Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Başlıkta dediğim gibi eski sevgilimin hediyelerini çöpe atıcağıma hayrına birilerine veriyim dedim. Paraya ihtiyacım yok şükür alıcı ödemeli kargoya veririm yada yüzyüze olucaksa bi camel soft kafidir :) İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Gap t-shirt Large Beden Benetton Gömlek Large Beden Benetton T-shirt Large Beden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ihtiyacı olan birine ver güzelim o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kalbimi kırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Abi viral misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ihtiyacı olan biri tanımıyorum anneme sormam lazım oda diycek güzelim kıyafetleri niye veriyosun diye tartışmak istemiyorum şimdi o yüzden burdan biri varsa alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Vietnamlı askerlerin kanı ile kırmızıya boyanmış o GAP tişörtü kınıyorum!1!!111!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 large olsam isterdim ama xl ım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 pazarlık payı yok mu abi camel soft biraz fazla geldi açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gap tshirt bol kesim rahat bayağ :D gömlekte dar kesim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ikinci el giysi alıp satan yerler olduğunu duymuştun onlara sat bari iki sigara parası çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 pff kim bulcak şimdi öyle yerleri. özlü söz: giyselerle birlikte hatıralarda onun olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya şimdi pazar alanından ban yemek istemiyorum =( BÜTÜN HATIRALAR MI? HEPSİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Spidee said: Abi viral misin? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Privhunter said: pff kim bulcak şimdi öyle yerleri. özlü söz: giyselerle birlikte hatıralarda onun olacaktır nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 escape said: Privhunter said: pff kim bulcak şimdi öyle yerleri. özlü söz: giyselerle birlikte hatıralarda onun olacaktır nasıl yani? kuyruk acısı var dostum salla ne atıcan catır catır giy iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Holy said: ya şimdi pazar alanından ban yemek istemiyorum =( BÜTÜN HATIRALAR MI? HEPSİ Mİ? DVD YE KAYDETTİM HATIRALARI ONUDA VERİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 tamam o zaman dvd+tişört ü alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yolla hepsini sana 3 paket camel yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amsik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yarrrrrakkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bitti mi hepsi? gömlek güzelmiş alabilirim ben =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yeşil benetton gitti. gap ve gömlek hala duruyor. özel mesaj atın öyle konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sadece GAP tshirt kaldı hadi 5 dakka içinde birileri mesaj atsın çıkıyorum dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 satış bitmiştir hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar