Tron Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 en azından netleşmesi iyi oldu. banada galaxy s2 yolu gözüküyor ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 iphone efsanesinin sonu geliyo olabilir valla. zamanı uzattılar, şimdi beklenti daha da artıcak, sırf A5 işlemcili 4GS tarzı bi model çıkarırlarsa infial çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/GEVEY-TURBOSIM-IPHONE-4G-4-1-X-4-2-X-4-3-UNLOCK_W0QQidZZ38046630 99tl ye satıyolar aldım bi tane umarım yamuk çıkmaz gerçi satıcı bayaa iyi yorumlar falan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olayi ne simdi bunun? mesela bunla itunesdan falan update yapabiliozmu yoksam jb gibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Loex said: http://urun.gittigidiyor.com/GEVEY-TURBOSIM-IPHONE-4G-4-1-X-4-2-X-4-3-UNLOCK_W0QQidZZ38046630 99tl ye satıyolar aldım bi tane umarım yamuk çıkmaz gerçi satıcı bayaa iyi yorumlar falan ama morellerimi nasıl bozdun biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yok moruk takıyosun çalışıyo telefon sadece telefonu tamamen kapatıp açınca airplane modu acıp kapamak gerekiyo bi 2 kere hat gelene kadar başkada bi eksisi yok ben aldıktan 10 dk sonra 20 tane daha satılmış adama mesaj attım orjinal dedi ctesi elimde olurmuş şirket merkezleri hongkongdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 peki iphone içine illegal yazılım yüklüyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ürün gitti. bu arada o normal simkartına benzemiyor zaten. yazılım yükleme olasılığı %99.99 sen fark etmemişssindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 "SIM interposer should not harm your phone hardware, however your network could request IMEI and identify your device during the emergency call, leading to your handset getting banned. Your identity cannot be faked and it is possible that they will shut down your account. There is a reason why SIM cards remain legally the property of the service provider: you are not supposed to tamper with them without breaching contract." Şu kafamı karıştırdı benim, alet iPhone'unkinden farklı bi IMEI mi sunuyor o işlemi yapmak için? Eğer öyleyse TRde sıkıntı çıkmaz mı? http://laforeta.blogspot.com/2011/03/unofficial-review-of-gevey-iphone-4-sim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 almayın kullanmayın korkuyosanız yazılımsal unlock çıkan a kadar kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yazılımlı olanı çokmu güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yok oda güvensiz teyzemin evini bastı polis geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Loex said: almayın kullanmayın korkuyosanız yazılımsal unlock çıkan a kadar kullanılır İçimden bi ses diyo ki bu adam sürekli iphone ilanı verip "teyzem bi tane daha hediye etti, şirket battı, sistem çöküldü, parmağım koptu kullanamicam" diye bahanelerle satan adamla aynı, hatta bu Gevey'i GG'den getiren de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Loex said: yok oda güvensiz teyzemin evini bastı polis geçen gün sen yanlış anladın. amerikada olsan tehlikeli. ama ben onu bahsetmedim, sen telefonuna yüklüyorsun yazılımı ve telefonu unlock ediyor. hmmm... acaba neler olabilir? onu geçtim zaten telefonun donanımına zarar verdiği biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 JB telefonun donanimina bi zarar vermiyor. Apple tarafindan legal olarakta kabul edildi deniliyodu biara, muhtemelen öyledirde. Netekim JB yaparsan urunun garanti disi olacaginida kabul etmis oluyosun. Yoksa donanimsal bi problem söz konusu degil. Zirilyon tane JB ile iphone kullanan adam var, ne zarari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi itunestan tekrar update yapınca veya restore falan yapınca zaten direk jb kalkıyo, garanti kapsamına giriyo tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 "roket adam" said: "SIM interposer should not harm your phone hardware, however your network could request IMEI and identify your device during the emergency call, leading to your handset getting banned. Your identity cannot be faked and it is possible that they will shut down your account. There is a reason why SIM cards remain legally the property of the service provider: you are not supposed to tamper with them without breaching contract." Şu kafamı karıştırdı benim, alet iPhone'unkinden farklı bi IMEI mi sunuyor o işlemi yapmak için? Eğer öyleyse TRde sıkıntı çıkmaz mı? http://laforeta.blogspot.com/2011/03/unofficial-review-of-gevey-iphone-4-sim.html yok abi farklı bi imei falan sunmuyo, sadece sim kartı ilk okurken sanki at&t'ymiş gibi davranıyo, daha sonra o engeli atlattıktan sonra turkcell falan olarak devam ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 gevey her fw ye uygun mu iphone 4 ler de ? baseband lere falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 4.1 den 4.3 e kadar bütün ioslarda ve bblerde çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Şu an 16 GB yada 32 GB bulabileceğim bir Vodafone bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 fakir muhitlerin bayiilerine git. daha yüksek şans oluyomuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bu sene yeni model cıkmayacagı kesin gibiyse bana da 4 yolu gorundu demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 barnacle said: fakir muhitlerin bayiilerine git. daha yüksek şans oluyomuş ahah. onlara hiç dağıtılmadı ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 4.3.1 update'i gelmi$ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar