi olduğu zaman oyunlarda, oyuncuların hepsi ana dillerini kullandığı için ingilizce bilmedikleri için kavgaya girmeme, insanlarla dalga geçememe gibi bi olay olmuyor. kendi dilim değil mi? dalga da geçerim, iğneleyici de konuşurum, küfür de ederim deyince üyeler; o guildde sorunlar oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben su ankı guildimden memnunum kimse kimseye karısmıyor arada bir soru soruyorum cvplıyanlar cıkıyor sag olsun end game content icinse pek bir fikrim yok ne ediyolar nabıolar düsük lvlim zaten :D

ha end game content icin diyorsanız türkler ne kadar anlasırsa anlassın tatil seven adamlardır öyle oyunun basında 4 saat oturmayı seven cok azı var bunlarıda bi araya toplamak zor toplasanda eet kesin sidik yarası kavgası cıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...