Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
satin aldiktan sonra menude icon cikicak onun altindaki mavi bar dolmaya baslamadan soyluyor.

@kgns.. dedigim olay da bu, bi acctan aliosn programi, sonra baska telefonlara ayni acc ile o programi kurabiliosn.
Mesaj tarihi:
Şu an şu oturduğum koltuktan kalkmadan, iphone 4 satın alma ve hiç bir sorunla uğraşmadan, her türlü özelliğini rahat rahat sıkıntısız kullanma şansım nedir?
Mesaj tarihi:
Catzee said:

Şu an şu oturduğum koltuktan kalkmadan, iphone 4 satın alma ve hiç bir sorunla uğraşmadan, her türlü özelliğini rahat rahat sıkıntısız kullanma şansım nedir?

ne kadar para vermek istedigine gore degisir bu. 4-5bin lira vermeye raziysan getiririm ben koltuguna kadar.
Mesaj tarihi:
olur farketmez. 500 lira kalır bana :)
32gb 600£.
ama sıra var mı sormam lazım onu once apple store'a. eger ellerinde varsa yarın gider alırım. tabi once banka hesap bilgilerimi vermem gerekir size =P
Mesaj tarihi:
Ben N97yi ordan aldım, yurtdısından getirmiş satıyordu adam.
Telefonda bir sorun çıkmaz ise bişi olmuyor ama bozulursa falan adam sana fatura veremediğinden garanti kapsamına almıyorlar o kötü oluyor.
Catzee said:

kredi kartına taksit yapıo musun ?,

bu gittigidiyordaki telefonlar fln sorunsuz mu acaba ? alsak sıkıntı yaratacak olanlar var mı ?
Mesaj tarihi:
toggie said:

olur farketmez. 500 lira kalır bana :)
32gb 600£.
ama sıra var mı sormam lazım onu once apple store'a. eger ellerinde varsa yarın gider alırım. tabi once banka hesap bilgilerimi vermem gerekir size =P

satın alıcam diyen almasa bile o telefon elinde kalır mı ya ^^ sahibinden'e koy gider anında
Mesaj tarihi:
500 poundum olsa niye almıyım abi :)
calıstım calıstım, kazandıklarımı iskocya'da harcadım. gezmeyi seviyorum ben telefonla konusmayı ya da ticaret yapmayı degil =P
Mesaj tarihi:
Bende kanadadayım, şimdi baktım netten apple ın sitesine de almaya değer mi acaba? Türkiye fiyatı ne durumda olacak belli mi?

iPhone 4
said:
16GB1
$659.00

Ships: 3 weeks
Free Shipping

said:
32GB1
$779.00

Ships: 3 weeks

said:
iPhone 3GS