aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yohartik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 siz de milyar kalmadi diye sasiriyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 suan fiyatlar cok uygun sahibindende ama unlock cikinca ucucak benim tahminim bi ay icinde cikicak unlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 fiyatlar ucmaz neden dersen unlock denen naneden 4 ay sonra yenisi lanse edilecek zaten kim ne yapsin 4 u :) haziranda piyasaya suruluyor zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 haziranda piyasaya surulucek olan ne ? resmi web sitesi goruntu vs bisi varmi merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 beyaz iphone herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 her sene haziran gibi yeni iphone aciklaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dual core iphone 5 ler gelecek deniyor. belki uzerinde projector falan olacakmis vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 şu melet cebe girecek hale gelsin kendime de alacam bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bence yavasliycaklar suanki geldigi nokta bile gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Neden yavaslasinlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ya ben ipod taç almayı düşünüyorum. geçen baktım bimekste koymuşlar standa. görüntü falan aynı iphone 4 gibi vsvs sorularım; neden 8 gb? daha yüksek olması gerekmiyor mu +30 falan? iphone 4 ten farkı ne? (mesaj ve arama demeyin) internete girme olayı nasıl saglanıyor bu aletle? bi de bi kaç can alıcı özelliği? bunları bana tek tek anlatacak gönül dostu boş zamanı olan bir argadaşım kardeşim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 neden 8 gb? 32 ve 64lüğü de varmış son jenerasyonun daha yüksek olması gerekmiyor mu +30 falan? evet gerekiyor iphone 4 ten farkı ne? (mesaj ve arama demeyin) abi biri telefon biri biraz gelişmiş mp3 player yani ne diyim bilemedim internete girme olayı nasıl saglanıyor bu aletle? wireless ile bi de bi kaç can alıcı özelliği? normal mp3 playerlardan farklı olarak işte application falan yükleyebiliyosun bide apple dokunmatiği iyi falan, hd video falan kaydedebiliyo 720p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 allah razı olsun kardeeeşş bi de mesela turkcell vınn aletlerinin içinde sim kartı gibi bişi var. data alışverişini o saglıyor. onun gibi bi olayı var mı? yani vınn ı takmak yerine vınn ın içndeki sim kartını aletin bi yerine takıp aynı vınn gibi internet erişimi saglanıcak. yani amaç orda burda wireless aramamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ipod da benim bildiğim 3g kullanılamıyo herhangi bi aparatla falan, ama telefonunda 3g var ise telefona bi application yükleyip telefonu wi-fi noktasına dönüştürebiliyosun, fakat bununla uğraşıcağına direk telefonla girmek daha kolay olabilir sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hm oka saolasın eyvalla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Kanuni said: Neden yavaslasinlar ki ? daha fazlasina ihtiyaci yok bence piyasanin kendi fikrim bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bence senin eline bir tane gectigi icin piyasa doysun istiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Red said: iphone 4 32gb 5 milyar mı ? hepsiburada da geziniyordum 5 milyar diyor lan 32gb a bide iphone 4 16gb 1700 küsür iphone 3g 16 gb da 1700 küsür nasıl fiyat anlayışı lan bu ahha aziz nesin söyledi herkes tepki gösterdi adam haklı beyler 5 milyar verir milletimiz telefona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mum_Chamber said: bence senin eline bir tane gectigi icin piyasa doysun istiyorsun =) yok yahu oyun oynamak icin aldim bu yeterince doyuruyo beni daha fazlasini kaldiramam diyekorkuyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yalniz o degilde sanki 5 buyaz gelecekmis gibime gelmiyo benimde. Hani belki beyazi gelir, S olayi gelir falan ama sanmiyorum ben 5 gelecegini. Bu aletin biraz daha iyisi az iyi kameralisi falani filani gelsede sacmalik gibi olur biraz sanki. Bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 this is apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 beejive IM parasini hakediyo bu arada. boyle bissuru program denedim, en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beejive super hakkaten msn flaan icin 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Skype ile video call gelmis iphone 4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar