SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=394534839371 Açıldıysa sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bide konuşma almanca falan olsa daha iyi olurmuş, ya da direk ses dublajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ahaha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ahahaha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 erkek başına 150 gram aşsfklasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 iyimiş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 nihat başkan gene doğruları konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 "nasıl saldıysan gözlerim yaşardı, bayılıcam." ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ahahahahaha çok başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ushaıuhsfda ne saldıysan gözlerim yaşardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 suoper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ahah babam'da odtü makine mezunu, zamanında kız görücez diye kampüste teee makine fakültesinden anasının nikahına gidiyolarmış sdf. video başarılı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İŞLETME KIZLARI GİBİ GÜZEL VE BIYIKSIZ MI? sDGLPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu sene mezuniyet yürüyüşünde ODTÜ makine işletmedeki bir sınıfı bastı. Maksat kız istemekti ama makinecilerin kaderine sınıfta 5-6 kız anca vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 "erkek başına 150gr" asdf cok ii helalss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Çok fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sylian said: Bu sene mezuniyet yürüyüşünde ODTÜ makine işletmedeki bir sınıfı bastı. Maksat kız istemekti ama makinecilerin kaderine sınıfta 5-6 kız anca vardı. 2 sene evvel başlatmıştık o geleneği, hala sürüyo olması güzel :) Ha bi de abartmayın o kadar, 230 kişide 21 kız mı neydi bizde. (evet bölüme 200 kişi alınıyo da üstten biriken bayağı adam var, machine elements 1 dersini 300 kişinin üzerinde alıyodu mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BabacumMostors said: FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kıllılarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BabacumMostors said: FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti ben de daldım bi ara ingilzice dinliyorum dsgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar