Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şimdi, half life 2 yakında çıkacak ya, araştırmaya başladım, yabancı bir forumda bunu buldum: http://www.half-life2.com/secret/pwn3d sitesine, kullanıcı ismi: valve şifre: 437N452 olarak, (N harfi büyük harfle) girince, kaynağa bakıp, notepaddan select all ve daha sonra font 1 yaparsanız, gizli bir resim ortaya çıkıyor. Neden yaptılar bilmem, görünce size de ileteyim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 asıl soru, 437N452, nedir? komik bir gönderme demek ki "çok akıllısınız" diyor..[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Temmuz 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 "Your cleverness noted you pass the first test" hmm bize bi'şey felan mı vercekler acaba eheu anlamadım...[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 http://img40.imageshack.us/img40/8601/board1.jpg resminden sol üstteki link ROT13 ile şifrelenmiş, zaten orda ROT13 yazıyor. Heh, important kısmı şifresini çözdüm, böyle diyor: "iello, toar visitors". iello Bir şey daha buldum, belki rastlantıdır, şifrenin 2. parçası o boardın içinde, ayrıca 437N452 yi ters çevirince, 254N734 ü 2 ve N i kaldırınca satea, satea'yı da rot13den çevirince fngrn olduğunu, fngrn ise freeman gordon'un kısası olduğunu anladım, amaaaaa, saçmalıyor da olabilirim, aldırmayın... Kesin rastlantıdır. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 15 Temmuz 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 important kısmı şifresini nasıl çödün? o link neyin nesi?[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 pwn3d = owned anlamına geliyor. Sanırım bu ilgi çekmek amacıyla yapılan bir oyun, reklam stratejisi. Ayrıca resmi decode edince birşey çıkmıyor (ben çıkartamadım), resim daha önce n3on adında biri tarafından çözülmüş ve erik e postalanmış, sonrada resim değiştirilmiş diye konuşuluyor. Fırtına1 bana senin yazı alıntı gibi geldi ama neyse :) [Bu mesaj mukus tarafından 15 Temmuz 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ilginç birşey[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben şöyle yaptım siteyi acıp sıfreyı gırdıkten sonra notepad ıle actım hepsını secıp font 1 yapıp kapattım sonra kaynagı goruntuleyınce gordon freeman cıktı ustundede bır kus resmı[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 font 1 yapamadım ben mozillada.. bir kuş resmiyle büyük bir gordon freeman resmini gördüm ama[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nıhahahaha tabi alıntı ama tamamı değil important olayını ben çözdüm, basit ya bu kod sistemi... Neon eriğe değil erik(c) neona postaladı, erik bir görevli, neon da yüzlerce kişi gibi o siteye giriş için şifre ne, şifre ne, diye bağıranlardan biriydi galiba, herkes farklı söylüyor, ama bence neon onu buldu çünkü 452 zaten tahtada var, diğer sayıyı da artık nerden bulduysa :) ordaki v değil uymuş: v Nasıl mı çözdüm? http://tools.geht.net/rot13.html Bu arada, ordaki resim oyun içi, yani oyunun beta testerlarından biri ssi almış da bu olay gelişmiş falan filan. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 15 Temmuz 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 15 Temmuz 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ilginç[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu arada orda hell8, toar visitors diyo. iello demiyo :)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 buraya paste'leyin işte ne bulduysanız, koca başlık izafiyet teorisinin çözümüne dönmüş. e=mc2 gibi bir sonuç yazın bize.. :-p evet tembelim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 eheh Kuşla gordon freeman... ne alaka anlayamadım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: FIRTINA1, 15 Temmuz 2004 10:46 tarihinde demiş ki: http://img40.imageshack.us/img40/8601/board1.jpg resminden sol üstteki link ROT13 ile şifrelenmiş, zaten orda ROT13 yazıyor. Heh, important kısmı şifresini çözdüm, böyle diyor: "iello, toar visitors". iello Bir şey daha buldum, belki rastlantıdır, şifrenin 2. parçası o boardın içinde, ayrıca 437N452 yi ters çevirince, 254N734 ü 2 ve N i kaldırınca satea, satea'yı da rot13den çevirince fngrn olduğunu, fngrn ise freeman gordon'un kısası olduğunu anladım, amaaaaa, saçmalıyor da olabilirim, aldırmayın... Kesin rastlantıdır. