kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi programı satın alırken uyarı yapmıo. adamlar geçirmresin yine karta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 satin aldiktan sonra menude icon cikicak onun altindaki mavi bar dolmaya baslamadan soyluyor. @kgns.. dedigim olay da bu, bi acctan aliosn programi, sonra baska telefonlara ayni acc ile o programi kurabiliosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Şu an şu oturduğum koltuktan kalkmadan, iphone 4 satın alma ve hiç bir sorunla uğraşmadan, her türlü özelliğini rahat rahat sıkıntısız kullanma şansım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oturduğun koltuğun coğrafi bölgesine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 biraz daha otur koltugunda, turkiye'de cıkınca alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Catzee said: Şu an şu oturduğum koltuktan kalkmadan, iphone 4 satın alma ve hiç bir sorunla uğraşmadan, her türlü özelliğini rahat rahat sıkıntısız kullanma şansım nedir? ne kadar para vermek istedigine gore degisir bu. 4-5bin lira vermeye raziysan getiririm ben koltuguna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben 2000'e getiririm, cumartesi 13.00 gibi ataturk havaalanından veririm ucak iner inmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kredi kartına taksit yapıo musun ?, bu gittigidiyordaki telefonlar fln sorunsuz mu acaba ? alsak sıkıntı yaratacak olanlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 toggie said: ben 2000'e getiririm, cumartesi 13.00 gibi ataturk havaalanından veririm ucak iner inmez. 32gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 olur farketmez. 500 lira kalır bana :) 32gb 600£. ama sıra var mı sormam lazım onu once apple store'a. eger ellerinde varsa yarın gider alırım. tabi once banka hesap bilgilerimi vermem gerekir size =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ben N97yi ordan aldım, yurtdısından getirmiş satıyordu adam. Telefonda bir sorun çıkmaz ise bişi olmuyor ama bozulursa falan adam sana fatura veremediğinden garanti kapsamına almıyorlar o kötü oluyor. Catzee said: kredi kartına taksit yapıo musun ?, bu gittigidiyordaki telefonlar fln sorunsuz mu acaba ? alsak sıkıntı yaratacak olanlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 toggie said: olur farketmez. 500 lira kalır bana :) 32gb 600£. ama sıra var mı sormam lazım onu once apple store'a. eger ellerinde varsa yarın gider alırım. tabi once banka hesap bilgilerimi vermem gerekir size =P satın alıcam diyen almasa bile o telefon elinde kalır mı ya ^^ sahibinden'e koy gider anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 500 poundum olsa niye almıyım abi :) calıstım calıstım, kazandıklarımı iskocya'da harcadım. gezmeyi seviyorum ben telefonla konusmayı ya da ticaret yapmayı degil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=142601632434374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ehey sonunda aldim , cok guzelmis alet. sol el bok pusur diye bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 almak isteyen varsa bende alirim, eylul ortasi gibi getiririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Eylulde TRde normal satısı baslamıyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bende kanadadayım, şimdi baktım netten apple ın sitesine de almaya değer mi acaba? Türkiye fiyatı ne durumda olacak belli mi? iPhone 4 said: 16GB1 $659.00 Ships: 3 weeks Free Shipping said: 32GB1 $779.00 Ships: 3 weeks said: iPhone 3GS 8GB1 $549.00 Ships: 1-3 business days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 TRde tahminen 1.600-1800TL falan olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 az once geldi kiymetlimss, eski iphone'dan gecis yapmak da cok kolay oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 arka cami kirilir isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahaha pis herif, beddua etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 asdfasdf tamam lan gule gule kullan, sinyalin hic azalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anten için tutma aparatı da göndermiş ler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar