escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 geçen ben de bi cafede otururken karşı masadaki kızla kesişiyordum. kız birden kollarını sıyırdı baya kıl vardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ahaha olşm dönüdk doalişttık gne alkolllüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 xcvbxc arkadşaın accountla yazmıişıkm olm rakı ağır çarpar admaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hac8ı sek içtik şalgam peynmir dekren şimndi geldik buraya amma hakkaten klavyede yazöama çok zor sdonra diyolar ki typo ypaıypsın hacı sne içmememişsi n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 o kadsard da kalabalıkğız ben gelip burda niy epatiye yazıyor8m hiçn niş fikrtim yo kama tuvalet srıası berkliyodum enm son onu hatırlıyorum olm özür dilerim klan valla bak kusurta bakmayın rakı çarpıyo hacı napalım ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bu saatten dağıldıysanız adam olmaz sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kaan gel topicin adını sarhoş yap sonra stikile bu topiki. bak arkadaş çok istemiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 alkollüyken telefon edilipp nalaann senii seviyomm lan denir. buraya gelip sarhoş sarhoş yok bilmem sosyokültürel sosyoloji mihenk fln gibi laflar mı ediosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 saat 12 bile degilken kafan guzel olmak yasaklanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kafa güzelken eski sevgili aramak çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 OKUYOM BEN YARIN SINAVIM VAR! 12den önce sarhoş oluyom o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar