Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık play station 3

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

VashTheStampede said:

Burada kontör dağıtıyorlarmış. Numaramı verim yollayın biraz :D

Şurada ps3 sahibi olan kaç kişi "Şu filmlrin bluray versiyonları çıksında izleyeyim" diye almıştır merak ediyorum. Oyun aletiyse oyun oynattığı sürece yeterli.

Budur

Sadece blueray için ps3 alan çok insan var fakirler
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

Burada kontör dağıtıyorlarmış. Numaramı verim yollayın biraz :D

Şurada ps3 sahibi olan kaç kişi "Şu filmlrin bluray versiyonları çıksında izleyeyim" diye almıştır merak ediyorum. Oyun aletiyse oyun oynattığı sürece yeterli.
bazı filmlerde GERÇEKTEN çok şey değişiyor. zevk alıyorsun ekrana bakarken. ama mesela 70 yapımı filmlerin blurayini almayı saçma buluyorum. mesela wrestler ı bluray buldum izledim, eh bi numaraıs yoktu; ama inglorious basterds ı izledim ter damlalarını saydım brad pitt'in öyle diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bazı filmlerde GERÇEKTEN çok şey değişiyor. zevk alıyorsun ekrana bakarken. ama mesela 70 yapımı filmlerin blurayini almayı saçma buluyorum. mesela wrestler ı bluray buldum izledim, eh bi numaraıs yoktu; ama inglorious basterds ı izledim ter damlalarını saydım brad pitt'in öyle diyim.

Yok abi Bluray gerçekten iyi ona lafım yok. Bende Transformers falan izledim sırf görüntüler güzel diye. Ama bunları sağlam bir bilgisayarda da izleyebilirsin. Tv'ye bağlarsın gene izlersin. Kalkıp sırf Bluray amaçlı Ps3 alınmaz manasında demiştim :D

Olay fakirlikte değil bu arada. Parayı düzgün kullanmakta. Sen daha balık ekmek hesabı yapıyorsun ne parasından bahsediyorsun? (Bu arada kontör bekliyorum hala)

(Kermit yok ne zamandır bu arada. Gelsede bi dağıtsa ortamı :D)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...