throine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yok abi para kazanma isi falan degil bu. Giden getiricek iste biz de siparisimizi vericez artik limit neyse kac tane getirebiliyorsa oturup bir maliyet analizi yapicaz keske ucak biletini aylar once alsaysdik. yok lan gemi de olur en ucuz hangisiyle olursa. Giden insan bu isten kar etmicek hong kong'u gorucek, macera olur hem. 16g GB Iphone 4 = 498,31 Eur :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bir sürü işsiz var forumda, bi işe yarasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Eralp said: bavulda getirmede bi limit var mıdır ki. Yoksa yapmak mantıklı cidden :D . Hem giden de gezmiş olur var üstündeki tel +3tel mi ne max. kalanında farkederlerse alırlar gümrüğe bigzel ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bavula koyar sonra elinde getirir kendi kullaniyormus gibi. her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sadece 1 tane elinde getirecek.. 3tane mi ne bavulda olacak.. siz de bunun üzerinden kâr ediceksiniz? tabii bir de kaydettirmesi de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Şunları birkaç ay önce tek kişi getirdi amerikadan edit. laptop falan dahil, resimdeki herşey http://img101.imageshack.us/img101/7563/grnt002p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 onu diyorum işte legal bir sınırı var mı? var. yakalanırsa alırlar gümrüğe. takılmazsa geçer.. bir de laptop ile bunun alakası yok.. lol.. 3tel, getirmiş olmanız 3 de laptop geitremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. hatta 3mp4 player ve 3fotoğraf makinesi de getirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sırt çantasına atmıştı bunları kutusuz olarak, öyle geçirmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 UK'dan da alinabilirmis aslinda 200TL daha paali ancak. VAT refund olucak galiba bir de. UAE ve SA fiyatlarini da merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 "roket adam" said: Şunları birkaç ay önce tek kişi getirdi amerikadan edit. laptop falan dahil, resimdeki herşey http://img101.imageshack.us/img101/7563/grnt002p.jpg 3 tane n96 almak da büyük hata olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ahahahah fotoğraf 2008 tarihli, zaman ne çabuk da geçiyor, birkaç ay olmuş gibi sanki değil mi askdljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ahaha roket ahaha :D ben de senin bi fotoğrafının tarihine baktıydım şimdi hatırladım bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 beyler her 10 dakkada bir mesaj hakkım eksilmeye başladı uyarı verip duruyor telefon. sağa sola mesaj da atmıyorum noluyo la? (genç tarifeliyim, 5000 her yöne hakkım var da 4-5 tanesi gitti az evvel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 5000 her yöne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 VIRUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 MrLevie said: 5000 her yöne mi? yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Eralp said: ahaha roket ahaha :D ben de senin bi fotoğrafının tarihine baktıydım şimdi hatırladım bak :D ya benim tarih aparatımda sıkıntı var. birkaç gün önce diyorsam minimum 1 ay, birkaç hafta önce diyorsam min. 3 ay, aylar önce diyorsam 6 sene falan geçmiştir askdjşalskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Durum tersiydi abi :D böyle ergen tipli olduğun bi foto koymuştun en az 5-6 yıl önce çekildi ozamanlar ergendik falan diye, sonra fotoğrafın tarihine baktığında 6 ay önce oluşturulduğu gözüküyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 türkiye'ye vodafone ve turkcell'le ne zaman gelicekmiş? bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hahahaha sinirlerimi bozdu video.. Otomatik yaratilan video herhalde sonunda text to video diye bir reklam cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahahahaha video super ama millet hala ayfon diyor bkzhttp://forum.paticik.com/read.php?7,5047380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o zaman hemen git htc al :P videoya inandiysan eger. soyle bir durum var video da bahsettiklerinin hemen hemen cogu yanlis veya tek tarafli bilgiler, oncelikle bahsettigi hatice usa verizonmu sprtinmi ne onda calisan 4g destekleyen bir nesne. yani sen alsan elinde kalir. aletin ozelliklerini sayarken, uretim kalitesinden, isletim sisteminden, ekran kalitesinden, tepki surelerinden, ekranin hassasiyetinden ve kullanilabilirliginden, cektigi fotograflarin yalandan iphone 4 unkulerden kaliteli oldugundan, esek kadar aletin kullanim zorluklarindan, aradigini hemen bulacagin appstore olmadigindan, bir cok bug bulundurdugundan, kagit uzerinde olan tum ustunluklerinin yan yana geldiklerinde dunyadaki tum review siteleri tarafindan iphone 4 winnaaar diyerek secildiginden bahsetmiyor. tum dunyanin review ve teknoloji sitelerinin iphone 4 u gelmis gecmis en iyi gadget olarak lanse ettiklerinden ama ayni sitelerin anten derdi yuzunden yerden yere vurduklarindan da bahsetmiyor. ama o anten sorununun avrupada (benim oldugum yerde) ve turkiye de gecerli olmadigindan da bahsedemez tabiiki. koru korune yapilmis bir apple iphone karsiti sinir bozucu sacmalikta cocugun bile inanmayacagi bir video bu. hatta bizleri mal yerine koymus dahi olabilir hazirlayan ve buraya atan arkadas :) penth yapmaz herhalde bunu bilemem. ha sen eger her video atana, video hazirlayana, ya da foruma yazana inaniyorsan isin is :) anacim git karsilastir eger mumkunatin var ise ona gore karar ver belki de sen bu iki telefonu da begenmeyip bambaska bir telefon alacaksin kim bilir. ha bu arada ben de foruma yazanim aman dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahah yok be eglenceli diye koydum, hatice pek yaramaz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://www.digitaltrends.com/mobile/devices/apple-iphone-4-vs-htc-evo-4g/ buradan ikisinin karsilastirmasina bakabilirsin, oradaki connectivity deki 4g kazanmis gorunuyor ama senin ulkende degil,anca usa de, onuda iphone 4 yapiver, ustune os icin draw demis bence arada daglar kadar fark var android ile su anda, ama gelecekte herhalde android yetisir veya gecer bilemem, 8mp kamerasina da bence guvenme cektikleri fotolari yanyana koyduktan sonra karar ver. rage off oh rahatladim. ha bu arada iphone 4 3g uzerinden de video call yapiyor ve artik flash calistiriyor. tabii flash 10 numara degil ama baslangic baslangictir :) ps: penth fena sinirlerimi bozup guldurdu ama. yani komik degil ama o aralarindaki donuk muhabbet oylesine sinir bozucu ki , nefis yani video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar