barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yasal yollardan bahsediyoruz zaten. yoksa amerikaya gitmesine gerek yok. istanbulda da bulur her türlüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ne kadar para vericegi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya iste eger orda bulamaz ise babamin almanyaya gitmesini beklemek zorunda kalicam mutlaka vardir ama yerini bilen bi arkadasi olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mum_Chamber said: amerikada unlocked yok abi gelmi$ diyolar amerikaya unlocked lar? (evet umut sarikaya karikaturunde uzerinde baklavali kazak, boyle bir sualle ortama giri$ yapan elemanim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Arkadas yurt disindan 3g modeli almis. Unlock yok pasaport kayit yok. Zamanida gecmis baya bi. Simdi bu durumu nasil cozeriz. Kendi yontemimizle kurtarma sansimiz var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 pasaportsuz kayit ettiremezsin, unlock icinde 4.2 ye update etmediyseniz unlock cikar bugun yarin, belkide cikmistir simdiye bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 escape said: iyi de ben baktım gg den falan onlarda amerika çıkışlı. ben gidip normal bi telefon alıyomuş gibi almak istiyorum bi yerden şunu!! sinirlerim bozulmaya başladı iyice :( suadiye turkcellde de kontratsiz satiliyor. Annem ordan almi;ti kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hangi model ve fiyat nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Esh said: bu arada pasaport kaydi 2 senede 1 oluyomu$ asdf. lan bu konuyu bu kadar siki tutuacaklarina yolsuzlugun ustune gitselerdi $u an kimse iphone icin sira beklemiyor olurdu heralde =P yani goren de kayit di$i telefon olayini dunyanin en onemli kacakciligi sanacak. En önemli olmasa bile TR için en büyük kaçakçılık yapılan ürün gamından biriydi cep telefonu. Dünya'nın en çok cep telefonu değiştiren milletlerinden biriyiz. Bugün dilencinin bile cebinde internete girebilecek telefon var. Ben dünyanın hiç bir yerinde böyle bir tablo görmedim. USA de hala Sprint'in vs. nin verdiği adi renksiz ekranlı SANYO marka telefonları kullanan o kadar çok adam var ki... Bizdeyse taksiciler bile iPhone kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Korax said: pasaportsuz kayit ettiremezsin, unlock icinde 4.2 ye update etmediyseniz unlock cikar bugun yarin, belkide cikmistir simdiye bakmadim. 4.1 icin belli tarih yok hocam. 1 2 ay sonrada cikabilir arastirdigim kadari ile. 3g ve 3gs ler iicn ise pazar cikiyor ve 4.2 olarak hemide sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 toggie said: hangi model ve fiyat nedir? iphone 4 iste. 1500 kusur gibi biseye almisti yanlis hatirlamiyorsam. 16 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya simdi kesin yoktur ellerinde. olsa direk gider alırım hemen simdi. telefon numarası falan var mı oranın bi telefon ediyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yakın da ben de getirticem de yurtdışına çıkacak adam arıyorum. En çok merak ettiğim şey internet browsing deneyimi? Acaba yeterince tatmin eder mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 iphone 4 ios 4.2.1 icin jb cikti mi dogru düzgün takip edemiyorum tethered vs diyorlardi nedir son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 playahead2 said: Yakın da ben de getirticem de yurtdışına çıkacak adam arıyorum. En çok merak ettiğim şey internet browsing deneyimi? Acaba yeterince tatmin eder mi diye düşünüyorum. hangi telefonu kullaniyosun $u anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ultrAslan said: iphone 4 ios 4.2.1 icin jb cikti mi dogru düzgün takip edemiyorum tethered vs diyorlardi nedir son durum daha 4.1 cikmadi , bu hafta falan bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sen unlock tan söz ediyorsun galiba benim ihtiyacim olm sadece jb cünkü 4.1 olan cihazim jbli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 su baslıktan anladıgıma gore yok yok kesinlikle simlocked cihaz alınmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 4.1 sim kilitli cihaz var bugün kırdım kullanıyorum. hatta itinayla iphone kırılır... size 35 TL (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 MoriQ 3GS mi yoksa 4 mü var sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 toggie said: su baslıktan anladıgıma gore yok yok kesinlikle simlocked cihaz alınmamalı. kesinlikle veya mal gibi arastirmadan update etmemek lazim. sekil bir ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 elli kere soyledim ben iki gun erken almak ya da iki kurus ucuza almak icin simlocklu cihaz almayin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bimeks'te iphone 4'ün(yanında internet paketi) 1.800 lira olduğunu duydum bi yerlerden. metro city ye yolun düşen uğrasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar