Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben en çok bacagı kırılsa dayanamaz klişesine güldüm :) benim bi arkadaşımın ayak bileği kırıldı.2 gün sora anladılar kırık oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ayak bileğiyle bacak arasında çok fark var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hemde çoooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sahadaki futbolcu bacağı kırılınca ağlayarak kıvranır ama bileği kırıksa fark etmeden oynamaya devam edebiliyor bile. Ayrıca kırık var kırık var yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 MMA videoları var broken leg deyu aratın bir bakalım. Rage'e girmiş full adrenalin pompalar haldeki adamların bacakları kırılınca ne hale geldiğini görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İşte bi kıymık kadar kısmının azıcık yandan çıktığı kırık var bi de kasını bile yırtarak ayağı kopma noktasına getiren kırık var bkz. Arsenal'li Eduardo da Silva'nın ayağının kırılışı, 1,5-2 sene önce falandı. Birinde fark etmeyebilirsin de diğerinde morfin overdozundan gitsen mutlu ölürsün yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar