cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ, 20:00-21:00 13 Haziran 2010 20:00 - 21:00 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir 8v8 oynicaz bu sefer
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yer çıkarsa gelmek istiyorum, belirteyim şimdiden
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben yokum haftaya. kadrolara itiraz ederim yine de ama, bi eğlencem o olur artık bu sefer.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kalitesiz copy paste olmus, linki alamamışsın.
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 editlersin kanka dikkat bile etmedim yazıda link olduğuna ne ara koydun fln gerçi o kadar link koydun da bi işe yaramadı sdfsdf
Konn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Malesef ankaraya gitmem gerekiyor ama bir değişiklik olursa haber veririm.
khala Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sağ ayağıma operasyon düzenlenmezse geliyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bende yer olursa gelirim artık. Tantana bitmiş olacak, her türlü yetişirim. Dün gece 12 de çıktım işten. şimdi gene işteyim :D weeeeee bileğimde iyileşmiş olur o zamana kadar
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben geliyorumm . yer olmamasını kabul etmiyorum ayrıca belirtiyim de :p sonra bu adam son maçlarda yoktu yok işte zaten topa da vuramıo yok bu ne arkadaşş forumda madalyası bile yok bana bunlarla gelmeyin . ucak bileti mi alıyorum suan maç için =)
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 olm sana yer açmıyanın topuklarına sıkarım. sora sen iyileştirirsin ehauh.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben gelmiyorum :( ilk kez maç kaçırıcam galiba =/
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 4 haftalık aradan sora bende geliyorum bu hafta özledim vallaha yeşil sahaları :D:D
Konn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yanlış bir hesap yapmışım ankara'ya gidemiyormuşum GELIRIM her türlü.
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben de simdilik geliyorum diyeyim.Abuk subuk bir iş çıkmazsa geleceğim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konn said: yanlış bir hesap yapmışım ankara'ya gidemiyormuşum GELIRIM her türlü. seni istiyorum!!!
Konn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 2 haftadır kötüyüm bu hafta oynarsam tehlikeli olabilir :P
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Noyanh said: ben geliyorumm . yer olmamasını kabul etmiyorum ayrıca belirtiyim de :p sonra bu adam son maçlarda yoktu yok işte zaten topa da vuramıo yok bu ne arkadaşş forumda madalyası bile yok bana bunlarla gelmeyin . ucak bileti mi alıyorum suan maç için =) bu hafta sen geldiğin için maçı iptal ettim sen gidince yine alıcam sahayı kanka ahahah özledim lan, gel de bi belini kıriim sahada yine=p
Öne çıkan mesajlar