hunty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Her konuyu sonu nereye varacak diye okuyorum ha. Cok ilginc. Herseyden bir tartisma cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yoo, Law sakince açıklamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 law'a katılıyorum, işin kötüsü çocukların dini konularda beyninin yıkanmasını normal olarak görmesi insanların, müslüman bir babanın bunu yapılması gereken bir şey olarak görüp o yüzden yapması, 'bu yaptığın çocuğa haksızlık değil mi?' diye sorunca da 'diğer türlü yoldan çıkar, olmaz' demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7Ca0MMfwpkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 o yastaki cocuga hap modeli seth osirisi oldurmus desen onada aglar cocuk ataturk oldu diye aglatilan cocukta bu cocukta hepsi ayni sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hunty said: Her konuyu sonu nereye varacak diye okuyorum ha. Cok ilginc. Herseyden bir tartisma cikiyor. Yok yahu ne tartışması, Bone neden böyle düşündüğümü sordu bende daha iyi anlaşılmak adına açıklamada bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar