Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2K11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Bir süredir ortalıkta dolaşan dedikodular sonunda netlik kazandı. 2K Sports’un yapmış olduğu açıklamayla NBA 2K11’ın kapak yıldızı belli oldu. Serinin yeni oyunun kapak yıldızı ne Kobe, ne Howard, ne de Garnett... Bu seneki kapak yıldızımız Michael Jordan. Ve sadece kapakta görünmekle yetinmeyecek Jordan, oyunda kullanılabilir bir oyuncu olacak.

Yeni oyununa çok güvenen 2K Sports, böyle bir karar almalarının sebebi olarak şu ana kadar yapılmış en iyi NBA oyununu yapmış olmalarını gösteriyor. Öyle ki bunu vurgulamanın en iyi yolunun, gelmiş geçmiş en iyi basketbol oyuncusu olan Jordan’ın kapakta yer almasıyla olacağını düşünmüşler.

Aslında 2K Sports birkaç yıldır Jordan’ı oyunlarına dahil edebilmek için uğraşıyordu ancak bir türlü Jordan’ı NBA 2K serisinde görme fırsatı yakalayamamıştık. 2003’ten beri hiçbir video oyununda göremediğimiz Jordan’ın şimdi 2K serisinin yeni oyununda yer alacak olması oldukça heyecan verici. Özellikle spor oyunlarına gösterilen ilginin yavaş yavaş düşmeye başladığı şu günlerde oldukça güzel bir hamle oldu bu.

NBA 2K11 PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii ve PSP için hazırlanıyor ve oyunun çıkış tarihi 5 Ekim. Yeni oyunda yer alacağı ve kapak yıldızı olacağı için hayli heyecanlı olduğunu söyleyen Jordan gibi bizler de oldukça büyük bir heyecanla oyunu beklemeye koyulduk.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

jordanla birlikte basketi bırakan biri olarak alabilirim.ki jordanla birlikte basket oynamayı bıraktım ve klasik bir türk olarak futbol delisi oldum :)

air jordan falan alırdık işte.gerçi dizimde sakatlanmıştı jordan bahane.salak olmasaydım efes altyapısından gelen teklifi kabul ederdim ztn zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

jordanla birlikte basketi bırakan biri olarak alabilirim.ki jordanla birlikte basket oynamayı bıraktım ve klasik bir türk olarak futbol delisi oldum :)

air jordan falan alırdık işte.gerçi dizimde sakatlanmıştı jordan bahane.salak olmasaydım efes altyapısından gelen teklifi kabul ederdim ztn zamanında

Şair burada ben süper bakset oynardım, şimdi NBA yolunda olabilirdim demiş (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
nileppezdel said:

Red said:

Şair burada ben süper bakset oynardım, şimdi NBA yolunda olabilirdim demiş (:P)

kader işte :).ana babada pek dogru yola itmeyince böle olduk :)

nba 98 den beri oynamıyordum ben 2k11 alıcam ya
Sosyal ağlarda paylaş

videodan izlediğim kadarıyla oyun hiç geliştirilmemiş. tamam çok guzel oyun ki tahmin edemiyeceğiniz kadar çok oynadım 2k10'u ama hala o aynı aptal pas olayı ve uzunların top sektirerek istediği gibi hareket etmesi olayı çok canımı sıkıyodu sanırım bunlar aynen devam ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa konsolda 2k serisinden bir oyunu oynadım bugün, demo olarakta ne bileyim pek ısınamadım.

Ya da beceremedim diyeyim :D

Nba Elite'ı daha çok merak ediyorum aslında, ikisi de çıkınca incelemelere göre birini alacağım sanırım bakalım. Geçen sene ikisi arasında da pek bir fark yoktu, yani vardı ama birinin artısı, diğerinin eksisi olarak devam ediyor ve sonunda berabere bitiyordu gibi birşey,

Bakalım, merakla bekliyorum ikisini de, bu kesinlikle bir tane alacam da hangisi bilmiorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Nba Elite'ı daha çok merak ediyorum aslında, ikisi de çıkınca incelemelere göre birini alacağım sanırım bakalım. Geçen sene ikisi arasında da pek bir fark yoktu, yani vardı ama birinin artısı, diğerinin eksisi olarak devam ediyor ve sonunda berabere bitiyordu gibi birşey,

WAT?
nba2010 ile 2k10 berabere bitiyordu ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

evet hakkaten talihsiz bi açıklama olmuş bencede. ama ben demoyu oynadım 2k11'in beğenmedim pek oyunu. ozellikle top fiziği çok çok kotu olmuş. sanki top uçuyo balonla oynuorz gibi şut atarken falan. ayrıca oyuncu tipleri falanda geçen seneye gore daha kotu sanki. top duzeltildikten sora bnm için grafikler pek onemli değil ama top kesinlikle duzeltilmeli. ayrıca pas fake'i olayı guzel olmus ama cpu ya yediremedim daha hiç kaç kezde denedim. myplayer modu geliştirilmezse ve online maçlarda adam gibi olmazsa olmaz. nba elite'i baya merakla bekliyorum. ea fifa'da yaptığını acaba elite ilede yapıcak mı bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ikisini de konsolda oynamadım geçen sene, sadece 2K11'i bilgisayarımda oynadım da ben inceleme puanlarına ve yorumlarına göre konuşuyorum.

NBA 2K10 85-90 arasında puan almıştı bayağı bir yerden, NBA Live 2010'da 80-85, hatta 90 verenler vardı. Aralarında pek bir fark olmadığını gösteriyor bu, ufak detaylar diyelim :)

Bilmiyorum yine incelemelere göre ikisinden birini alacağım ama nedense Elite bana daha çekici geldi.

Bu arada evet, demo diye midir nedir 2K11 çok kötü gözüktü bana ya, yani topu geçtim geçen sene laptopumda medium'da oynadığım grafikler bile ps3'te gördüğüm demo grafiklerinden daha iyiydi.

Neyse bekliyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 15 sezon falan offline olarak association oynadım 2k10'da. hemde 82 maç ve 10 dakikadan simulate etmeden. en son durant flaan emekli olucak yaşa gelmişti bıraktığımda.

association kadar kapsamlı bi mod olduğu surece online çokta onemli değil benim için ama duzgun olması lazım kesinlikle online olayınında. ayrıca myplayer'da muhteşem fikir ama 2k10'da sadece fikirdi. 1 2 oyun sora bence anca tam oturmuş olur. bu senede bi suru eksikleri olucaktır eminimki.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik degisikliklerden ote 2k games daha taktik degisikliklere gitmis oyunda. 2k10 da ki en buyuk sorun olan spacing cozulmus bi kere. 2k10 da doublr team e gidip savundugun adami birakinca bile ona geri yetisip blok yapabiliyodun bos sutuna rahat rahat artik o yok. Cpu playlere koru korune bagli degil gibi geldi pas aradi yapmak o kadar kolay degil artik sanki, koru korune oyuna baglanmiyorlar.

Myplayer modu kesin yenilenmistir ama hatalari olacaktir yine. Onn disinda jordan challenge baya eglenceli olacak gibi. Byron russell in uzerinden o sutu atmaya calismak falan tekrar. Sonucta demoya aldanmamak gerek 2k10 un da demosu o kadar iyi degildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...