Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 patiyi beceremediler, bide 4chanı denesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sss de http://forum.paticik.com/read.php?2,2901997,4919572#msg-4919572" hala msjlar duruyo 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bişey tuttular yine ama ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 orda çok acayip yorumlar var ama hele bitanesi var ki belli içimizden birisi yazmış gittikçe sıkılıodum şu forumdan zaten de ordaki hayvanlık yani inanamıyorum ne tip adamlar varmış aramızda hani ahlak dersi vericek adam değilim, orda ismi geçen kişiyle de en ufak bi muhabbetim yoktur. ama ayıptır yani, paticik böyle değildi vs demek istemiyorum da hakkaten millet burda abi, abla derdi büyüklerine. insanlar kız arkadaşlarının, nişanlılarının vs resimlerini koymaktan çekinmezdi. o resimlerin altına da en ufak kötü yorum gelmezdi. kermit in başına gelenler bi de inci sözlükteki başlık altındaki yorumlar çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 google a inci yazınca 2 3 farklı site çıkıyor hangisi bu ? o mesajların linkini versenize merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi çok mallar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultheme Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: sss de http://forum.paticik.com/read.php?2,2901997,4919572#msg-4919572" hala msjlar duruyo 3 tane hahahaahahahahahahahaha Adam sureli ban yemis AMA hala mesajlari duruyor bide adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kimse siklememiş salağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiakar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ahahaha postlar sağlam ama bu ne lan saldırsan saldırılmıo 1 saatte post atıosun hata verio bilmemne diye bunalıma girmişler simdide rengine falan bok atıolar habire ahaha saldıramayınca sinir yaptılar bence =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 inci ne ya of bikaç kompleksli boştagezer çakma 4chancilik oynuyor. bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Saeros said: fütfütfüt fristaylo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 vay bee res varmi beyler bişey olursa resleyin hemen beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hehehe abi ekşicilerin halini gördükçe üzülüyorum ya hakikaten ne desem bilemedim... spamcılık oynuyorlar ünlü olmak için. said: ajan var burada takılan bi de ajan var diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Cuce said: patiyi beceremediler, bide 4chanı denesinler patiyi becerdiler 1 ay once falan güncel full inciydi 1 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar