Mithr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ankesörlü telefonla konuşurken ayak bileğimin üzerinde siyahımsı kahverengimsi birşey gördüm- 0.75 cm uzunlugunda flan. tabi dedim bu en acaba, kıbrısda çok sinek var şu sıralar sinek dedim ayağımı salladım gitmedi. multi-tasking özürlüsü oldugumdan düsünmeden diğer ayagımla az ittiriyim dedim pörtledi yaratık kan falan çıktı. sonra dedim kene olabilir mi lan bu? hastaneye gittim 2 tane iğne yaptılar kıçımdan. ölücem diye paranoyalardayım geceden beri. ne kadar kene oldugundan emin olmasamda, bilemiyorum şekli şöyle birşeydi / / belirtileri falan ne zaman gözüküyor bunun yaşayan varmı daha önceden patiden böyle birşey. bu arada kıbrısda oluyormuş böyle kene falan ama kkka taşımıyormuş falan dedi yerel halktan birileri. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 3 gün geçsin bişey olmaz hem kafası içerde kalması lazım kenenin ısırıp gitti ise bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ısırıp gitmedi aslında ben direk yokettim yaratığı -kene mi bilmem. neyse birkaç gün bekliyim bari. tam da final haftasında sfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hemen doktora gidip en iyisini yapmışsın.herhangi bir böcekte olabilir ama tedbir almak iyidir..geçmiş olsun,rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 geçmiş olsun, gereğini yapmışlardır hastnede zaten. evet kene olabilir çalı çırpı arasında gezdiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sende mi kıbrıstaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet doğu akdeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yarınkı lefkoşa rock festivaline de beklerim sdfsf (reklam) yorumlarınız için sagolun icim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi git bi hastaneye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 doktor söylemedi mi kene olup olmadığını ya da önemli birşey olup olmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 deri yüzeyinde bir parçasını falan bırakıyordu galiba bu keneler böyle kilitleniyordu, doktor bakmıştır herhalde birşey yok diye 2 iğne ile yollamıştır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kesin ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar