Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Epic Citadel baya iyi showcase olmuş. Az daha zorlasalar Unreal for iPhone gelecek yani...

Bu arada iPhone 4 satışları Blackberry satışlarını geçmiş. RIM in 40 tane ucuzu pahalısı blackberry modeli olduğunu düşünecek olursak baya büyük bi olay bu.
Mesaj tarihi:
gençler Turkcell'e başvurmadan size sorayım, kontratı başkası üzerine geçirme gibi bir durum var mı? e72 kontratım var, telefonu anneme verdim, o kontratı annemin üzerine geçirip, kendime iphone 4 alayım diyorum...
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

anten sorunu ne oldu bunun?

anten sorunu var bende. bildiğin sorun. bumper takarsan geçiyormuş. ben daha almadım ama alacağım.
Mesaj tarihi:
onu soruyorum iste ben de, turkiye'de simlock var mı bu cihazlarda? yani vodafone bayisinden alıp turkcell hattımla kullanabilir miyim? yok mu tekno marketlerde falan goren, duyan, alan?
Mesaj tarihi:
ya zaten elektrotekno, teknosa vs gibi yerler sattıgına gore yok. benim icin onemli olan kontratsız satıslara nasıl bir taksit imkanı sunuyorlar. olmadı turkcell mini paket ile kontratlı alırım.
Mesaj tarihi:
cin'den almasın. cogu cakma ordaki iphone'ların ve ayırt edemezsin, cok basarılılar. hatta mini iphone falan yapmıslar kendilerine gore :)

orijinal urun satan magazalara giriyosun adamla 5000 yuan'dan acıyor kapıyı fotograf makinalarında mesela. pazarlık yapa yapa indiriyosun. sonra kıllanıyosun tabi nasıl orijinal mal bu diye.

hong kong'a gidiyorsa ordan alabilir. ama orası da cin sayılmaz :)
  • Yeni Oluştur...