fanaticism Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bunla bugün ilk defa karşılaştım.sigara pakedinin üstünde hastanede yatan bi insan resmi altındaki yazıda da sigara dumanında olan şeyler yazıyor.1 ay öncesinde bunun ti ye alındığını görmüştüm tv programlarında vs. ama gerçek olacağına inanmıyodum.ta ki bugün bunu görene dek..
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bir sonraki aşamada, içtiğimiz her sigara için, kanserin son aşamasına gelmiş bir insanı öpecekmişiz. Faşistler deve resmine dokunmayın!11 cCc camel devesi cCc
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.korhaber.com/resimler/baysiga.jpg
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sigara pakedi üxerindeki blabla.. sigara pakedi.. paked..
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şimdi sigara->iktidarsızlık.. e üstüne şimdi eli kafasında adam koyacaklar.. bi iktidarsızlık yazın nete.. hep aynı geyik. yok o kadar sık kullanılan bi geyik ki benim için rodin'in düşünen adam heykeli de iktidarsızdır.. elinizi kafanıza koyup düşündüğünüz an iş bitmiştir arkadaş.. düşünmeyin!
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Biri üzgün kaslı karikatürü koysun
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hatta direk http://img229.imageshack.us/img229/65/uzgunkasli.jpg
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 resim bozulmuş püüüüüü kurbağa olmuş
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bundan böyle sigara paketi kılıfı taşıyacağım yanımda.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pekaziz said: Bundan böyle sigara paketi kılıfı taşıyacağım yanımda. ahahah (tu)
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 resimli olunca ikincideki olay yapılırken çekilmiş resimleri koysunlar, satışlar sıfırlanır garanti. :p
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 2. resim yüzünden herkez dönüp bana baktı çok utandım ağzımdan tükürükler çıktı :(
quuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi şöyle bir araştırma falan yok mu ya "sigara paketinin üzerine yazılar yazılmadan öncesi ve yazıldıktan sonrası sigara satışları" gibi? bence yazılanların yada koyulucak resimlerin hiçbir etkisi olmuyor ve sigara tüketimi günden güne artıyor.tek çare hayvani fiyatlar olduğunu düşünüyorum.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 SİGARA İÇERSENİZ HERKES ÖLÜR yazılı bi şey vermiş bu hafta penguen. hoşuma gitti baya.
Öne çıkan mesajlar