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 15 Temmuz 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] tam anlamadım bu olayla http://www.half-life2.com/secret/pwn3d/ adresindeki olayın ne ilgisi war? olay sadece bu adresteki şifrenin yukardaki boardda bulunan resimde olması mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 resme dikkat et. sol üstte bi adrese benzer bişi var. o bu sitenin adresinin kodlanmış şekli. galiba alaka o[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mayfere +1500, hehe ben söyledim ya bu olaylar o resimden başladı diye, ama tam anlatamadım, zaten ben kolay anlarım ama anlatmam ömrümü alır... bir de said: mayfer, 15 Temmuz 2004 22:15 tarihinde demiş ki: bu arada orda hell8, toar visitors diyo. iello demiyo :) Ben de söyledim zaten orda u olması gereken şeyi vye benzettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... CycLopS_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eywaLLah dostLar[signature][hline]Love has nothing to do with what you are expecting to get its what you are expected to give which is everything with Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Private Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 - ascii resimi koydum da olmadı :( - [Bu mesaj Sailor tarafından 04 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tmm da 2 ci kısmı ne ilkini gectiniz diye baska bir link ve bunun iicnden cıkan baska bir şifre olması gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bilmem[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zaten sol ustteki sifreyi de rot 13 le decode ederseniz normal sitenin adresi cıkıo ama ben diğer kısımları anlamdım. hadi tamam important kısmı filen anlamlı da diğer karalamalar?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi burada bir herfi çıktı... sanırsam bu HL1 deki çantalı amca... ama bnu nereye note pad yapıyoruz anlamadım?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar FPS [HL2] Half-Life 2'nin web sitesindeki gizli şey... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 eheh Kuşla gordon freeman... ne alaka anlayamadım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: FIRTINA1, 15 Temmuz 2004 10:46 tarihinde demiş ki: http://img40.imageshack.us/img40/8601/board1.jpg resminden sol üstteki link ROT13 ile şifrelenmiş, zaten orda ROT13 yazıyor. Heh, important kısmı şifresini çözdüm, böyle diyor: "iello, toar visitors". iello Bir şey daha buldum, belki rastlantıdır, şifrenin 2. parçası o boardın içinde, ayrıca 437N452 yi ters çevirince, 254N734 ü 2 ve N i kaldırınca satea, satea'yı da rot13den çevirince fngrn olduğunu, fngrn ise freeman gordon'un kısası olduğunu anladım, amaaaaa, saçmalıyor da olabilirim, aldırmayın... Kesin rastlantıdır. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 15 Temmuz 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] tam anlamadım bu olayla http://www.half-life2.com/secret/pwn3d/ adresindeki olayın ne ilgisi war? olay sadece bu adresteki şifrenin yukardaki boardda bulunan resimde olması mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 resme dikkat et. sol üstte bi adrese benzer bişi var. o bu sitenin adresinin kodlanmış şekli. galiba alaka o[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mayfere +1500, hehe ben söyledim ya bu olaylar o resimden başladı diye, ama tam anlatamadım, zaten ben kolay anlarım ama anlatmam ömrümü alır... bir de said: mayfer, 15 Temmuz 2004 22:15 tarihinde demiş ki: bu arada orda hell8, toar visitors diyo. iello demiyo :) Ben de söyledim zaten orda u olması gereken şeyi vye benzettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CycLopS_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eywaLLah dostLar[signature][hline]Love has nothing to do with what you are expecting to get its what you are expected to give which is everything with Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 - ascii resimi koydum da olmadı :( - [Bu mesaj Sailor tarafından 04 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tmm da 2 ci kısmı ne ilkini gectiniz diye baska bir link ve bunun iicnden cıkan baska bir şifre olması gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bilmem[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zaten sol ustteki sifreyi de rot 13 le decode ederseniz normal sitenin adresi cıkıo ama ben diğer kısımları anlamdım. hadi tamam important kısmı filen anlamlı da diğer karalamalar?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi burada bir herfi çıktı... sanırsam bu HL1 deki çantalı amca... ama bnu nereye note pad yapıyoruz anlamadım?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar