SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=394534839371 Açıldıysa sori
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bide konuşma almanca falan olsa daha iyi olurmuş, ya da direk ses dublajı
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 erkek başına 150 gram aşsfklasd
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 nihat başkan gene doğruları konuşmuş
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 "nasıl saldıysan gözlerim yaşardı, bayılıcam." ahahhahaha
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ushaıuhsfda ne saldıysan gözlerim yaşardı sdfsd
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ahah babam'da odtü makine mezunu, zamanında kız görücez diye kampüste teee makine fakültesinden anasının nikahına gidiyolarmış sdf. video başarılı yalnız.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İŞLETME KIZLARI GİBİ GÜZEL VE BIYIKSIZ MI? sDGLPS
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu sene mezuniyet yürüyüşünde ODTÜ makine işletmedeki bir sınıfı bastı. Maksat kız istemekti ama makinecilerin kaderine sınıfta 5-6 kız anca vardı.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan.
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 "erkek başına 150gr" asdf cok ii helalss.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sylian said: Bu sene mezuniyet yürüyüşünde ODTÜ makine işletmedeki bir sınıfı bastı. Maksat kız istemekti ama makinecilerin kaderine sınıfta 5-6 kız anca vardı. 2 sene evvel başlatmıştık o geleneği, hala sürüyo olması güzel :) Ha bi de abartmayın o kadar, 230 kişide 21 kız mı neydi bizde. (evet bölüme 200 kişi alınıyo da üstten biriken bayağı adam var, machine elements 1 dersini 300 kişinin üzerinde alıyodu mesela)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BabacumMostors said: FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti höh
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BabacumMostors said: FromTheHell said: abi arkadan anlayabildiğim bi şekilde ingilizce konuşma varken, böyle fake bi çeviriyi okuyosam. ikisi birbirine giriyo bi bok anlayamıyorum lan. sen bilememişsin olayı.. patrick starr'ı örnek al, bana da o öğretti ben de daldım bi ara ingilzice dinliyorum dsgk
Öne çıkan mesajlar