Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iphone 5 e heveslenen arkadaşlar;

siz onu yine iphone 4 teki gibi bulana ve simlock falan olayını çözene kadar iphone 6 cıkar

böle böle hiç alamazsınız iphone ahaha
Mesaj tarihi:
DoruK said:

SORUUUUUU bilene kırmızı elma

yurtdışından vodafone anlaşmalı iphone alsam burdaki vodafone hattımla kullanabilir miyim?

Bunu ben de sormuştum Alman Vodafone'una, hayır dediler. İsim aynı ama farklı yapılanmalar deyyolar.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

microsoft onenote geliyor app olarak. hatta geldi galiba.

Onenote uzak durulmasi gereken bi program su anda. Bug dolu. Koskoca microsoft dedigimiz sirket bi "app" yapmayi basaramamis
Mesaj tarihi:
daha login olunmuyor applicationda, feedback gonderilcek duzeltilcek degil yani. app yapmayi basaramamistan kastim buydu, ana sayfada kalip cannot login hatasi yiyor herkes. sonuc olarak yapamamis yani
Mesaj tarihi:
app microsoft

Ben&Jerry's said:

#iphone #baseband #unlock WE ARE FAKE. brbreakers.blogspot.com will never be real. We dont have any unlock. Just pressing dev_team

yalanmış brezilyalılar

ha bide, brezilyalilari hic sevmedim, sevmem(dotadan kalan bi aliskanlik) serefsiz 3 kurusluk adamlar böyle salak sulak islerle ugrasirlar
Mesaj tarihi:
sen elindeki aleti kullanmadan rahatliyamican, niye ciddiye aldin bukadar beni, su soda biseyler ic rahatla sdf

ben sevmiom aga brezilyali, oldu bitti, ne cikarirlarsa cikarsinlar, kullanmam jb unlock falan. olmaz olsun onlarin unlocku.
Mesaj tarihi:
allah belalarini asdfas, yok lan nebiliyim, ciddi diom dotadaki en pic quiter'lar bunlardi. Bide acaip noob olurlardi, oyunun azina sicar birakirlar bide quit cekerlerdi. Ogun bugundur nefret ederim brezilyalilardan

isvecin irkcisi olmaz(cezasi var lan), önyargilisi olur, önyargiliyim ben, sevmiyom berezilyalilari.
  • Yeni Oluştur...