escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iphone 5 e heveslenen arkadaşlar; siz onu yine iphone 4 teki gibi bulana ve simlock falan olayını çözene kadar iphone 6 cıkar böle böle hiç alamazsınız iphone ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 DoruK said: SORUUUUUU bilene kırmızı elma yurtdışından vodafone anlaşmalı iphone alsam burdaki vodafone hattımla kullanabilir miyim? Bunu ben de sormuştum Alman Vodafone'una, hayır dediler. İsim aynı ama farklı yapılanmalar deyyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 KHaRoN said: microsoft onenote geliyor app olarak. hatta geldi galiba. Onenote uzak durulmasi gereken bi program su anda. Bug dolu. Koskoca microsoft dedigimiz sirket bi "app" yapmayi basaramamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 app cıkınca isi bitiyor degil ya. feedback gonder, eksiklerini anlayıp update etsinler. koca ms bi app yapmayı becerememis demek cok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 evernote ztn win. ama bazi onenote hastalari var, onlarin isine gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 daha login olunmuyor applicationda, feedback gonderilcek duzeltilcek degil yani. app yapmayi basaramamistan kastim buydu, ana sayfada kalip cannot login hatasi yiyor herkes. sonuc olarak yapamamis yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 app microsoft Ben&Jerry's said: #iphone #baseband #unlock WE ARE FAKE. brbreakers.blogspot.com will never be real. We dont have any unlock. Just pressing dev_team yalanmış brezilyalılar ha bide, brezilyalilari hic sevmedim, sevmem(dotadan kalan bi aliskanlik) serefsiz 3 kurusluk adamlar böyle salak sulak islerle ugrasirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 burda 660 dolar ama pahalı diye alamadım lan ipod4g aldım onun yerine milleti kandırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 brezilyalılar yalan degil sanırım çeviremiyorum google translate le ama şöyle bi resim var http://yfrog.com/gzobifcj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yalandir onlar ya, serefsizler, sevmiom zaten cikarsalarda kullanmam. kesin bi ipnelik cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RUSmn6PLog0&sns=tw video da koymuşlar kesin yalan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sen elindeki aleti kullanmadan rahatliyamican, niye ciddiye aldin bukadar beni, su soda biseyler ic rahatla sdf ben sevmiom aga brezilyali, oldu bitti, ne cikarirlarsa cikarsinlar, kullanmam jb unlock falan. olmaz olsun onlarin unlocku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 korax da agir irkci cikti ya. 200 milyonluk ulkeyi aninda genellemek boyle olsa gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 isvec irkcisi ama boyle, butun dunyadan nefret eden cinsten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 allah belalarini asdfas, yok lan nebiliyim, ciddi diom dotadaki en pic quiter'lar bunlardi. Bide acaip noob olurlardi, oyunun azina sicar birakirlar bide quit cekerlerdi. Ogun bugundur nefret ederim brezilyalilardan isvecin irkcisi olmaz(cezasi var lan), önyargilisi olur, önyargiliyim ben, sevmiyom berezilyalilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bunlar bide herkesin portekizce bildiğini zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ayni berezilyali izdirabini wowda yasiyorum, olmaz olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 teknosaya geldi yeni iphonelar. bekleyen varsa haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 "Geldikleri gibi giderler..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu mesaj yazilirken artik teknosada ayfon oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 haha mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 size de yazik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 brezilyalı kızlar ÇOK İYİ abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: brezilyalı kızlar ÇOK İYİ abi. busty seviyon sen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar