Bedevi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kahramanımızın blog adresi: http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2010/05/bir-blog-yazdm-ve-hayatm-degisti.html Ayrıca: http://www.facebook.com/dizustuedebiyat ( Türkiye de en fazla takip edilen blog'un yazarından.. ) Dünya edebiyatı çağlar boyunca büyük devrimler yaşamıştır. İtalya'da Rönesans'ın temelleri atılırken ortaya çıkan Klasisizm insanları nasıl etkilemişse, günümüzün çılgınlık düzeyine varan teknolojik gelişmeleri buna paralel ortaya çıkan Post-Modernist akımlar da insanları ve edebiyatı o derece etkilemiştir. Ülkemizde bildiğim kadarıyla bir ilk yaşanacak birkaç gün sonra. Bir blog yazarının blogunda sundukları bir kitap halini alacak ve bu kişisel blogun hayranları hayranı, oldukları yazarı artık kucaklarına koydukları bir kitaptan keyifle okuyabilecekler. Sözünü ettiğimiz blog geçen aylarda tanıttığımız internet dünyasının meşhur blogu PuCCa Günlük'tür. Edebiyat öyle büyük bir değişim yaşıyor ki klasik anlayışların birçoğu yıkılma evresinde. kitabı edinmeyi düşünenlere bir adres: Küçük Aptalın Büyük Dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bide bunu alır okurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 PuCcCa okudum atmayin o kadar cecece postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gitap mı? garalama defterine daşıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya bi de her sayfada tek yazı konseptine gıcığım.. blog dediğin böle bi miktar yazıyı altalta barındıracak.. bu bitti, sayfa değiştir.. çocuk kitabı gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 küçük aptalın (burada kendime aptal diyeyim kendimi yeriyim alçak gnüllüymüşüm gibi, önüne de küçük getireyim sevimli olsun) büyük dünyası (ben sevimli küçük aptal olabilirim ama öyle büyük bir dünyam var ki, süperim yani ben aslında içten içe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Elif Şafaktan sonraki en son saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ismi pınar yıldırım bu arada. ve cidden gideri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 biri fotoyu koymuştu kaldırdı sonra sanırım. üşendim şimdi bulmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi oturup blog yazmaya uğraşan bi kızdan nasıl bir gider beklersin ki . Heleki bir kitabın adını küçük aptalın büyük dünyası koyan bi kız ya emodur ya da şişmandır ya da çirkindir kendini bloğa vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Friedman said: Elif Şafaktan sonraki en son saçmalık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kucuk aptalin buyuk dunyasi = ameli gibi insanim kendimi yeren kendime kizan ama ufak selerden mutlu olan ay ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu kızın blogu benim rss'deydi. nasıl geldi neden silmedim bilmiyorum. Okudukça kızıyodum kızdıkça okuyodum suratını falan blogunda göstermez. fakat yolda görsem bir tane çarparım. yeri geliyor özel hayatını sevgililerine erik vs diye takma isimlerle her türlü ifşa ediyor. kızlarla pijama partisinde eski sevgililerinin kısmetini kapamak için bamya kadardı dedikoduları çıkarıyor vs. öyle bi insancık. belli ki çevresi geniş. kitap çıkarmış. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya herkesin hayalidir tabe blogdan yane hayatindan kitap cikarmak ona kizmaya hakki yok kimseninde sex and the city gibi bisise kitap turk halki tutar o net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya zaten 2k followeri ondan var. şu şunla sevişmiş böyle dedi. ben böyle seviştim. karşıdaki öğrenci çocuklar üst kattaki kızı şaapıyo , duvarı kırıp üstüme düşücekler vs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 benim merak ettiğim şey şu.. kendine aptal diyen birisine "naber lan aptal" desen hakaret kapsamına girer mi? yoksa kendisini yaftaladığı bir lakapla seslendiğin için bu durumdan yırtar mısın? eğer yırtıyorsak naber lan aptal demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sex sells. (bkz: yatmadan önce 100 fırça darbesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Burası Türkiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sonuç itibari ile kendini pazarlamayı başarmış. Zaten ülkemizde "sex" diyen kız tanınma yolunda %90 ilerlemiş olduğu için zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bazen niye bir çift memem yok diye isyan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 var ki bir çift memen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Friedman said: Elif Şafaktan sonraki en son saçmalık (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 salim kafayla şöyle bir baktım da resmen rezalet. bu kadar mı kopuk yaşanılır dünyadan. elif şafak yine üslup sahibiydi ve daha geniş bir kitleye ulaştı. bu sadece kendini pazarlamış, kendi gibi boş beleş insanlardan takipçi yapmış. ayşe armanların gazetelerde yazmayanı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Fly said: bazen niye bir çift memem yok diye isyan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar