jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Balıkları yakalıyorum ama onları nası kesecem ayrıca kime satacam?bi yardım edin beyler pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Fıshıng charı actıysan yanına cookıng de acıcaksın.Balıkları tuuttugunda bıcakla kesıceksın sonra skıllı yenı kasıyorsan cooklardan kındlıng alıcaksın ve onun yanında kestıgın balıklara tıklıycaksın ve pısıcek.Sonra da provionere goturup satıcaksın.Ilerde ıkı skılınde gmlenınce gemı alıp ag atabılırsın veya balık tavası gıbı bır nımetten yararlanırsın.[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bende blacksmithle birlikte fishing yapıyorum,hangi bıçakla keseceğiz bir türlü çözemedim?clevear fln mı?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dagger ile keseceksin. Başlangıçta çantandaki bıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jasonkidd005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nası kesecez yeni başladım da :)))) bide kime satacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abartma istersen arkadaşaşım :))[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 jason msnden bır arkadasın varsa sana gostererek oretsın oyunu daha faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dagger ler newbie olarak çantanızda yoksa blacksmithlerden alabilirsiniz, türkçesi hançerdir, hançere benzer bişiler arayın oralarda[signature][hline]I Love Brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tüm sorularını tek bir konu başlığı altında da sorabilirdin.. di mi?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: sheref, 08 Ağustos 2004 17:58 tarihinde demiş ki: dagger ler newbie olarak çantanızda yoksa blacksmithlerden alabilirsiniz, türkçesi hançerdir, hançere benzer bişiler arayın oralarda Beni araya kariştirmasan :-p :-p :-p :-p[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar