BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hayırlı olsun. Dün yalnışlıkla bilgisayarın takılı olduğu 5 li pirizin şalteri kapandı ve yeniden açarken bu sorunu verdi. önce bios saat ve tarih ayarı diye bi' hata verdi. Yaptım yeniden başlatınca windows seçme ekranı yerine bu çıktı. Daha önce bu sorunu yaşamış olan var mı? Arattım google da ama inanılmaz çok seçenek var. Ram slotu, ide slotu bi ton hata tarzı bişey diyor. 2 dakka önce çalışan bilgisayara bi anda neden böyle bişey olsun ki? yaşayan ve nasıl halleetiğini anlatacak babayiğit arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 "Tuzak 00000006 özel durum" hata iletisi Şöyle birşey buldum. NTLDR dosyası bozulmuştur diyor. Windows CD si takıp repair etmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 formatın gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 jonq said: "Tuzak 00000006 özel durum" hata iletisi Şöyle birşey buldum. NTLDR dosyası bozulmuştur diyor. Windows CD si takıp repair etmeyi denedin mi? BUnu gördüm ama win 2000 diyor işte. anlamadım bu işi. noob'a bağladım :( xp bendeki ya. bişey deniyemedim çünkü işteyim :( denicem eve gidince. repair edince pc yavaşlamasında. derdim o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hirens boot cd indir abi,içinde bir dünya araç ve derdinin çaresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sitesine girdim ama anlamadım. Nasıl bişey bu boot cd olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cd'den boot ediyorsun, içinde kurtarma ve tamir için bir dolu program var. seçip beğenip kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yanlış hatırlamıyorsam cd'nin içerisinde iki ya da üç tane ntldr için program olması lazım.gerçekten işe yarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 indirmek için link bulamadım sitesinde. arıyorum bi yandan. bi tane indidim bozuk çıktı filan pff şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 torrent olarak arat 10.5 versiyonunu indirdim biraz önce demonoidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kendi sitesi var abi ordan tüm sürümleri indirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://jimeltringham.files.wordpress.com/2010/02/ackbar.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 stimpak said: torrent olarak arat 10.5 versiyonunu indirdim biraz önce demonoidden hotfile'dan indiriyor arkadaş şu an. ne acılar çekiyorum ya off durduk yere neden böyle bişey olur durduk yere onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya bootable linuxla yedeklerini al sonra da format at ne uğraşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bu boot şeysi ile denedim. açıldığında fix "NTLDR is Missing" var. Onu seçtim. orda çeşitli dillerde harddrive seçmemi istedi. ilkinde siyah ekrandan sonra bişey olmadı bi tanesinde windows da bi dll hatası verdi ki bu zaten bozuk olan 2. windowsum. bi tanesinda daha siyah ekrandan öteye gidemedim. diğerlerinde ise hdd uygun konfigüre edilmemiş tarzı bi yazı çıktı ki ordaki 10 seçeneğin çoğunda bu çıkıyor. sanırsam bu windowssuz olanlar işte. kitlendm şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Sanırım hdd hakkın rahmetine kavuşmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 öyle olsa ama başta ram sayacından sonra hdd lerin durumuna ok demez ki... zamanım olursa win cd si ile çözmeye çalışıcam burda microsoft'tan daha iyi açıklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bozuk ramlere bile ok diyor bios, hdtune gibi bi S.M.A.R.T. desteği olan programda hdleri kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya boot sırasında okunan yerlerde bad sector yaratmıştır nolcak :) linux live cd ile falan boot edip aç kurtarabildiğini kurtar, formatla bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Pardus un CD den çalışan bir versionu vardı. Biz bi arkadaşın HDD deki verilerini öyle yedekleyip sonra formatı basmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 it's a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bi ara win cd si ile de denemem lazım işte zaman yok hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bi önce verdiğim linkteki olayı denedim ama cd sürücümün harfini bilemediğim için format c: yaptım. c deki windows bozuktu zaten. belki onu silince düzelir diye. asıl işletim sistemim d de idi. bişey olursa da onlardan birine win kurarım filan diye düşünüorm bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Noldu şimdi sonuç nedir? kaç gün geçti hala duzelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 eve gidemedim 1-2 gün iş yüzünden. ya da gidince direk yığıldım kaldım. şu cica zirvesi malum. dünün kısa bir özetini anlatayım. bendeki sanal diskler ve hdd ler yüzünden cd rom sürücümün harfini bulamadığımdan ntldr kopyalama yapamadım. tepem attı format c: çaktım. bu sefer hal.dll hatası patladı. c: yedek olan ide'mi söktüm öyle açınca hal.dll hatası verdi. geri takınca da işletim sistemi boot hatası verdi. xp cd si ile boot ettim, bare formatladığım c ye yeniden windows kurayım diye. kuramadı. tanımlanamıyor filan dedi. bende kapattım yattım uyudum. repair etmeyi düşünüyorum windowsu geçici süre kurtarmak için. önümde iki seçenek var. pc de 3 hdd ve 4 part var. hepsine birden komple format at, yeniden harflendir partları ve git işlemci anakart ve win 7 al. diğeri is şu mini xp ile açıp dosyaları kurtarıp yeni taktığım hdd yi filan formatlamadan eskisi gibi c ve d ye windows yüklemek ve 5 senedir yaptığım gibi d: yi ana diskim olarak kullanmak part-time iş ama çok yoğun o yüzden konsantre olamıyorum :( otursam bi günümü versem halletme olasılığım var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar