Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.oynasana.com/forum/g334425#go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hayat hikayem ; Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... ne zamanlardı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 said: eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 lord brit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @3 bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 of yalnız keşke açılmasaydı bu başlık, arşive bak. sabaha kadar okurum ben bunları dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 10 yıl önce insan değilmişim maalesef :( şimdi hafiften oldum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 "Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için" said: şurayı okuyup okuyup gülüyorum yalnız, harikasın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi de bu varmış efsane Moonglow pklar tarafından kuşatıldı we haraç almadan gitmiyo deyyüssler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @3 @2 nizden vede inciden nefret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Red said: hayat hikayem ; Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... ne zamanlardı arkadaş cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 said: dark-dr Oyuncu 14 Ocak 2001 12:19 %0 ahaha umut ordusuymuş ama helal,iyi koymuşlar ismini umut yani,icraat yok umut var ama haah said: bonepart Oyuncu 14 Ocak 2001 12:45 %0 DArk bu arada kafaların 3 tane oldu ebnde gelde bi ara al yer kalmıyo bankada mahuahuauhqa. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sahdahdsdshsadh ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 merak sadece grynn (sw)grynn olamaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi açma orayı çok rezil olacaz ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 olm yanlız oynasanaya girmiyeli 1 milyon yıl felan olmuş şifreyi hatırlamam 3 dkk felan sürdü lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 10dk da 45 e 5 frag yaptım... clan arıyorum istanbul merkezli tercih edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar