Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yardırmış şaka maka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu konuda haklısın ki
sphere 0.56b bile max400 player kaldırıyor.
400+ olunca patlıor. hata vermesi falan değil problem.
kasma oluyor; bağlantı vs değil emulator yetersiz kalıyor. tek çare farklı harita ya da farklı server.

bkz. erathia geçen yaz 500+ player gördü.

[hr]
hah bide şöle bişi var sphere yinede hiç bişeye değişilmez. ancak sphere oyun dinamiklerini sağlayan bi runuo belki.. (:
tek bildiğim şu anki runuo pvp'yi öldürmüş durumda ayrıca elde büyü tutma nedir yahu (:
Mesaj tarihi:
Artariel said:

ya yapabilmiş deme şuna yapmak isteyen yok diyom yapmamışlar yapılabiliyor ama yapmamışlar -ebilmek başka bişey

ya Site feci kasıyor sizdede aynımı durum..Ya saldırı var yada baska seyler oluyor :. güzel tartışmayıdı :) tşkler
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

şu konuda haklısın ki
kasma oluyor; bağlantı vs değil emulator yetersiz kalıyor. tek çare farklı harita ya da farklı server.

[hr]
hah bide şöle bişi var sphere yinede hiç bişeye değişilmez. ancak sphere oyun dinamiklerini sağlayan bi runuo belki.. (:
tek bildiğim şu anki runuo pvp'yi öldürmüş durumda ayrıca elde büyü tutma nedir yahu (:

Runuo Degil öldüren ..Ea Runuo osiyi takip ediyor :)..Fast cast Olayı farklı boyut getiriyor..Şu söyle bişi büyüyü hazırlayıp bekliyorsunuz gibi..Buna karşılık Spellwear skilinde oyle büyüler var..Misal Fcr ni -6 yapıyor bir süreligine..Spellwear bir archer iyi oynuyan..Ml de diyorum.Pure magelere acı cektire cektire kesiyor.yenilikler güzeldir..ML yi seviyorum ..BAzısı sevmez bilemiyorum,Fakat Ml deki peerles bosslar gercekten cok iyi yapılmış müthiş sevkli,müthiş bir eklenti diyorum monotonlaşmış ultimayı bir nebze olsun degiştirdigine inananıyorum Ml sürümünüm,Crafting Ml ile devasa olmuştu SA ile şimdi muhteşem oldugunu sanıyorum.SA ile crafting cok gelişti..
PVP konusu..ML de Pvp sistemini AOS oynuyanlar bile cözemedi :) Sphere cıların cok cok cok zorlanacagını tahmin ediyorum..
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

şu konuda haklısın ki

Erathia, nebulanın 2003teki packını kullanıyordu. Hiçbir sunucu öyle işkence bir packe dayanamaz.

RunUO yada osideki pvp şuandaki en dengeli en zor pvpdir senelerdir RunUO oynadığımdan bilirim. PvP karakteri ayrı Pvm karakteri ayrı kasılır çünkü skiller tam oturtulmuş
Mesaj tarihi:
@Artariel
kesinlikle katılıyorum sana.SA yı bilmiyorum herhangi bir deneyimim yok bu sürümde daha.ama ML ye gelire iş PVP dengesi cok üstün ve cok zevkli..TEk kişi öyle ölmeden gezmek Ml de cok zor.Tek kişi üc kişi ile dalaşabiliyordu ; ML de sıkar biraz; daha dengeli ,daha mantıklı ,daha icerikli oldu ...ayrıca PVM Ml ile cok önem kazandı ,Crafting Cok önemli oldu,özellikle lumberjack skili bonus zımbırtısından kurutulup kendi kelime anlamında cok önemli oldu Ml ile,mining De keza öyle,Balıkcılık da öyle,Ahçılıkda,ML de Cicek yetiştirmek kadar güzel bişi varmı,kahve agacı üretiyorsunuz cikolata yapıyorsunuz ahcı charınızla,inanılmaz güzel şeyler var..Birde craftable artifactlar ,Recipe lerini cıkartmak ayrı zevk recipe leri tamamlamak ayrı zevk ..
Pvp Bunun dışında ML de Cok üstün..
Mesaj tarihi:
Ya run uo kadar kötü bir oyun sistemi yok bence. Tipler sanki Star Wars'tan kaçmış gibiler ayrıca. Ben bilmem onu bunu quest veya pvm yapmak isterseydim ultima oynamazdım heralde :S. Işın kılıcı yapsalar sırıtmaz runuoda o derece.
Mesaj tarihi:
allah aşkına kusuruma bakmayın da hani eski biriyimdir bende. bu konuda pek öyle kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam işim olmaz bi süredir zaten vaktim olmadığından yapmıyorum bu işi ancak ne saçmalıyorsunuz siz allahıseniz ya?

yukarıda söylediğimi kimler üstüne alınmayacaklarını bildiklerinden geri yanına söylüyorum bu lafı atmayın tutmayın sallamayın. eksik yanlış bilgilerle milleti kandırmayın.

uo nun terminolojik bilgiyle ilgili şakası yoktur ne neyse odur öyle kulaktan dolma bilgilerle yalan yanlış şeyler yazmayın.
Mesaj tarihi:
Kspong said:

Ya run uo kadar kötü bir oyun sistemi yok bence. Tipler sanki Star Wars'tan kaçmış gibiler ayrıca. Ben bilmem onu bunu quest veya pvm yapmak isterseydim ultima oynamazdım heralde :S. Işın kılıcı yapsalar sırıtmaz runuoda o derece.

İşte bir yandan da onu diyorum.

