sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 amerika'dan alınan kontratsız iphone burada çalışıyo mu? kırılabiliyro mu? bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sabo sık kafana, hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ne var yau arkadaş sordu bilmiyodum, bir bilene danışiim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sabonis said: amerika'dan alınan kontratsız iphone burada çalışıyo mu? kırılabiliyro mu? bilen var mıdır? isletim sistemi guncelse calismaz. bir onceki versiyonsa (cok dusuk bir ihtimal) elli takladan sonra calisir. bir kere guncellendiyse de bir onceki versiyona donulmuyor, o yuzden hic bulasmasin o islere. kaziklanma ihtimali cok yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bu aralar gelicek mi ip4 :P bi kaç hafta once teknosaya oylesine bi bakayım diye denk geldim 2 tane ip4 vardı mis. bu kadar kolaysa bulması milletin hevesi geçti dedim sonra alırım dedim. şimdi 2 haftadır gezmedik yer kalmadı yok ya hiç bi yerde. hay aklımı seveyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gelmis valla heryere izmit'te sordum ben. turkcell'e ismimi yazdırdım gelecek hafta sonu elimize gecmesini bekliyoruz dediler. diger telefon satan dukkanlara da gelmis ama fiyatlar saka gibi tabi. yani o kadar serefsizler ki, hepsi birbirinden beter. insallah yanlarına kalmaz bu. dunyayı 100 sene geriden takip ettigi icin dogru duzgun stok gelmiyor. bunu da fırsata cevirip 1800 TL olan aleti 2500 TL'ye satıyorlar. hadi bagımsız dukkanların serefsizligini anladık. peki turkcell neden kontratsız satmıyor? musteri ister kontratlı ister kontratsız alır kardesim. allah bildigi gibi yapsın hepsini ne diyim. kontratlı 32gb alabilirim belki. 105x24 haftada 2 gun turkcell ici beles var + 1gb internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 eyv beklicez ozmn milletin yakaladığını öpmesi meziyet olmuş. kontrat olayı da ayrı bi rezalet. deli gibi hediye ve prim alıyolar. her türlü satılcağı için telefon arada kontratı da kaktırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 toggie said: kontratlı 32gb alabilirim belki. 105x24 haftada 2 gun turkcell ici beles var + 1gb internet. o gaza gelme iste. yeni iphone 6 aya cikacak. senin sozlesmen bittine kadar 5. nesil degil, 6. nesil iphone bile "meh" olacak. o gaza gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 #iphone #baseband #unlock WE ARE FAKE. brbreakers.blogspot.com will never be real. We dont have any unlock. Just pressing dev_team yalanmış brezilyalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Apple has just posted record earnings for Q1 2011. They have managed to sold 16.24 million iPhones, 7.33 million iPads, 19.45 million iPods, 4.13 million Macs, and made around $26.74 billion in revenue. With these statistics, the Cupertino-based company once again has broken its own previous records. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mum_Chamber said: toggie said: kontratlı 32gb alabilirim belki. 105x24 haftada 2 gun turkcell ici beles var + 1gb internet. o gaza gelme iste. yeni iphone 6 aya cikacak. senin sozlesmen bittine kadar 5. nesil degil, 6. nesil iphone bile "meh" olacak. o gaza gelme. mum yeni iphnoe 3gs gibi olmaz mı? sonuçta türiyede eylül ekim gibi çıktı çok geç değil gibi sanki? sadece bi kaç ay fark var. ben de alıcam da o yüzden soruyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 almayin demiyorum, ama bu saatte iki sene sozlesmeli almayin diyorum =) 12-18 ay sozlesmeli varsa onlari dusunun, hatta alabiliyorsaniz nakit alin. sonucta simdi 1800e nakit alsaniz, 18 ay sonra 800e rahat satarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ulan dün rüyamda gidip mal gibi iPhone 4 alıyodum. Daha doğrusu annem hediye etmiş 1900 liraya mı ne almış (oha) Bi de banka kredisiyle. Daha akşam olmadan ön camı parçaladım yere düşürüp, babama ne dicem diye ağlıyodum. Böyle liselilik olmaz, böyle fakirlik görülmedi sdfkljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ruya da liseli ruyasi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi yok ki oyle 18 ay sozlesmeli. olsa alıcam ama hepsi 24 ay, kurumsala 30 ay yapıyolar bi de. sozlesmesiz alsam yine aynı hesap. fiyat aynı, taksite boldun mu yine aynı. hic degilse haftada 2 gun beles konusma falan var turkcellde. 32gb'tan vazgecip 16 alabilirim belki kontratsız. 2000 liraya buldum onu. ama iste boyle dandik telefoncudan alınınca guvenemiyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Abi 2000 lira ne ya? Genpa garantili falan mu bu, ne saçmalık çok pahalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 en ucuz vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 microsoft onenote geliyor app olarak. hatta geldi galiba. esasen konusulmustu da hangi konudaydi hatirlayamadim, senko falan onenote diye tutturmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ayrica lol @roket liseliden ote bisey bu, egitim sistemimizde karsiligi yok. kucuklugune inmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 SORUUUUUU bilene kırmızı elma yurtdışından vodafone anlaşmalı iphone alsam burdaki vodafone hattımla kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kırmızı elmayı ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bıyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 LAN. 2000 LİRA NE ONU SORUYODUM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar