tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hotdog said: abi oyun bana kafayı yedirtmek üzere my playerda 44. maçtayım dallas maçından çıkınca ana menüye dönmüyor siyah ekran kalıyor,ps3 takılıyor 4-5 kere aynı maçı oynadım,simulate ettim yok olmuyor hiç bir türlü bi bilgisi olan var mı ? cd nin altını bir temizle demekten başka bir şey gelmiyor aklıma, cd nin altına bi yerine bi kirlenme felan olmuşsa takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yok genel bir sorunmuş kasım sonu ya da aralık başı yeni patch çıkması bekleniyormuş, bir kaç çözüm önerisi yazmışlar internette ama güvenemedim pek. o kadar para ver adamlar bozuk oyun satsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hotdog said: yok genel bir sorunmuş kasım sonu ya da aralık başı yeni patch çıkması bekleniyormuş, bir kaç çözüm önerisi yazmışlar internette ama güvenemedim pek. o kadar para ver adamlar bozuk oyun satsın... e ben sürekli oynuyorum hiç bu şekilde devamlı kitlenme felan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şans işi o birazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sadece my player de oynayan biri olaraktan yeni gelen patch den sonra fastbreak taktiği tarih olmuştur :) resmen bug dı ve çözmüşler artık fastbreak den sayı atmak hiç kolay değil uzun pasları yakalarken zorlanıyorsun, ayrıca fastbreak e cıkarken rakip anlıyor koşuyor geriye kapatmaya, fastbreak olayı dışında oyun daha zorlaşmış iyi defans yapıyorlar atış yüzdeleri de artmış rakibin, yalnız çok uyuz bir olay yapmışlar, kendi kendine taktik belirlemeye başladı , top rakipteyken ben alan savunması yapıyordum sımdı dırek kendı kendıne adam adama ya dönüyor sürekli kendi kafasına göre taktik değiştiriyor her seferinde benim müdahale etmem gerekiyor, hücümda da yine kendi kendine oyun taktıklerı uygulattırıyor, bunu nerden kapatalacağını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, ben bulamadım kapatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 son patch den sonra 2 gundur oynuyorum mükemmel olmuş oyun , hatta çok iddalıyım bence bu oyun gelmiş geçmiş en iyi spor oyunudur. Basketbol ile o kadar alakalı bir insan olmayan ben bile bayıldım oyunu fifayı ps3 e takmıyorum bile! inanılmaz olmuş ps3 olan herkez mutlaka arsivine almalı oynamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 TBL NBA 2K11 Lig Türkiye (PS 3) Arkadaşlar ligimiz 18 oyuncuyla devam etmekte. Bu lig gerçeğe yakın oynamak isteyenlerin buluştuğu Türk Sim ligidir. Aktif ve saygılı oyuncuları aramızda görmekten her zaman mutluluk duyarız. İstediğiniz zaman aşşağıdaki linke mesaj atıp, bu sezon için açık olursa 'bekleme listesine' (ki aktif olmayan oyuncular elenebilir) ya da önümüzdeki sezonlara katılabilirsiniz, teşekkürler. Her türlü bilgiye ulaşabiliceğiniz: !....:::TBL NBA 2K11 Türkiye Basketbol Ligi:::....! Buda 2k üzerindeki lig sayfamız: 2K Sports İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 adamlar yapmıs.biz o kadar insan bi fifa turnuvası yapamdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Buda benim tarafımdan hazırlanmış ligin ilk haftasında yüklenen videolar sonrası seçtiğimiz TOP 10 videosu! http://www.youtube.com/watch?v=ZHArYGKixT0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit1777 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Merhaba,my player mode da oynarken oluşan siyah ekran problemi maalesef bende de var ve bu olay beni oyundan çok soğuttu acaba bunun için bir patch yayınlandı mı ve yayınlandıysa PS3'üme bunu nasıl yükleyebilirim.Yeni bir Ps3 kullanıcısı olduğum için çok fazla bilgi sahibi değilim,yardımcı olabilirseniz gerçekten memnun olurum.. Herkese iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 patch yayınlansaydı ztn oo-tomatik yuklerdi ps3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 en son patch 1.30 1-2 hafta önce çıktı fakat bende hala devam etmekte o my player siyah ekran sorunu neyse allahtan associationdakini düzeltmişler onu oynayabiliyorum şu anda. yigit1777 said: Merhaba,my player mode da oynarken oluşan siyah ekran problemi maalesef bende de var ve bu olay beni oyundan çok soğuttu acaba bunun için bir patch yayınlandı mı ve yayınlandıysa PS3'üme bunu nasıl yükleyebilirim.Yeni bir Ps3 kullanıcısı olduğum için çok fazla bilgi sahibi değilim,yardımcı olabilirseniz gerçekten memnun olurum.. Herkese iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hotdog said: en son patch 1.30 1-2 hafta önce çıktı fakat bende hala devam etmekte o my player siyah ekran sorunu neyse allahtan associationdakini düzeltmişler onu oynayabiliyorum şu anda. yigit1777 said: Merhaba,my player mode da oynarken oluşan siyah ekran problemi maalesef bende de var ve bu olay beni oyundan çok soğuttu acaba bunun için bir patch yayınlandı mı ve yayınlandıysa PS3'üme bunu nasıl yükleyebilirim.Yeni bir Ps3 kullanıcısı olduğum için çok fazla bilgi sahibi değilim,yardımcı olabilirseniz gerçekten memnun olurum.. Herkese iyi günler Player progression, settings, sliders, rosters dosyalarınızı silip denemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Virtinsanity said: TBL NBA 2K11 Lig Türkiye (PS 3) Arkadaşlar ligimiz 18 oyuncuyla devam etmekte. Bu lig gerçeğe yakın oynamak isteyenlerin buluştuğu Türk Sim ligidir. Aktif ve saygılı oyuncuları aramızda görmekten her zaman mutluluk duyarız. İstediğiniz zaman aşşağıdaki linke mesaj atıp, bu sezon için açık olursa 'bekleme listesine' (ki aktif olmayan oyuncular elenebilir) ya da önümüzdeki sezonlara katılabilirsiniz, teşekkürler. Her türlü bilgiye ulaşabiliceğiniz: !....:::TBL NBA 2K11 Türkiye Basketbol Ligi:::....! Buda 2k üzerindeki lig sayfamız: 2K Sports İyi oyunlar. İlgilenen varsa bu sezon Orlando Magic boşa çıkmıştır, ilgilenenlere duyurulur, yukarıdaki linkten başvurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gerçekte de o kadar kötüler ki adamlar online arenada bile katlanamamışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DarKRideR said: gerçekte de o kadar kötüler ki adamlar online arenada bile katlanamamışlar asdf :D Evet ama çok uzun sürmeden yeni koçuna kavuştu Magic, artık Van Gundy den sonra yeni bir dönem açıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 my Player moduna hastayım, bir önceki yıl deli gibi oynadım süreyi tam yaparak hemde 3 sezon bitirdim. şimdi de devam ediyorum, iki sorum olacak, maç sonrası verdiğim demeçlerin bir şeye yararı var mı yoksa kozmetik olsun diye mi koymuşlar birde psp de de my player modu var mı? hanım oğlan ve kızdan sürekli ps3 ü oynama şansım yok, eğer varsa alacağım bu vesile ile, buarada center yaptım ve çok zevkle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 TBL NBA 2K11 TÜRKİYE SİM LİG TOP 10 2. HAFTASI (Smaç Özel) Tam bir yüksekten uçma haftası oldu ve karşınızda TOP 10 styled by ataman5 yani ben! 8) http://www.youtube.com/watch?v=ToSrDdm09TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 2. Sezon için yeni kayıtlar almaya başlıyorum arkadaşlar, aranızda ilgilenenler var ise, bana ulaşabilirler. 3. Hafta Top 10 bu arada: http://www.youtube.com/watch?v=ngUFXzKMU7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Boşta takım var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtinsanity Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 BulletRide said: Boşta takım var mı Özelden mesaj attım, bakarsanız sevinirim. Evet arkadaşlar yeni sezona alımlar sürüyor, ancak olaki kaybetmeye başladığınızda sıkılıp bu bütünlüğü bozucağınızı düşünüyorsanız lütfen başvurmayın ama ben mücadele etmek istiyorum, kazansamda kaybetsemde kurallar dahilinde ligin bütünlüğü koruyup buna katkıda bulunup maçlarımı bitiricem diyen herkesi aramızda görmek isteriz.(tu) TBL Lig Konu Link: http://forum.donanimhaber.com/m_44594749/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44594749 TBL Lig Sayfası: http://community.2ksports.com/community/league/index.cfm?l=687462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bende my player modunda oyunkurucu oliim dedim, sutları falanda gelıstırdıgımden baya ıyı sut kullanıyorum sayı hıc sorun olmuyo ama saka maka pick and roll oynamayı beceremedım (ps3 ile oynuyorum) picke geliyo adam pick tamam ama roll yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Virtinsanity said: 2. Sezon için yeni kayıtlar almaya başlıyorum arkadaşlar, aranızda ilgilenenler var ise, bana ulaşabilirler. 3. Hafta Top 10 bu arada: http://www.youtube.com/watch?v=ngUFXzKMU7A bendemi öyle yoksa bu video hızlı çekimmi gidiyor hiç bi şey anlaşılmıyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şu yeni gelen 3d özelliğini çözebilen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar