Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Turkcell kontratsız satıyor bal gibi de... Mesaj attılar telefon şu gün gelecek şu fiyata diye. Bayilerin şerefsizliği kontratsız satış yapmamaları. Cingarı basıp gözlerini korkutursanız satarlar. Ayrıca Ankara'da almak isteyen varsa Turkcell çıkışlı sıfır telefon temin edebilirim. 2300 de fiyatım.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oha ahah seni alıyoruz heralde 2300 e :D
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 işte satmak istemiyorlar. istemeyen turkcell mi tim mi bilemedim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Eralp said: oha ahah seni alıyoruz heralde 2300 e :D millet mi çok akıllı, biz mi çok salağız?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ShadowFax said: LathspeLL said: Bağdat caddesinde ki Turkcell'de "iPhone 4 var mı?" sorusuna "Kontratlı mı kontratsız mı?" diye soruyorlar. Ellerinde var demek ki ama hinlik yapıyorlar. hayır. Turkcell Kontratsız satmıyormuş. Kontrat imzalarsan 5-6 güne getiriyor tim'ler. Abi suadiyedei küçük Turkcell'de satmıyolardı da gap'in yanındaki büyük turkcell'de kontratsız satıyolardı ordan aldım zaten ben de
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 acıp telefonu sikayet edin satmayanları. var mı boyle bisey diye sorun. bayiler kendi kafalarına gore kontratlı ya da kontratsız satma hakkına sahip miymis?
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 les telefonlar. omnia 7 guzel gibi oda samsung zaten geciniz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nileppezdel said: ShadowFax said: LathspeLL said: Bağdat caddesinde ki Turkcell'de "iPhone 4 var mı?" sorusuna "Kontratlı mı kontratsız mı?" diye soruyorlar. Ellerinde var demek ki ama hinlik yapıyorlar. hayır. Turkcell Kontratsız satmıyormuş. Kontrat imzalarsan 5-6 güne getiriyor tim'ler. Abi suadiyedei küçük Turkcell'de satmıyolardı da gap'in yanındaki büyük turkcell'de kontratsız satıyolardı ordan aldım zaten ben de Bende orayı söyledim zaten. Ne zaman aldın sen?
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aktiftablet said: Eralp said: oha ahah seni alıyoruz heralde 2300 e :D millet mi çok akıllı, biz mi çok salağız? Zorla değil ya kardeşim bir an önce almalıyım diye gebermiyorsanız bekleyeceksiniz 3 ay Turkcell'in pazarı doyurmasını.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Muhteşem zihniyet. Türk'ün imza mesajlarındandır bir üstte ki.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 arkadaş hindistanda taksi şöförlüğü yapmış önceden
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fakir fukara eğleniyo kendi arasında
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 1550 liralik cihaza 2300 lira vermeyen mi fakir fukura oluyor? o zaman beni de yaz listeye haci
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 iPhone 4 resmi olarak gelmeden 1 hafta önce 2600 fiyat çeken cami tuvaleti yanı telefoncularından arkadaş.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu arkadas degilmiydi 2. el bölümünde zamaninda satan daha sonra biri uplamisti konuyu o zaman telefon gelmemisti fiyat ondan öyleydi fln diye biriyle tartismisti hala ayni fiyata satmaya calisiyor ahaha
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tahminen elinde patlamis o telefonlar yani eheh
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mum_Chamber said: 1550 liralik cihaza 2300 lira vermeyen mi fakir fukura oluyor? o zaman beni de yaz listeye haci +423523562 Arkadas yanlislikla girmis galiba bizim foruma ehueh
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hayır o kadar sevdiğin aşık olduğun telefonu niye satarsın o da garip?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 büyük ihtimalle kendi telefonunu satmayacaktir yoksa 2. el iphone icin istiyorsa o fiyati kapatalim mobil cihazlar bölümünü gidelim
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kendi telefonumu niye satayım? Çok memnunum diye bu kadar çığırıyorken... İlk fiyat verdiğimde sıfır turkcell çıkışlı dedim. Baktım "nerden bulucaz telefonu" diyenler var; karaborsaya düştüğü için karaborsa fiyatını verdim işte size. Bekleyecek sabrınız varsa 1.550 den tekrar stoğa girdiğinde alırsınız. Şayet durumunuz varsa ve bi an önce almak istiyorsanız da paranızla zaman satın alırsınız, üstündeki artı fiyat o. Derbi maçlarında da son dakika gitmek isteyince nası 2 katı para veriyorunuz karaborsa bilete; aynı hesap. "Hööee ama bu bilet normalde 50 lira!!" diye ağlıyo musunuz stadın önünde de? Aynı olay telefon için olunca da çok mu zor geldi size bunu anlaması? Sanki bana böle çocuk gibi laf sokup eleştirince siz fiyat kırıcam haha alan alıyo valla, elimde 1 tane kaldı sadece... işine gelene...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 LathspeLL said: nileppezdel said: ShadowFax said: LathspeLL said: Bağdat caddesinde ki Turkcell'de "iPhone 4 var mı?" sorusuna "Kontratlı mı kontratsız mı?" diye soruyorlar. Ellerinde var demek ki ama hinlik yapıyorlar. hayır. Turkcell Kontratsız satmıyormuş. Kontrat imzalarsan 5-6 güne getiriyor tim'ler. Abi suadiyedei küçük Turkcell'de satmıyolardı da gap'in yanındaki büyük turkcell'de kontratsız satıyolardı ordan aldım zaten ben de Bende orayı söyledim zaten. Ne zaman aldın sen? Çıktığı gün :D ilk yerden vermediler ikincisinden verdiler işte
Öne çıkan mesajlar