Şimdi ML felan crafter uçmuş diyorsunuz da, AOS ve sonrası sürümlerin hepsi artık UO bitirilebilir single player bir oyun demeye çalışmış. Çünkü ben OSI'de 3 ay dayanabildim. Karakterimi kastım bütün peerlessleri kestim, BOD, ML craft questleri bilimum yenilikleri yaptım ve artık oyunda bir amacım kalmadı. Baronship of cove guildi vardı role play, oraya katılmıştım ancak o eski zevk yok. Bir de Baronship of Covenin T2a döneminde olduğunu düşünün. Sıkılmam çünkü o sürümün o dönemin bir havası var. Bir kere en önemlisi Trammel denilen şey yok. Sürekli risk altında gerçek yaşamdasın. İkincisi T2ada keşfedilecek şeyler vardı ama seneler geçtikçe EA, keşfedilecek sistem yerine sizin önünüze tamamlamanız gereken sabit bir yol koyuyor. Belki de UOyu sıkıcı yapan bu. Tamam belki şuanda PvPsi zor Pvmsi zevkli ama hepsi sınırlı gibi. Sıradan KO tarzı bir MMORPGden farkı kalmadı. Ea games kasıtlı mı yapıyor bilmiyorum ama belki bu adamların görsel efektleri güzel olabilir, oyun kodlamayı da biliyorlar ama oyun tasarımından anlayan yok. Oyuncuya nasıl hitap edeceğini bilmiyorlar hep ergenlere hitap eden bi oyun tasarım anlayışları var. O yüzden EA Games eline geçirdiği her oyunu batırıyor. Oysaki UOnun asıl tasarımcısı Richard Garriottu o da bıraktı ki farkederseniz o yıldan sonra Trammel dahil batırıcı bir sürü etmen eklendi. LBR ile player sayısı önce arttı sonra hızlı düşüşe geçti. AOSta tooltip devrimiyle oyuncu sayısı bir ara uçtu ama daha sonra öyle bir hızla düşüşe geçti ki.. Olmuyor yani istediğiniz kadar zevkli deyin OSI artık sınırlı. T2a farklı bir şey.
Mesaj tarihi:
benim bildiğim uo,
içinde dostluğu ve bir yandan da düşmanlığı barındıran bi oyundur.. p*çlik yapan çoktur buna karşı koymaktır amaç, yeri geldiğinde seninde yapmaktan kaçınmayacağın bişeydir. akıl almaz tuzaklar düşünüp, loot çekmektir. ya da aynı duruma düşüp küfredip kapatmak..sinirlenmek. karakteri ölü bırakıp çıkmak, girdiğinde ise şimdi off pff reslencemde, tekrar giydircem de karakteri.. diye bi kez daha küfretmek.

Sonra hava atmaktır uo, çıkarttığın item ile üstüne bindiğin binek ile. Yiyosa o giydiklerinle action'a katılmak ve efsane olabilmektir. Bir guild üyesi olup onun uğruna çarpışmaktır.

taraf seçmek, karar vermek, kafa yormak, sevinmek üzülmek..
ben bunu sphere da gördüm. runuo'da görmeyi gerçekten denemedim. ucundan baktım sonra hemen kaçtım. bir sürü artısının olduğunu düşünüyorum ama bu hisleri yaşatacağını hiç sanmıyorum ya.
anlattığım şeyler sırf player versus player
ben item'ı lootlayarak kazanırım ya da satın alırım çok nadirdir dungeon'a gidipte kendimin düşürdüğü..
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

benim bildiğim uo,
içinde dostluğu ve bir yandan da düşmanlığı barındıran bi oyundur.. p*çlik yapan çoktur buna karşı koymaktır amaç, yeri geldiğinde seninde yapmaktan kaçınmayacağın bişeydir. akıl almaz tuzaklar düşünüp, loot çekmektir. ya da aynı duruma düşüp küfredip kapatmak..sinirlenmek. karakteri ölü bırakıp çıkmak, girdiğinde ise şimdi off pff reslencemde, tekrar giydircem de karakteri.. diye bi kez daha küfretmek.

Sonra hava atmaktır uo, çıkarttığın item ile üstüne bindiğin binek ile. Yiyosa o giydiklerinle action'a katılmak ve efsane olabilmektir. Bir guild üyesi olup onun uğruna çarpışmaktır.

taraf seçmek, karar vermek, kafa yormak, sevinmek üzülmek..
ben bunu sphere da gördüm. runuo'da görmeyi gerçekten denemedim. ucundan baktım sonra hemen kaçtım. bir sürü artısının olduğunu düşünüyorum ama bu hisleri yaşatacağını hiç sanmıyorum ya.
anlattığım şeyler sırf player versus player
ben item'ı lootlayarak kazanırım ya da satın alırım çok nadirdir dungeon'a gidipte kendimin düşürdüğü..

sphere kesin böyledir de, runuo'nun ucundan bakmakla anlaşılmıyo runuo öğrenmesi yıllarını alıyo nerdeyse ikisinide uzun süre oynayıp adam akıllı action yapmak lazım ki karar verilebilsin.

spherede 15 dakka fieldin içinde kalınca çıktım oyundan dskfsp
Mesaj tarihi:
nebula bakımdaymış sanırım. idarelik bişiler bakcam pvp serverı. eskiden bi program vardı uoshardsmıydı neydi ordan yabancı serverlara bakıp bağlanabiliyorduk. aradım netten bulamadım. varmı öyle bir program hala
Mesaj tarihi:
biz de bikaç arkadaş girmeyi düşünüyoruz nebula ya da arkadaşlar zaten pek bilmiyo rp yapmasına giricez çoğunlukla.

Hangi sürümü kullanıyo nebula?

Ayrıca şimdilik miner kasmayı düşünüyorum, önerir misiniz?
  • Yeni Oluştur...